שרשור יומי 6.4.06

JMSixfeetsmall

New member
שרשור יומי 6.4.06 ../images/Emo13.gif

יא, אני לא זוכרת מתי פתחתי אי פעם שרשור יומי.. בכל אופן, עכשיו יהיה לי הרבה יותר זמן לעשות את זה כי היום משמרת אחרונה שלי
כמה עצוב
אני לא יודעת מה אני אעשה בבית כל כך הרבה זמן עד הגיוס :-O אללי. יום מצויין לכולם, והלוואי שלא יהיו לקוחות מעצבנים

../images/Emo24.gif תהני במשמרת

ההצגה אתמול הייתה ממש ממש טובה
. ישנתי עד לא מזמן
וקניתי שעון (סופסוף!!)
. שיהיה לכולכם אחלה יום
.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifבאיזו הצגה ביית../images/Emo35.gif

וואי אני גם קמתי ב-2, אבל גירדתי את עצמי מהמיטה רק בשתיים וחצי
והרגע התקשרו אליי מהוט שזכיתי במבצע [היה בפנאי פלוס מבצע שצריך לדרג את הפרסומת הכי טובה/זכורה של כל הזמנים- אז הצבעתי "הקרב על המילקי 1", כמובן]- בקיצור זכיתי בחבילת ערוצי טלוויזיה, אינטרנט וטלפון חינם לשנה!

יא איזה פרס מגניב!

תתחדשי
ולהצגה קוראים "סינית אני מדברת אליך". הצגה פשוט מקסימה

M r s J o n e s

New member
יו יעלצ'!

ראית ורוניקה?
. היום בתור אקט של מעשה טוב,הסכמתי לקחת חופש מהעבודה ולהתנדב בקייטנת פסח.בפועל,בניתי פינת ישיבה מבוץ וצמיגים והתלכלכתי כולי אבל היה פנאן לאללה. שיחה עם אחד הילדים: -שירה את אוהבת מישהו? -לא -אין דבר כזה,כולם אוהבים מישהו או מחבבים. -אבל אני לא. -בטח שכן,את פשוט לא רוצה להגיד לי! -זה בסדר אם את לא רוצה להגיד לי. -אבל באמת שאני לא אוהבת אף אחד. הוא היה כזה חמוד
.

JMSixfeetsmall

New member
:-O לא ראיתי עדיין!

יא, הייתה משמרת כזו עצובה
והזוייה. נתחיל בכך שכולם באו לבקר אותי היום, אחד מהשכבה שלי שלא דיברתי איתו מאז שנגמר בית ספר, אחות של חבר של אחותי, רוני חברה שלי, כולם באו! זה היה כזה מוזר! בכיתי כשעזבתי, זה היה כזה עצוב.. אני מובטלת, אין צחוקים ושיגועים של העבודה כל יום
אפילו הלקוחות הקבועים שלי צעקו על המנהל שאני עוזבת. הנה אני (מימין), עומרי (עובד מטבח חמודי) והדס (שגם עבדה איתנו) בסניף בפעם האחרונה

למעלה