שרשור יומי 5.4.07

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifרק אני סובלת ממש מהטירונות?

שישה שבועות שעברו כבר חמישה ואני לא יכולה לחכות שזה יגמר כבר לעזאזל! פשוט טירונות דוחה!
לא נורא שבוע הבא ליחידת מעבר
והיה אמור להיות לנו בוחן צוות ובסוף הוציאו אותנו חמשוש במקום. כמו שצריך!

Y M C A

New member
גם אצלי במהלך הטירונות רק רציתי

שהיא תיגמר. היום אני מתגעגעת:p

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאנחנו באמת אבל סובלות שם

רק בשביל האבסורד- אני נטחנת שישה שבועות בשביל טירונות 01 שאמורים היו להעביר לנו בעשרה ימים, אבל מרוב טחינות של שמירות ומטבחים לא סיימו אפילו להעביר לנו את כל החומר שחובה לעבור בטירונות [ערכים, עזרה ראשונה ועוד כל מיני כאלו] ונשאר רק יומיים לטירונות ז"א שלישי השבעה רביעי זיכוים חמישי הביתה... חחח

Y M C A

New member
בקשר לחומר, זו כבר בעיה שלהם...

מתגעגעים לזה אח"כ, הכל חוויות

Gal isr

New member
אני רק בשבוע השני מעשר...

אין לי על מה לדבר בכלל. אני רק יכול לרצות

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifניצנים ../images/Emo4.gif

וזה שישה שבועות כי יש "חגים" דהיינו פסח, כך שהשאירו אותנו שם שישה שבועות... ולחשוב שהייתי אמורה לעשות עשרה ימים בבה"ד 15 ולסיים את זה

n k

New member
בבה"ד 15 הטירונות היא שלושה שבועות

בעצם... כבר אין טירונות בבה"ד 15 בכלל.

Drorrrrrr

New member
אני אסביר לך...

כשאני מסתכל לאחור ונזכר בטירונות, אני חושב שהיה לי כיף. כשאני נכנס לפרטי פרטים אני מבין שלא היה כ"כ מדהים. העיקר בטירונות הוא העובדה שאתה לבד, בעצמך, בלי אמא או אבא שיגבו, בלי החברים שהיית איתם, ואתה אחד מול המערכת הזאת. לאט לאט אתה מתחבר לעוד אנשים שנמצאים באותו מצב בדיוק כמוך, חסרי תנאים ובכל זאת אתם מוציאים את המיטב מן השהות בתנאים לא תנאים: מקלחות משותפות, שינה באוהלים וארוחות שלא ישביעו את הארנב שלי. כשאתה עובר את זה כל זה אתה מבין שהכל היה חוויה ויש מצב שאפילו נהנית מהשהות הזאת, למרות הטרטורים, המטבחים והשמירות.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifלא באתי לבד, באתי מקד"צ

אני מכירה יותר מחצי פלוגה כך שבאמת שאין לי את הפחד של להיות לבד ולהקושי בלהכיר חברות חדשות או הריחוק מהבית כי התרגלתי לזה כבר 4 וחצי חודשים לפני... תכלס אני רק מחכה שיגיע בע"ה יום ראשון הבא, שאני אלך ליחידת מעבר וסופסוף אהיה עם תג יחידה ואדע באיזה בסיס אני עומדת לשרת... רק שהטירונות הגרוע הזאתי תגמר כבר!

shiran™

New member
אנחנו טחנו מטבחים.

עשינו כבר 6!!!!!!!!1 הם פשוט חולים עלינו מרוב שאנחנו מנקות ומסדרות שם טוב.... שמירות פעמיים אולי השבוע יצא לנו לשמור עוד פעם. את החומר סיימנו נראה לי.. עשינו כבר מבחנים והכל.. ואת הבוחן צוות הפסדתי אבל בנות מהמחלקה אמרו שזה היום הכי כיף שהיה בטירונות. ובסה"כ אני נהנית. כן.. יש את הטרטורים והריצות מפה לפה והניצול אבל בלי עין הרע באמת שכיף לי שם.. במיוחד בחדר שלי... ויש את החרא בנות אבל יש גם את הבנות הבאמת מדהימות... חבל שאני לא אהיה איתן יותר אחרי השבוע הזה... באמת עצוב לי. התחברנו וכן אמרנו שנשמור על קשר אבל זה לא יהיה אותו דבר. בכלל לא אותו דבר. |סיום חפירה|

belabula

New member
מטבחים זה כיף ../images/Emo13.gif יש אחלה טבחים

רק שהם לא עושים את העבודה שלהם הכי טוב בעולם
ירדתי 4.5 קילו בחודש האחרון בלי להתאמץ...

shiran™

New member
מטבחים זה כיף בהתחלה

את בטח עשית פעם או פעמיים
כן יש חלק נחמדים, חלק הזויים, בכל מקרה כולם מנצלים אותנו
איזה מגניב שאנחנו מדברות על אותם אנשים. והיי, עדיין לא נפגשנו, יש לך את המספר שלי, תהיי בקשר אולי ניפגש שם מתישהו (ותזדרזי כי נשארו עוד 3 ימים !
)

omer87

New member
../images/Emo157.gif

שלום שלום, ושוב שלום.... אני עומר, בטח חלק זוכרים אותי... ובהמשך לשעמום המתמשך שלי, באתי להגיד שלום.... (זה לא שאני לא מרוצה מהחופש, אין דבר כזה יותר מדי חופש!!!) שלום

omer87

New member
סיידר../images/Emo9.gif

מה שלומך? איפה את בצבא? איך הייתה השנה?

omer87

New member
../images/Emo2.gif

מה קורה? (פתאום יש לי פלאשבקים לצ'אטים העמוסים מדי ערב....)

Skaat Girl

New member
יו...עומר../images/Emo70.gif

האיש והאוזניות... והכלב החמוד
חחחחח

למעלה