שרשור יומי 5.12.05

miracle16

New member
שרשור יומי 5.12.05 ../images/Emo13.gif

עוד יום של שיעמום שיעור נהיגה (אחרי שאתמול היה קטסטרופה שהמורה כבר רצה להרוג אותי) אור ירוק באים לזיין את השכל ואני לא בטוחה אם אמרו לי ב8 בבוקר או ב8 בערב טוב נו נקווה שזה 8 בערב יום נעים לכולם!

סיונתו

New member
אמממ

אחרי יום שלם שהייתי במיטה ולא יכלתי לזוז אני מאשרת בזאת שאין לי תכניות גם ליום שני
בתקווה לקום בבוקר עם גב מתפקד
יום נעים לכולם
(יעלי מותק, את החצי השלישי שלי
) סיו.

yavin

New member
ואיי בעבע מקווה שיהיה יום טוב../images/Emo122.gif

עכשיו חזרתי ממסיבת גיוס של אלדרייי ואני לא אלך לישון כי אני היום מחליף את דוד שלי בעבודה מחמש וחצי בבוקר ואני מת מעייפות הבאה שאחרי זה [ב 2] אני ממשיך לעבוד (צריך למשיך לעבוד על אתר למללקוח) וזה לא נגמר חבר שמתגיס [אלדר] רוצה שאני אבוא אליו לעזור לו לסדר את התיק ואז לישוןןןןןןןן עד יום שלישי בבוקר וללכת איתי לתל השומררררר ואז לא יודעעע מקווה שלישוןןן שיהיה יום מתוקי לכולם

clutch

New member
גימלים טרור

ועכשיו אני הולך לבלות קצת אצל הרופא שיניים, אם כבר חופשה על טיפולים אז לעשות את כל מה שצריך...

clutch

New member
פה ושם, אתה יודע.

דווקא יש לי הגיינה אוראלית מצויינת, לטענת הרופא. 2 מתוך ה5 זה החלפת סתימות ישנות לחדשות, והחורים שנוצרו בשלושת האחרות הם כתוצאה מלעיסת מסטיקים וסוכריות משך 18 שעות כל יום (כל שעות הערות שלי בצבא בעצם)... גם אם תצחצח שיניים 3 פעמים ביום כמוני, זה לא יגן מפני הנזקים של המסטיקים והסוכריות במינון כ"כ גבוה...

clutch

New member
מסטיק ללא סוכר זה לחלשים!

אין ספק שבזוקה וhubba bubba שולטים.

clutch

New member
אז אפשר לקחת אחד אחר!

אתה לא תהיה קצין. אין לך אילתור משהו

ShukyDD

New member
אע

אז היום אני מתחיל ללמוד השלמת בגרויות וכאלה וזה מפחיד