שרשור יומי 31.7

../images/Emo176.gifסורי ../images/Emo24.gif

תיגשי גם את השבוע!! [אמרנו שזה שטויות, לא?
]

אממ זה לא כזה מעודד מה שהם אמרו

הם= יניב מה חודש?!
מישהו למעלה מתנכל לי?
אורוד, איך אני יכולה לדעת אם אלוהים אוהב אותי?

../images/Emo176.gifזה טוב שאת יודעת את הדברים

האלה! כי עכשיו תיגשי לתאוריה!!
את יכולה לדעת! כי... [תיזכרי בשיחה של אתמול, בקשר ל...
]

../images/Emo176.gif../images/Emo122.gif

עכשיו יש לך
[ואם את קוראת את זה לפני שאני מספיקה לשלוח את המסר, זו לא אשמתי]

yanivtr

New member
זה עדיין לא אבוד

זה בדיוק מה שקרה לי, עשיתי תיאוריה מאוחר, והייתי צריך לחכות הרבה זמן בשביל הטסט. אבל במזל מישהו השתפן בדקה ה90 וויתר על הטסט שלו, וניגשתי במקומו. אבל הרבה מוותרים על הטסט שלהם מכל מיני סיבות (לא יכולים בתאריך הזה, לא רוצים, מפחדים) אז עדיין יש לך סיכוי שהוא יביא לך טסט. או שהמורה שלך מקומבן והוא הצליח לארגן טסט בדרך כלשהי..

צליל88

New member
היום דברתי על זה עם המזכירה../images/Emo179.gif

היא אמרה שצריך לשלוח בקשה לטסט שבועיים לפני. אבל מה אכפת לי, סיימתי עם התיאוריה

m i r u s h i

New member
זה לא ממש נכון..../images/Emo108.gif

היה לי ידיד שעשה תיאוריה בשיעור 20 וטסט בשיעור 30.. והוא עשה שיעור כפול כמעט כל יום..זה לקח לו בערך שבוע וחצי להגיע לשיעור 30. והוא עשה טסט.. [ועבר בראשון D:]

yanivtr

New member
כמו שאמרתי- זה לא שחור לבן

גם אני עשיתי תיאוריה ואחריי שבוע וחצי ניגשתי לטסט. אבל אמרתי מה קורה בדר"כ...

אוף. טווארזבלים!

הייתי בקניון ורציתי להשיג בעצמי, את הפוסטר, אחרי שסינג'רתי כבר את ג'ן אתמול... ולא. אין להם. והיום עוד ארוך ואין לי מושג מה אני עושה.

אה!וגיליתי משהו ממש חביב

לומינגו איתי בשירות שנה הבאה! אני מכירה מישי!

לא כיף להחתך מנייר וקרטונים ]:

אז היום, את המגדלים של הקלסרים המפלצתיים שנבנו במשרד, היה צריך להכניס לקרטונים כדי להעביר לארכיון, ומי היה אמור לבנות את הקופאות מהקרטונים ולהעביר הכל ולהקרע ? אני! כמה נחתכתי ]: אבל היה חביב. העבודה הזו סבלית ומרגיזה, אבל כיף לי. אנשים נחמדים. ופיתחתי לעצמי כבר שיטת עבודה, ונשארו לי רק עוד 2-3 מדפים של עשרות קלסרים, אבל ביום רביעי אני כבר אסיים אותם. היום אפילו אכלתי ארוחת צהריים טובה שם. לקחתי 6 מוצרים במקום 5, אבל בקטנה. לא ראו. ששש. אני הרוגה מעייפות, קמתי בחמש וחצי וחזרתי הבייתה בחמש ]: אבל שיהיה, נותרו רק עוד 8 ימים. וצריך גם להתרגל לכאלו מצבים לקראת הצבא וזה. המשך יום חביב :]

Y M C A

New member
וואי

היום פשוט כל היום ישנתי. ב5 אחרי הצהריים אמא ניסתה להעיר אותי - לדבר אליי בעודי ישנה:X ונאלצתי לקום. אכלתי קורנפלקס וקראתי עיתון ואז חזרתי לישון עד עכשיו. מה קורה איתי?!

Tauron

New member
הווו

סופסוף יצאתי מהבית לשחק:) אף פעם לא שמחתי כ"כ שהשרירים שלי עומדים להיתפס. אה, וגם שיחקתי ה-רמז <אחחח הנוסטלגיה> ועכשיו אני הולך לראות איזה סרט מטומטם אצל מישהו תהיו בצ'ט בסביבות 1-2 אפרט חוץ ממך, את הולכת לישון:)

למעלה