שרשור יומי 31.05.06

C u b e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמחה שנהנית בייב

onix 88

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

עכשיו סיימתי את הביוטופ לגמרי, מגישים ביום ראשון. בבוקר קצת התחלתי ללמוד על התא, עוד מעט אני אלך להמשיך, יש שם הרבה חומר! יום טוב לכולם!

וואייייייייייי אני יודעת למה ../images/Emo180.gif

רציתי להגיב כבר אתמול ולכתוב שייש היום מתכונת בביולוגיה בשעה עשר וחצי.. אתמול חשבתי שלא הגבתי כי אין לי מה לכתוב.. היום אני מבינה שזה היה בשביל מה שתקראו עוד מעט.. ועכשיו, (אחרי המריחה..): אז ככה כפי שכבר קראתם הייתה אמורה להיות לי מתכונת בשעה 10 וחצי.. רק שהמורה החליטה להקדים את זה ל9 וחצי.. ואני, שחשבתי שהמתכונת בעשר וחצי לקחתי את הרכבת של תשע ורבע.. שרק שאני מגיעה לכפר שאני לומדת בו זה איזה רבע שעה נסיעה ומה עם נסיעה עד לבי"ס..
בקיצור, בדיוק ראיתי את חברה שלי והיא הסיעה אותי לבי"ס מתחנת הרכבת אחרי שירדתי.. ככה שלא ביזבזתי הרבה זמן.. ורק ברכבת הודיעו לי שהמורה הקדימה וכבר הלחיצו אותי שהיא חילקה את המבחנים..(הכוונה את המתכונת) וא6ני כבר נלחצתי.. אני נכנסת לכיתה אני רואה את כולן שוברות ת'ראש.. עוד לא קיבלתי את השאלון שואלים אותי מה זה א' מה זה 2 מה זה כל מיני שאלות.. אז ממש נלחצתי.. אמרתי למורה שהיא מוסיפה לי זמן.. כי זו אשמתה.. בפעם הבאה שתודיע לפחות יום לפני.. (ספונטאנית הא? משחקת אותה קולית
) בקיצור, המתכונת הייתה ממש קלה.. לא יודעת למה הלחיצו אותי..
ואפילו סיימתי הרבה לפני כולן.. מה שייקבע סופית זה הציון.. ואני מקווה לציון טוב.. מיותר לציין שרק אתמול בלילה התחלתי ללמוד כע?!
have a nice day
I

shiran™

New member
הסתפרתי!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היה מפחיד! ועצוב! להיפטר מכל השיער הארוך! אבל חברה באה איתי והחזיקה לי את היד
יצא יפה
*מתלהבת* אח"כ היא באה אליי וצחקנו והיה ממש כיף היום! אה ובבוקר הייתה מתכונת בספרות (פרט שולי ולא חשוב) שלא הלכה מי יודע מה
אחחחח !! כיף כיף!

shiran™

New member
עדיין לא ../images/Emo3.gif

אולי בערב ניכנס לצ'אט ונפעיל מצלמה

shiran™

New member
אין לי מצלמה דיגיטלית

והמצלמת אינטרנט באיכות תמ"ח (תחנה מרכזית חדשה על פי שפת יבגני). לכן, כנראה שאהיה חייבת להיכנס לצ'אט בערב (אוי אוי אוי מסכנה) וכולכם חייבים לבוא לראות! יאו! (צליל הדביקה אותי ביאו! ומאז...)

a Warming Sign

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo181.gif

אח שלי הגיע ב1 בלילה,כולי הייתי בהתרגשות
[11 חודשים!!],ואז כשהוא סוף סוף הגיע[הוא צעק לי מהמרפסת
] בקושי יכולתי לדבר!..חח..הלם קרב..זה עבר לי
דיברנו והוא הראה לי את כל המיליון מתנות שהוא קנה
,והציורים שהוא מכר,והמון המון דברים...וסיפורים..מאוסטרליה,ניו זילנד,טזמניה[אני אראה לכם איך באמת נראה השד הטזמני!],ותאילנד. הוא כ"כ השתנה
היה כ"כ כיף. עכשיו גם עברנו על המון תמונות ועוד סיפורים.. בכל אופן,בכלל לא התחשק לי להיות במחשב היום
..אז זה בטח יהיה ככה עוד כמה ימים..הוא גר פה בנתיים. שיהיה חג שמח

צליל88

New member
יאא איזה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo179.gif

מתנות זה שווה
וכשזה מיליון אז בכלל
ד"ש לאח [איזו אחת, תפוז, נתיבות.. משהו כזה
] ואני מחכה לראות תמונה של השד

a Warming Sign

New member
זה לא שד אמיתי../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif

יש את הדמות של טאז-השד הטאזמני[בושו לכם אם אתם לא מכירים!] אז הוא מבוסס על חיה שנקראת שד טזמני,מקורה בטזמניה
,היא מכוערת
,והיא משמיעה קולות מוזרים כמו מן צווחות מפחידות.. אני אחפש את התמונה..

a Warming Sign

New member
הפתיחה על אחריותכם../images/Emo5.gif../images/Emo181.gif

וההגדלה עוד יותר על אחריותכם. דווקא יש עוד כמה תמונות מצחיקות שלו,אבל הן לא על המחשב עדיין.. ייצור.

למעלה