N NaaMaZ 17 New member 31/5/06 #22 ../images/Emo79.gifתודה../images/Emo10.gif הוא אצלינו רק כמה חודשים, אבל זה בכל זאת עצוב מאוד.
א אבילטלט New member 31/5/06 #34 ../images/Emo175.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אויי ולא הספקתי לפגוש אותו [החיבוק השני זה מליטל]
../images/Emo175.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אויי ולא הספקתי לפגוש אותו [החיבוק השני זה מליטל]
F Feehilys Girl New member 31/5/06 #54 ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif משתתפת בצערך ומכירה את ההרגשה. לפני שנה נהרגה הכלבה שלי שהייתה איתי מגיל 5. שולחת אינסוף חיבוקים
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif משתתפת בצערך ומכירה את ההרגשה. לפני שנה נהרגה הכלבה שלי שהייתה איתי מגיל 5. שולחת אינסוף חיבוקים
א אורוש האגדית New member 31/5/06 #7 יאא התגעגעתי אליכם!../images/Emo10.gif פשוט לחצ מטורפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ יש לי מתכונת באזרחות (למרות שהבגרות עוד 19 יום!) ואז יש לי התכונן לבגרות בתנ"ך... שבועות עדיין לא ידוע היכן אני...בבית או אצל אחותי אויש אני עייפה אני ממש אות עד ה19/6....חיים קשים...
יאא התגעגעתי אליכם!../images/Emo10.gif פשוט לחצ מטורפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ יש לי מתכונת באזרחות (למרות שהבגרות עוד 19 יום!) ואז יש לי התכונן לבגרות בתנ"ך... שבועות עדיין לא ידוע היכן אני...בבית או אצל אחותי אויש אני עייפה אני ממש אות עד ה19/6....חיים קשים...
J jenngirl New member 31/5/06 #12 ימים עמוסים!../images/Emo82.gif אני קמה מוקדם ללמוד לבגרות בערבית,וב-1 בערך עד 3 וחצי הבגרות. אח"כ לבוא הביתה ולחרופ מלא ובלילה אני הולכת למועדון יום טוב
ימים עמוסים!../images/Emo82.gif אני קמה מוקדם ללמוד לבגרות בערבית,וב-1 בערך עד 3 וחצי הבגרות. אח"כ לבוא הביתה ולחרופ מלא ובלילה אני הולכת למועדון יום טוב
M m i r u s h i New member 31/5/06 #15 בהצלחה דארלינג../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo108.gif