שרשור יומי 30.9

carmit4

New member
שרשור יומי 30.9 ../images/Emo65.gif

היום לאמא יש יומולדתתתתת
וזהו, אה כן שכחתי ההההההיום יום שישי, היום יום שישיייייי מחר שבת מחר שבת, שבת מנוחה

yaeli87

New member
עוד יום שמקרב אותי יותר לראש השנה

עובדת עם אחותי יום נפלא

shiran4u

New member
יום שישי

שאמור להיות למנוחה בשבילי- אני צריכה בבוקר ללכת למעון לנסיון ואז ידיד שלי לוקח אותי לסיבוב בפג'ו החדשה שלו. אני זכיתי בסיבוב הראשון
|מרגישה מיוחדת| :)

shira245

New member
מזל טוב לאמא../images/Emo65.gif

יום שישי-מה כבר אפשר להגיד? כמו תמיד
יום מעולה, מעולה, מעולה.

SuGaRBabe1

New member
אני צריכה לקום מחר מוקדם...

ומשעמם לי ואני לא נרדמת, אז התחלתי להתקשר לאנשים שלא דיברתי איתם שנים ולקוות שמישהו מהם יענה... זה תחביב חדש שפיתחתי בשבוע האחרון... אז התקשרתי למישהו שפעם הכרתי באיזה מסיבה - הוא לא ענה, התקשרתי לברמן אחד שפעם התחלתי איתו - הפלאפון היה סגור אז השארתי הודעה..
וההזוי ביותר זה שהתקשרתי לחבר-לשעבר מלפני כמעט שנה, שלא דיברנו גם בערך שנה... והוא דווקא היחיד שענה, אבל התביישתי אז ניתקתי... מזל שהתקשרתי מחסוי..
אני אמורה לקום בערך עוד 4 שעות... נוסעת עם אמא לרעננה, משם להרצליה לחפש בגדים... חוזרת הביתה בצהריים וישר נשפכת לישון! ואז ארוחת ערב אצל סבתא, ובלילה יוצאת עם חברות... סופ"ש נעים :]]]

omer87

New member
להתקשר מחסוי זה רוע!!!!!!

נמאס לי כבר מכל החסויים האלה(גם הצבא וגם כל הסקרים המפגרים האלה משתמשים בחסוי!!!!!)

SuGaRBabe1

New member
בסוף לא נסעתי ../images/Emo122.gif

התהפכה לי הבטן כל הלילה ולא נרדמתי... אז נשארתי לישון בבית... אבל אמא שלי ואחותי נסעו, והביאו לי סריג שחור מקסטרו, ומצעים למיטה החדשה :]

yavin

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif

מזל טוב לאבא שלך קודם=] מממ עוד אין לי שמץ=] אבל יהיה כיף היום

סיונתו

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אני נוסעת עם אמא לעבודה... ואז אני הולכת לחפש להם מתנה לראש השנה החלטתי לקנות להם וילונות... הגיע הזמן באמת
ו...אז חדר כושר או משו... אני יחזור הביתה לישון... ובערב נראה... יש שמועות ששיפצו פה איזה מועדון והחליפו לו את השם... נלך לראות...

nettus

New member
מזל טוב לאמא שלך../images/Emo65.gif

ולבת דודה שלי ברררררררר כולם סוגרים, זה לא כיף

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

היום אין שומדבר מיוחד לעשות. רוב החברות סוגרות גם השבת הזאת
. בטח בערב נצא למסעדה או משהו לחגוג לאבא יומולדת (היה לו יומולדת אתמול, ואני שכחתי מזה לגמרי :$ פאדיחות לי). שיהיה לכם יום נהדר וסופשבוע נפלא
.

omer87

New member
../images/Emo10.gif

אף אחד לא עונה לי היום, לא זמינים!!! לא בטלפון!!! לא בSMS וגם לא במסנגר!!!!! אני אתקשר לעבוד על 144 בשביל הכיף ולבדוק שהטלפון עובד

למעלה