שרשור יומי 30-12-2005

yavin

New member
שיהיה אחלה שם יום ../images/Emo70.gif

חבר שלי ישן פה... נרדם. בעבע משעמם לי ונזכרתי עכשיו להתחיל לכתוב

ShukyDD

New member
בוקרטובבבבב

הלאה לכפר סבא! מי שצריך אותי נדברן כבר יותר מאוחר

תיפלצת

New member
אמ...עוד שבת בבית ../images/Emo3.gif

זה הולך להיות יום מוזר.. אני עוד מעט יוצא לכמה שעות לוטרינרית לעזור לה קצת..מזמן לא הייתי ואני מתגעגע. אחרי זה אני מקווה לקחת את עצמי בידיים ולהדפיס כמה דברים חשובים מאוד מ"קורס הבנאים" ואחרי זה לעבוד קשה..בתקווה שאני אסיים את האתר.. ליום אימוץ של העמותה אין לי כוח ללכת כבר.. **שבוע הבא שבוע אחרון של הקורס.. אבל...לאאאאאאאאא הבריחו גם את המורה האחרון שהיה לנו..אז.. נקווה לטוב.. אני פה עד ראשון בבוקר..אם מישהו צריך..:)

SomebodyElse

New member
אוף.

בשבוע האחרון הבנתי למה לצאת עם אנשים מהעבודה זה Big No No, ועכשיו אני סתם מרגישה חרא. עוד מעט כנראה אסע לקניון הגדול לפגוש חברה, אלא אם כן היא נרדמה לי בינתיים, מה שדי הגיוני. אני מבזבזת המון החודש, ואני דווקא צופה משכורת די מחורבנת, הלוואי שהייתי מצליחה לתפוס את עצמי בידיים ולהפסיק [אבל בינתיים צריך לקנות כמה מתנות].

GirlFromHell

New member
סוףסוף סופשבוע

וכל האנשים שאני אוהבת חוזרים הביתה ואפשר לדבר איתם קצת... הרבה יותר נחמד... =)

nettus

New member
בוקר טוב אנשים

אחרי שלוש שעות בטלפון חצי שעה שינה, ואז ביקור פתה באמת הלילה ואחרי זה גם טלפון(ויבין לא ממש ישנתי סתם לא היהלי נעים ליבש את גיא)ועוד לחלוק את המיטה הקטנה שךי עם עוד מישהו, אז אני עייפה מתה

Liza1987

New member
יום מקסים לכולם.. ../images/Emo6.gif..

אתמול בסופו של דבר (אין כל קשר למה שקרה)... היה כיף... נפגשתי עם המון חברים... למשך כל היום..
.. אין לי שמץ של מושג מה אעשה היום.. אלמד לתאוריה... זה וודאי..
..

נהנה השנה השנה כולם מפליגיםםם.

אתמול קיבלתי בקניון שקית עם מטבעות שוקולד וכיוון שזה חסר סיכוי שאני אכניס את הדבר הזה לגופי המזוהם מספיק, ניגשתי לאדם אומלל שקיבץ נדבות והבאתי לו את השקיק בליווי 'חג שמח'
. אמאבא גאים בי ווהו. כשחזרתי הביתה חיכתה לי פשטידת ברוקולי
. אה וגם חניתי לגמרי לבד ברוורס. ועוד בין שתי מכוניות. ועוד בין הקווים. ועוד ישר. חבל רק שהסרט היה מעאפן.

'השמועה אומרת ש...'

עם ג'ניפר אניסטון ועם שחקן חתיך. שרק בגללו הלכתי לראות
. הוא גם שיחק ב'זוג משמיים' במידה וראית
.

purple rain2

New member
אוי אני רוצה לראות את זה.

ולא ראיתי "זוג משמיים", העלילה נשמעת לי קצת מופרכת מדי...

זה בזבוז זמן.

הרעיון של הסרט אחלה, הביצוע מעאפן. יש פה ושם צחוקים אבל לא יותר מזה. רוב הזמן משעמם. [בעיקר אם יושבת לידך מרוקאית שחושבת שהיא צריכה לפרש לי כל מה שיש בסרט
.]. אוי זוג משמיים זה סרט נפלא
.

purple rain2

New member
אבל אני אוהבת את ג'ניפר אניסטון../images/Emo6.gif

למי אכפת מהעלילה?
וגם אני חשבתי שזוג משמיים זה סרט חמוד, עד שקראתי את העלילה
משהו שריס וויסת'רספון [גאד איזה שם ארוך
] נעלמת וחוזרת, והמה-שמו לא בטוח אם הוא חולם או לא...
נשמע לי קצת מנותק

The Peanut

New member
אחלה סרט ../images/Emo45.gif

"זוג משמיים", זאת אומרת. זה קצת (הרבה) קיטשי, אבל מצחיק כזה

למעלה