שרשור יומי-27/12

Gal isr

New member
לכי תדעי מה הגורל החליט ../images/Emo3.gif

סתם. קיבלתי מהם במייל את הפרטים והכל....150 אירו במי ביטול זה לא צחוק. אדם וירדן- איך היה לכם איתם? הם בסדר? חוץ מזה שטסים בשבת בחמש בבוקר מנתב"ג, נוחתים בתשע בבוקר ומקבלים חדרים רק ב 14:00. ממריאים משם כבר בשלישי בשש בבוקר....

a Warming Sign

New member
קיבלו מהם חולצות!../images/Emo194.gif

רק בשביל זה היה שווה...חח סתם
,היא גם ככה גדולה עליי. בעקרון,אני זכרתי שהם הבטיחו הסעה להופעה והכל,ולא הייתה.. בסוף במילא התארגנו כל הקבוצה עם המדריך[הסטלן אגב] ונסענו במטרו,אז היה בסדר. הם אחלה,רק יקרנים בטירוף. אה,והיה נחמד שבאמת התארגנו על שלט מיוחד לקבוצה כשהגענו לבודפשט,כי קבלת הפנים של ההונגרים החמוצים לא הייתה משהו
["תודה שבאתם..לא הייתם צריכים.."]

Gal isr

New member
החבילה שלהם עולה 595 אירו

בתור התחלה עם אופציה לשרדג את הכרטיס ובסוף יוצא 655 אירו. הכרטיס להופעה לבד עולה 200 אירו...רק שתביני (1000+ ש"ח להופעה)

Gal isr

New member
ואז יש לך כרטיס להופעה רק

עכשיו לכי טוסי לשם
, זה יקח קצת יותר משבוע אולי

Gal isr

New member
לא אני, זה בטוח ../images/Emo10.gif

אני בכלל צריך לחשוב טוב טוב על זה. אני אשן על זה בסופ"ש קצת ונראה מה עושים

אישן*. P:

למרות שתכלס נראה לי שיש אופציות טובות הרבה יותר.. זה נראה לי יקר מדי ואפילו לא נותן זמן ליהנות מהעיר..

onix 88

New member
שבוע וחצי זה 600 יורו? אני עובר

לסופר! או שהתכוונת רק למחיר הכרטיס?

מ....

כן.
למרות! שמחר אני מקבלת 40 ש"ח לשעה, מה שלא עוזר לי כי לא עבדתי כמעט כל השבוע.. אני הולכת לקבל 2700 אגאן. ;[

Gal isr

New member
וואי גם לי תהיה משכורת ברצפה

החודש. שבועיים לא עבדתי...ובמקרה הטוב אני אסגור 2,200 ש"ח. וחבל, כי אחרי שנה עבודה מגיע לי משכורת "פיצויים" ששווה לממוצע השלוש האחרונות...וזו המשכורת הראשונה מתוך השלוש האלו. עכשיו אני צריך לפוצץ חודשיים ולקבל פיצוי טוב :)

onix 88

New member
את בוכה על 2700?

מה רע ב2700 ש"ח? אני מבין שאנשים מרוויחים כאן סכומים ממש רציניים!

כי לא יודעת

זה מעפן קצת. P: מבאס אותי לבוא לעבודה, לעשות 5 שעות וללכת הביתה.. יש עדיפות רצינית לותיקות וזה כבר מוגזם(אני באה לעבודה בחמש וחצי כשהסופר נסגר בעשר וחצי, זה מיותר). זה לא שאני עושה משהו.. אני ישנה 12 שעות בלילה, רואה המון טלוויזיה ועובדת. ;[

Gal isr

New member
5 שעות זה בסדר

שמעי, אצלנו למשל יש אנשים שעובדים שלוש שעות גם, והם נהנים? (תשאלי את ליטל
). ועדיפות וכל זה...יש בכל מקום. ושקט! 12 שעות בלילה שליטע

אבל זה מעפן!! ;[

אצלי לא שווה כי אני מתארגנת שעות. P: לפחות שעה לפני אני מתחילה להתארגן ותמיד איכשהו אני לא מספיקה כלום ונלחצת כן, אבל זה מוגזם. השבוע לגמרי לא נתנו לי משמרות בכלל, אז למה הם העסיקו אותי? (שיחכו מחר. P:) נכון. :) למרות שאתה לא נשמע אדם שישן כ"כ הרבה.P:

Gal isr

New member
אני משתדל לישון את התשע שעות

שלי בלילה...אחרת אני פשוט לא קם בבוקר. וכן, זה באמת נשמע יקר...

למעלה