שרשור יומי-27/12

נצל"ש -מיונים

קיבלתי מיונים לאשכול טיפול באדם והייתי רוצה לדעת בערך מה הולך במיונים... אני רוצה להיות מש"קית ת"ש. מה אומרים?? איך כדי להיות ביום המיונים? מה לעשות ומה לא לעשות?? תודה לכולם מראש!

AndreaCorr ©

New member
היי ../images/Emo140.gif

אני אנסה ממה שאני זוכרת. קודם כל את ממלאת שאלון כזה, לא מאד מייגע, עם שאלות אישיות. ספרי על מקרה משמעותי בחייך, שלוש תכונות רעות, שלוש תכונות טובות, כל מיני כאלה. חשוב שתדעי שאח"כ ישבו איתך על השאלון הזה, אז שימי לב מה את עונה ואל תמציאי דברים. תכתבי דברים שאת חושבת שתוכלי לדבר עליהם. בנוסף את תצטרכי לדרג איזה מתפקידי טיפול באדם את הכי רוצה - מש"קית ת"ש, מש"קית נפגעים, מש"קית שיקום, אל תדרגי את מה שאת לא רוצה! אם את רוצה להיות מש"קית ת"ש, תדרגי את זה הכי גבוה ואת השאר אפילו תדרגי שאת לא רוצה, כי הם נוטים לקפוץ על ההזדמנות ולמיין אותך למה שהם צריכים. אחר כך אתן מתחלקות לקבוצות ובחדר יש שתי קצינות ת"ש. הכי חשוב במיונים האלה להפגין בטחון עצמי. למשל - את תקבלי תפקיד מסוים שתצטרכי לעמוד ולהציג מול שאר הבנות, ולהסביר למה הוא כ"כ טוב וכדאי. תסתכלי על הבנות ולא על הקצינות שיבחנו אותך. תשתדלי לא להתבייש, לא לגמגם. יהיה קטע שתצטרכו לדרג מקרי ת"ש מהחשוב לפחות חשוב, תשתתפי בדיון, תביעי את דעתך, אבל אל תצעקי ותכנסי לדברים של אחרות, תעשי את זה באסרטיביות אבל לא באגרסיביות. הן גם ישאלו אותך כל מיני שאלות על עצמך, איך את מתמודדת עם מצבי לחץ, איך חברים שלך היו מגדירים אותך, איך היית מגדירה את עצמך, בלה בלה בלה. יש מצב שהקצינה הראשית תהיה קצת כלבה, אבל תתעלמי מזה, זה התפקיד שלהן. בשורה התחתונה - אין תשובות נכונות ולא נכונות. הכי חשוב שתשדרי בטחון עצמי ולא תפחדי לפתוח את הפה. המון המון בהצלחה!

עצוב עכשיו...

טוב אז ככה בזמן האחרון החיים שלי ממש דפוקים... עזבו את התאונה...כמעט כל דבר שני שאני עושה נדפק... ועכשיו סוגרים לי את המקום שירות אז אני צריכה להתחיל לחפש אחד חדש וכמובן שאני לא רוצה לעזוב את ירושלים אז זה גם בעייתי אז אני מחפשת...
עכשיו אני בשירות לאומי לבד כי מתוך חמישה בני שירות... אז אחת חולה 2 בראיונות ועוד אחת לא מרגישה טוב... אז ישחררו אותי מוקדם יותר אני מניחה... טוב עצוב לי עכשיו ואני ממש זקוקה לחיבוק...
וגם כל המזג אוויר החורפי הזה הגשם הבילתי פוסק אני משתגעת... מי כאן לעזור לי להעביר את הזמן קצת? או לתת לי חיבוק?

shiran™

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אורוש מאמי! אל תדאגי.. עוד מעט יהיה טוב מאוד!!!! תמיד לפני העלייה הגדולה יש ירידה ענקית. חכי . תתאזרי בסבלנות. אוהבת אותך
חיבוק גם משיראור

K e R e N18

New member
...../images/Emo13.gif

שנה לי ולחבר!
אז אנחנו עושים לעצמנו יום כייף שכזה..
[רק שהגשם הזה הרס כמעט הכל:=[] תהנו בובות!יום נפלא!

מזל טוב נשמה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

איזה כייפ זה חבר...ועוד שנה!! בלי עין הרע 555555555555555555555555555555

למעלה