שרשור יומי 26.01

danzk

New member
שרשור יומי 26.01

שבת שלום לכולם

jenngirl

New member
שרון!../images/Emo82.gif

ואני מצטרפת לשניהם+ תספרי לא רק חוויות אלא גם איך בכללי..וכמה זמן הטירונות?ואיפה את עושה אותה?

AndreaCorr ©

New member
אז ככה!

למי שלא יודע, אני עושה כרגע קורס מש"קיות ת"ש. הקורס הוא בבה"ד 11 בצריפין, והוא משולב טירונות, כלומר טירונות בסמכות, כלומר בשלושת השבועות הראשונים אני לומדת תכני טירונות יחד עם תכני קורס. סה"כ מתנהגים אליינו מאד יפה, אפשר לומר שקצת יפה מדי (לא מתלוננת או משהו
)... פשוט מאד עדינים איתנו כי כאילו התפקיד שלנו רגיש ולא רוצים להתעלל בנו. הבה"ד ממש אחלה מבחינת תנאים, מגורים, אוכל. אין מה להגיד, צבא זה עולם אחר ואני כרגע בשלבי הסתגלות, יש רגעים ממש קשים ויש רגעים ממש מהנים, ואני מקווה להתמקד ברגעים המהנים..סה"כ נחמד כזה:) הקורס דורש מ-מ-ש ראש גדול אז צריך לנסות להתמיד ולא להתעצל, במיוחד שהתפקיד חשוב לי כ"כ. זהו, לסיכום - סבבה לי וכל זה, אפילו קיבלנו נשק והצלחתי להנות ממנו, רק לא מהקטע שצריך לסחוב אותו, סיוט. :| תודה על ההתעניינות, אין עלייכם :] ואפילו הדלפתי לכמה בנות על הפורום הזה, אז אולי הן קוראות כאן עכשיו. היי P:

shiran™

New member
וואי כל כך מתאים לך להיות משקית

ת"ש. באמת. המון בהצלחה בתפקיד. הוא מאוד חשוב.

Y M C A

New member
בסוף יהיה לי רישיון

זה כנראה פשוט לא צריך לקרות עכשיו...אין מה לעשות

jenngirl

New member
איזה משמרת שכונה הייתה../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

נראה לי שבחיים לא יהיו יותר ימי שישי כאלה דלילי אוכלוסין בקניון. היו פשוט דקות שלמות שלא עשיתי כלום וסתם נשענתי על משהו או אכלתי בכיף שלי. לא היו כמעט אנשים,וזה הכי מוזר כי בימי שישי הקניון מפוצץ! בערב..שומדבר מיוחד.נראה לי לראות ארץ נהדרת ולדבר עם אנשים שחזרו מהצבא[: אחלה סופ"ש שיהיה

m i r u s h i

New member
שלום!/tapuzforum/images/emo39.gif

מורן ואני סוגרות שבת יחד,לא כיף לשמור אבל מסתדרים/tapuzforum/images/emo13.gif

למעלה