שרשור יומי 24-11-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 24-11-2005 ../images/Emo80.gif

נעלם לי יום... כל ה-23 לחודש היתי בסרט שה-22... לקום בבוקר לקנות פיג'מה ותחתונים וחזיות ואז אני עובדת מ-3 וחצי עד 10 ואז ב-11 נוסעים למסיבה להתפרקקקקק היה לי כזה יום כיפי היום בלי שקרה שומדבר מיוחד איזה כיף (זה הכל כי דיברתי עם יעלי על הבוקר)

סיונתו

New member
אהה שכחתי לספר גם

(פשוט ראיתי פרוייקט וואי ונזכרתי) מורן גרוס הייתה לנו בחנות היום איזה יפה היא אללי.....

yaeli87

New member
יום נפלא ../images/Emo140.gif

סיוני תהני בלכת מחר.. אם את רואה את הקוף תשגיחי עליו
ויום טוב קיצר...

Liza1987

New member
שרשור יומי ה23.11.2005 ../images/Emo6.gif..

למה עד כה לא נפתח ?!.. חחח.. בכל מקרה, התיכנונים הם: ללמוד לתאוריה, עבודה... ולצאת עם חברים.. יום מקסים לכולם..
.
.

Liza1987

New member
יו.. אני טיפשה !!!! ../images/Emo10.gif..

לא ראיתי שסיוני הבובי פתחה שרשור כזה.. אוף.. סליחה.. תמחקו אותו.. אני מניחה שאתם שמתם לב שאני עייפה.. :-\..

Liza1987

New member
יום מקסים לכולם.. ../images/Emo6.gif..

אז כפי שציינתי בשרשור שפתחתי.... סליחה סיוני.. חח.. אלמד לתאוריה, אעבוד.. ואצא עם חברים.. יום מקסים.. ושמחה שטוב לך בובי.. סיוני מותק.
.

im boring

New member
בוקר.... ../images/Emo13.gif

חחח... אמממ... עכשיו אני מדברת בטלפון עם סתוווש....(חברה שלי...) ב-4 וחצי אני הולכת לעבוד... חוזרת בערך בעשר.... וכנראה רואה טלויזיה או מבלה במחשב....

SuGaRBabe1

New member
בוקר טוב :)

וואי אני לא מאמינה שאני ערה... חברה שלי ברגילה
אז אנחנו נוסעות להסתובב בתל אביב... אחר כך אולי נקפוץ לקניון לבקר חברות שעובדות... ובטח אני ארדם מוקדם, ישנתי שעתיים בלילה

../images/Emo15.gifבוקר

טוב
ללמוד שוב לתאוריה.
יום מדהים לכולם.
מחר כרמוש חוזרת
וזהו,אין לי משהו מיוחד לעשות היום

סיונתו

New member
הוערתי ב-11 ../images/Emo122.gif

אח שלי המפונק פתח איזה פצע ביד והתחיל לעשות סרטים שהוא לא יכול לכתוב (הוא במטבח עכשיו עושה ש"ב וכותב כמו גדול...) אז הוצאתי אותו מבצפר ואז קניתי פיג'מה (יופי לא ישנים עם בגדים רגילים יותר... הקפוצ'ון הזה עשה לי כאבים בצוואר) נעלם לי ה-MP3 של אח שלי
בטח הוא לקח לי אותו בבבוקר ושכח להגיד לי.. (אני מקווה מאווודדד
) זהו אני עובדת ב-3 וחצי עד הערב ואז אולי נלך למסיבה
יעלי יש לי עידכונים טוק טו מייייייייייי
יום נעים לכולם

למעלה