שרשור יומי 24-10-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 24-10-2005

תראו מה השעה ועוד אין שרשור אללי היתי עם חברה שלי עכשיו וזה היה הדבר הכי מפחיד בעולם....

yaeli87

New member
חג שני שמח!

(לא חג יום שני-חג שני של סוכות
) יום נפלא...

hell cen be fun

New member
אמאמאמ

קמתי למשמרת באחת וחצי, שש וחצי הייתי על האוטובוס הביתה[אחד מהם בכל אופן] עכשיו אני בבית מתה לישון.אז ככה זה שישנים 3 שעות ביומיים.

רוח רוח רוח רוח

למה לא תשכב לנוח? מין הבוקר תשתולל והינה כר בא הליל היום החלטתי לפתוח בלוג! צריך לעשות משהו עם כל הדפים שמצטברים לי בחדר.. אתם מוזמנים!

../images/Emo183.gif.

אתמול הלכתי לישון ב21:00
אז קמתי היום ב5 וחצי
. מאז הספקתי לראות הרבה 'בטיפול', 'השמינייה', 'פסטיגל 2004'
. ועכשיו אני הולכת לקרוא
. אין תוכניות להיום
.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif.

איזה חום פה
. עוד מעט אני יוצאת לעבודה (שגרה זה רע!
אבל לפחות אני מרוויחה היום 150%
). שיהיה לכם יום נהדר
.

SuGaRBabe1

New member
מה זה השרשור היומי העלוב הזה?!

קמתי ב-9 וחצי... ניסינו להבין את הבעיות של ה-MP3 שלי ללא הצלחה. אז נסענו לסבתא לראות אם גם שם זה לא עובד (כי אם שם זה היה עובד, הבעיה היתה במחשב שלי), וגם שם זה לא עבד. חבל. אז רצינו ללכת לקניון לדרוש את כספנו בחזרה, אבל די, אין לי כוח יותר
עכשיו אני מסדרת כמה דברים ועוד חצי שעה בערך נוסעים לקיבוץ לכל החג וחוזרים מחר בערב... תתנהגו יפה בלעדיי... אני אפסיד את הצחוקים בצ'אט...

The Blue Fairy

New member
בוקר בוקר בוקר

אין לי מושג מה אני עושה היום...נראה לי שאני אעשה מרתון סרטים בעזרת יס 1...יש היום סרטים ממש טובים שם!

Dawson girl

New member
באמת תהיתי איפה הוא ../images/Emo2.gif

קמתי בבוקר, הלכתי עם אמא לקניות
חזרנו, סידרתי.. הלכתי לשיעור נהיגה
אמאלה הוא כבר עושה לי שבוע הבא כפולים מזה פה
חזרתי, אכלתי, למדתי לתיאוריה קצת

סיונתו

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif

קיצר אתמול הייתי עם חברה שלי.. מי שהיה בצ'אט יודע מה קרה וזה היה מפחיד
וכמעט עשיתי תאונה
המעברי חצייה פה צבועים בצבע לא חוקי והצינור של המים התפוצץ והשקה את הכביש במקום את האי-תנועה.... ובאתי לכיכר ועצרתי כי היה אוטו בכיכר והאוטו החליק לי פנימה והברקסים לא עבדו (וגם ה-ABS לא
) כבר ראיתי את הפנסים של האוטו שבכיכר בתוך האוטו שלי... הדבר היחיד שיכלתי לעשות זה ללחוץ על הגז וליסוע הכי מהר שאני יכולה (זה לא היה קשה כי האוטו היה כבר בשוונג ממילא
) אני עד עכשיו לא יודעת אם נסעתי או שפשוט החלקתי משם
וחברה שלי היתה איתי באוטו כולה בוכה בהסטריה שלה...

למעלה