שרשור יומי 20.01.07

SuGaRBabe1

New member
המממ

אתמול הייתי בלכת והלכתי לישון היום ב-7 בבוקר... קמתי בצהריים כזה ולא עשיתי כלום חוץ מלחפוף ת'שיער איזה 5 פעמים כדי להוציא את הריח של הסיגריות
אה, וגיליתי שחבר שלי לשעבר בכלא
וזהו. נראה לי שאני לא אעשה כלום היום, אין לי כוח לצאת מהבית בגשם הזה...

Syrul

New member

איך היית אתמול בלכת? זה לא לסטודנטים או משהו? איזה גילאים זה בשישי.. =ם ובהצלחה לחבר שלך (לשעבר), עבריינית :p סתם

SuGaRBabe1

New member
לא...

בנים 86, בנות 87... וזה שהוא בכלא לא הופך גם אותי לעבריינית P:

shiran™

New member
שבוע טוב ../images/Emo140.gif

מה זה הגשם הזה באמצע הקיץ? לא הייתי מוכנה. כל השבת קראתי זכרונותיה של גיישה ועוד מעט אמשיך אותו. הוא מרתק אותי. שבוע טוב.

אחלה שיר ../images/Emo3.gif

שבת של שינה
ובדיקו חשבתי על זה... איך אפשר שבת שלי שינה? כבר לא מצטערת שלא נסעתי לבר אילן.. הסטודנטים שם יחכו לי עד יום שני (על מי אני עובדת
)

M r s J o n e s

New member
כלבלב הו בידי בם בם

[נראה עכשיו שדרור לא יכנס להודעה!!]. אחרי שהייתי חולה כל הסופש המחורבן הזה וביליתי בשירותים את רוב זמני[לא מה שאתם חושבים מגעילים,יש לי דלקת בדרכי השתן שגורמת לך לרוץ לשירותים כל 5 דקות
],גם זה נגמר.מחר יש תרבות יום א' שזה די מיותר כי זה מאלץ אותי לקום מאוד מוקדם בשביל להגיע ב9 לבית ליסין בתל אביב שבכלל לא בטוח שיכניסו אותי כי שכחתי את החוגר בבסיס. וזהו,הולך להיות שבוע מחורבן.אני יכולה לצפות זאת מעכשיו.מחר יהיה קר ומגעיל וזה אומר שעושים מטווחים בגשם ושכל השבוע המטווחים יהיו מלאי בוץ ושלוליות
. אה ועוד אני צריכה לנסוע לחרפ בצריפין ביום חמישי ומה צריפין?. הייתי אומרת עד מתי אבל אני עדיין צעירה.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif

ידעת איך לגרום לי להכנס. יהיה שבוע טוב
, לא לדאוג
את פזמניקית ליד הצעירים של הפורום, זה בסדר
.

למעלה