שרשור יומי 19.12

l a h a v100

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא אשך של היפופווטם

l a h a v100

New member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא חננה של סוסססססס

DiRtY BaTeLL

New member
חחחחחחחחחח יא סתימה של סנאי ../images/Emo6.gif

חחחחחח זהו ואני נעלצת לעזוב
יחזור יותר מאוחרררר חחח צא'וו

l a h a v100

New member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא שילשול של שועל מת

יא חתיכת שני מגעילים../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif../images/Emo136.gif

אתם רוצים לדבר על כאלה נושאים, שיהיה לכם בכיף אבל לא בפורום נינט טייב בשביל זה יש אייסי\מסן\מסרים
תודה רבה לכם באמת

l a h a v100

New member
אהמ אהמ

אנחנו נדבר על מה שנרצה, את לא חייבת לשבת ולקרוא את כל התגובות, ואני חותם שאת ישבת וקראת את כולן, לא יאה ולא נאה לך את מוזמנת לא לקרוא, ואם תשימי לב כתבנו שמי שלא אוהב תשטויות שלנו שפשוט לא יקרא.

מה אתה אומר?../images/Emo126.gif../images/Emo136.gif

לידיעתך יש פה מנהלים והם יכולים להגיד לך גם לא לכתוב את זה, וגם עוד כמה דברים. אתה לא תכתוב פה דברים שלא קשורים לפורום.. ומילא זה היה דברים נורמלים עם הכלב שלך או החתול שלך או וואט אבר אבל דברים מגעילים?!!!

l a h a v100

New member
מי אמר לך לקרוא לעזאזל?!?!!?!?!?!?!

מעצבנת מהה למה לחוש למה לקחת את העניינים לידיים אל תקראי וזהו!!!! כעיףךכאיךג דרגעארדגכ גגכדכגדכגד מעצבנת אותי החשיות הזאת תהני פה בפורום ואל תנסי להיות מה שאת לא בקומנות שלך תגידי לה לכתוב או אנא עארף ואם ההודעות שלי לא נעימות לך פשוט ארל תקראי אבל את יושבת קוראת ואחרי זה מתלוננת! ימתלוננתת רר וגבי ביקש ממני לא לכתוב ככה יותר ואני אשתדל- ממש לא בגללך

לא להב../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif../images/Emo136.gif

אתה לא תשתדל אתה תעשה מה שגבי יגיד לך
אי אפשר שלא לקרוא את זה אתה יודע חלק כתוב בנושא פאק אתה פשוט בן אדם דוחה

DiRtY BaTeLL

New member
למה דוחה מה גם חיות מרבנות!!! גם לה

להם יש צרכים ואני ולהב הרגשנו צורך לירשום אותך!!! ודי לריב כבר על כל שטות אפשר לחשוב אז רשמנו "חרא" "שילשול" ואווו

l a h a v100

New member
אפשר לחשוב

איזו עדינה את מכל דבר את מקיאה אומרים לך יחתיכת חרא את רצה לשדירותים להקיא כולה אמרנו שילשול ואשך מה הביג דיל פשוט תדלגי על התגובות שלי, כל אחד נהנה בפורום בדרך כל שהיא אני נהנה בלהגיד שטויות- כל עוד זה לא פוגע באף אחד מותר לי.

natosh4Ever

New member
חחח XDD../images/Emo122.gif../images/Emo38.gif

דיי הוא אוממלל ,הוא מר נפש רדו ממנו

למעלה