שרשור יומי 19-1-2006

סיונתו

New member
שרשור יומי 19-1-2006../images/Emo35.gif

הייתכן
רבע ל-10 בבוקר
(אני עובדת עוד 45 דשות
) לקוקי יש יומולדת והוא חוזר רק מחר
יום נעים

Liza1987

New member
יום נהדר לכולם.. ../images/Emo24.gif..

התחיל כיום מסריח.. !!!
.. המשיך כיום בסדר.. הלכתי לחברה..
.. היה מצחיק.. ו.. עוד מעט הולכת להתנדב.. ובערב, נפגשת עם חברים..
..

miracle16

New member
אוףף אני עייפההה

פתחתי את הבוקר בשיעור נהיגה שהיה לא משהו אח"כ ישר משם הלכתי עם אבא קניתי עגילים.. למרות שאני מתחרטת פתאום כי הם לא כל כך נראים עלי.. והיינו בשילב לחפש לאחי מד חום דיגיטלי לחדר של התינוק. משם הלכתי לנחם את חברה שלי שגיליתי שהדבר היחיד שמנחם אותה זה המחשבה על העתיד. והעתיד שצפוי לה נורא נורא קשה כי המלחמות שהיא יכולה לעבור זה מלחמות שמעטים עוברים ומעטים מצליחים בהם. והיא בטוחה שהיא תצליח ואני ממש מקווה עכשיו אני עייפה ואין לי כוח שוב ללכת לנחם.. לא יודעת מה אני אעשה אה והלכנו לעוד 3 חנויות לחפש את המד חום לאחי בסך הכל 4 והם אומרים שלא קיים כזה דבר.. דרך אגב אחיין שלי ממש חמוד! תינוק כל כך יפיוף.. הרבה יותר יפה מאחיינית שלי כשהייתה תינוקת.. החזקתי אותו ופחדתי שהוא ישבר לי בידיים מרוב שהוא קטן

סיונתו

New member
שימותו כל המחבלים האלה

בגלל הפיגוע הקפיצו אותם לכוננות והוא לא חוזר
למה כל שנה ביומולדת שלי יש כוננות וחבר שלי נשאר בצבא
שנה שעברה היה אותו דבר למה תמיד ביומולדת שלי אני בוכה
לא רוצה יומולדת

SuGaRBabe1

New member
היה יום נחמד :]

קמתי מאוחר ממש ונסעתי לעזריאלי לפגוש את אמא ודוד שלי... אכלנו ביטבתה
והסתובבנו בחנויות ולא נשאר ב-NO NAME את החצאית שרציתי במידה שלי :[[ ועכשיו חזרתי ועוד רבע שעה אני יוצאת שוב עם חברה לאיזה בר איפשהו, עוד לא החלטנו ממש לאן... אבל יהיה כיף! :] אה והיום אני בת 18 ושלושה חודשים

yavin

New member
../images/Emo105.gif

קמתי ב 6 בבוקר הלכתי החזרתי תמדים כדי להזדכות עליהם ואז ישר לעבודה עד לפני שעה בערך בעבע מחר ח-ו-פ-ש

אוף

אם אני לא יכולה להיכנס לקיוסק מידע, זה אומר שכנראה משנים לי את התאריך גיוס ?!
דווקא היה יום נחמד עד עכשיו...

למעלה