שרשור יומי- 18/12

onix 88

New member
שרשור יומי- 18/12

(עוד מעט כבר נגמר גם דצמבר, לא יאומן) בכל אופן- I did it ! עכשיו חזרתי משדה התעופה, נסעתי לשם כדי להחזיר את אמא שלי שחזרה הלילה מחו"ל. זאת הפעם הראשונה שנסעתי לבד מרחק כזה, ועוד למקום שאני לא מי יודע מה מכיר, אבל הכל היה אחלה, עם תכנון מראש ובירורים בכמה פורומים והסתכלות במפה (וואלה). כל הערב חשבתי אם זה יהיה נכון לנסוע או לא, ובסוף החלטתי ללכת על זה, היא באמת הופתעה
מחר עבודה, אחרי כמה ימים טובים של חופש :/ יום טוב לכולם!

יפה יפה ../images/Emo13.gif

למה השרשור נטוש?!
נרשמתי לאתר רק כדי להגיב!! חצופנים.. או שיש עוד שרשור?
(אין לי כח לבדוק ) השרשורים שנפתחו פה (כשאני לא נמצאת) ממש
תמשיכו כך

../images/Emo5.gif

רציתי להכין לי משהו חם לשתות בעבודה.. אז לקחתי כוס וכהרגלי בקודש ניגבתי אותה עם נייר מגבת... פתאום אני שמה לב שהיא דביקה ויש עליה סימנים של טביעות אצבעות... אז החזרתי ולקחתי אחרת.. היא לא הייתה טובה יותר.. היה דבוק אליה איזה עלה של כוסברה או משהו
זהו, מהיום אני אלמד לשטוף כוסות לפני שאני שותה מהם.. בעעעעעעעעעעעע

DreamS_HunteR

New member
התחלתי לעבוד ב12!../images/Emo121.gif

איך מרגישים שחג פה ברדיו.. זה משו. אפילו אף אחד לא התקשר לשאול למה איחרתי בשעתיים
בכל אופן, אני עובד עד 8, ובערב יש מסיבת גיוס לידידה שלי.. שיהיה יום טוב!

tuti100

New member
כולם כבר התגייסו פה? :(

היה דיי משעמם.. כולם בצבא.. אין עבודה.. משעמםםםםםם!

jenngirl

New member
כל הכבוד לך[[:../images/Emo82.gif

אני ממש עייפה.. היום עבדתי מ-9 עד 3.לא היו הרבה אנשים יחסית לאתמול ונקווה שלא יהיה עמוס בהמשך השבוע. אח"כ נסעתי לסבתא וסבא לארוחת חנוכה עם לביבות וכל הדברים המשמינים וקיבלתי מסבתא דמי חנוכה[300 |אהמ|]
היה דווקא דיי נחמד עם דודה שלי וקרובי משפחה רחוקים שכאלהP: הגעתי הביתה והיו בעיות עם המחשב,מ-8 עד 10 וחצי אבא ניסה לסדר ולא הצליח עד שהתיישבתי 5 דק' ופתרתי את הבעיה. אבל מסתבר שנוצרה בעיה אחרת.המדייה פלייר פתאום ממציא לי שהוא לאמותקן. ניסיתי להתקין שוב והוא אומר לי שהמדיה פלייר שלי מזויף[שקרן,רק אתמול עבדת!!]. וזה מעצבן לשמוע דרך הריל פלייר,למישהו יש הצעות? P:

למעלה