שרשור יומי 17.02.07

danzk

New member
שרשור יומי 17.02.07

בוקר טוב

a 90s Noah

New member
נוסע לסבתא, אח"כ אורז, בתקווה

שזה יהיה ל-3 ימים. שבת שלוםלום

jenngirl

New member
"היא אמרה אצלי,זה יהיה נחמד../images/Emo82.gif

טשרניחובסקי 6,שעה 5,תבוא לבד!" [אאאאאאאאאחכה לך בשדות!]. אין לי כוח להיום,ולמחר,וליום שני. היום בעיקרון אני צריכה ללמוד לפסיכומטרי,אבל אני לא באמת אעשה את זה
מה שאני באמת חייבת לעשות זה לסדר את החדר. יום נעים לכולם

AndreaCorr ©

New member
איכס, הסופי שבוע האלה הכי לחוצים בעולם

יותר מדי דברים להספיק.
ואני לא מאמינה שאני הולכת לשבועיים. ;; אז היום צריךל קנות מלא דברים, לראות חברים ולסדר את התיק ועוד כלמיני כאלה. שיהיו לכם שבועיים מעולים

Taam YutvatA

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מחר חוזרים. היום קניתי כמה דברים לשבועיים ובכלל.. קניתי אספקה של דברים טעימים לשישבת שנעביר בבסיס, הולך להיות פשוט ענק
. אחח איזה צוות|מורעלת| חחחח מה לעשות, אולי אני לא אובייקטיבית אבל זה ה-צוות.
חוץ מהעובדה שמחר אני צריכה לקום ב5:40 אני לא שבוזה בכלל. באמת שלא. אני אנסה להכניס לי לראש שבשישי קמתי ב4:40... מקווה שיהיה אחלה שבוע שבעולם, כמו הקודם. מטווחים!

shiran™

New member
שבוע טוב!

חלמתי ששמו אותי בבסיס בבאר שבע ונתנו לי יומיותתתתתתת למה???????. מדוע???????? חוץ מזה כתבו לי שיש לי שינויים בקיוסק מידע ולא נתנו לי להיכנס לשם! אם דחו לי את הגיוס אני לא יודעת מה אני עושההההההההה מחר יום אחרון שלי בעבודהההההההההההההה!!!! כבר קנינו שוקולדים לחלק! אחרי זה חופששששששש תנו לי הצעות איך להעביר את החופש ומה לעשות אני רוצה לעשות כיף! ובעיקר לנוח! שיהיה שבוע טוב ומדהים. אוח ההודעה הזאת דרשה משיכת אותיות.

danzk

New member
סביר להניח שלא דחו לך את הגיוס

כמעט לכולם נשלחה הודעה על עידכונים. לי אפילו נשלחו שתי הודעות כאלו. (אחת בשישי ואחת בשבת לפנות בוקר) ואין אפשרות כרגע להכנס לקיוסק. הם כנראה מעדכנים את האתר או שיש להם באג מסויים.

shiran™

New member
כן שלחו לי 2 אימיילים.

מתלהבים. סתם עדכנו כמה דברים בקשר למשהו רפואי. טוב לדעת שיש לי ליקוי ראיה קל. באמת שלא ידעתי את זה. ואין לי כוח להתחיל להתווכח איתם על זה עכשיו. אין לי ליקוי ראיה!
טוב מה אכפת לי שיהיה פרופיל 64 לא כזה מזיז לי.

belabula

New member
יש תקלה..

התקשרתי הבוקר ללשכת גיוס ואמרו שיש תקלה והמיילים נשלחים סתם ואין שום שינוי...

למעלה