שרשור יומי 16.10

תודה לכולם!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מי רוצה סיבוב?
(סתם מתלהבת
) שמעו.. מצטערת על האיחור אני לא בבית עד מחר בערב (ואולי אפילו עד חמישי
) אז אני יכולה להכנס לפורום רק בעבודה.. יכולה אלק.. אני נכנסת

SuperGirl711

New member
../images/Emo102.gif

למרוח עוד קצת את הזמן, לעשות עוד המון המון המון כלום, להמשיך את החופש עד הדקה האחרונה, עד ה-18, שבה אני אצטרך לנסוע לת"א לפגישה עם המגמה שלי בשנקר, ולמרות שאני לא רוצה את ה-י"ג י"ד הזה, ומכריחים אותי, החלטתי שאני אעשה כמיטב יכולתי להנות מזה. (ואז ב-22 מתחילים ללמוד)

shiran™

New member
../images/Emo102.gif

שיעור נהיגה בבוקר. והמורה הקפיץ אותי לתל השומר למיונים. נחמד מצידו. מיונים למאבחנת פסיכוטכנית. לא התקבלתי. גם ככה חוץ מהקורס המדליק לא ממש אהבתי הרבה.. אז הכל לטובה. נסגרת דלת אחת עכשיו אני מחכה שיפתחו עוד כמה.. בינתיים זה אומר שאני מתגייסת לכלל צהל"י... הצבא לפעמים גורם לי לחשוב שאני לא שווה הרבה.. כי אי אפשר לדעת מה הם מחפשים. פעם הם רוצים שתהיי כזאת ופעם שתהיי כזאת. אני אומרת בד"כ את האמת כי בסה"כ אני רוצה תפקיד שיתאים לי.. אז כנראה שזה לא מתאים לי. ובסוף באתי ללכת כי מתתי מרעב\צמא ו2 חיילות נדנדו לי לעשות איזה סקר ולא רציתי והם רדפו אחריי אז עשיתי אבל קיבלתי פחית שבאה בדיוק בזמן
בזבוז יום עבודה. אבל הכל לטובה כן?

ברור ../images/Emo13.gif

לכל דבר שקורה אני מאמינה שיש סיבה והוא היה צריך לקרות. ככה שהכל לטובה! הכי חשובה הגישה שלך.יש תפקידים אחרים שתוכלי להנות מהם במהלך השירות שלך שלא נדבר על כמה שזה תלוי בעוד בגורמים אחרים...כמו מקום אנשים וכו'.. אז יהיה בסדר..

shiran™

New member
נקווה לטוב.... לא יודעת מה יהיה

אני רק מקווה שאני אהנה בצבא ולא אגיד משפטים כמו: "שעה פחות בצבא זו שעה יותר בחיים" כמו שאחת שהייתה היום בשיעור נהיגה אצל המורה שלי אמרה.. בעעע עם המשפטים האלה אני רוצה להנות! ולתרום! ולהרגיש את החוויה!

../images/Emo102.gif קר כלכך. איי לייק איט :].

טוב, אז היום בבוקר היה טסט. היה, נגמר. לא מדברים על זה. אני צריכה להכין שיעורי בית במת' ]: אני לא מאמינה שחזרתי למצב הזה שוב. אתמול, בקורס, בקושי זיהיתי את המוסד הזה, שלמדתי בו 4 שנים. זה נראה לי כלכך רחוק, כאילו עברו שנות אור מאז. ודווקא לא התרגשתי, הפתעתי את עצמי. הייתי בטוחה שאהייה לחוצה מכל העניין - שוב מת', אנשים חדשים, וכו', אבל לא. היה חביב. יש אחד חמוד P: ויש אחת כזו סתומה !! לא יודעת מה זה בסיס של משולש! היא כנראה פרשה מהתיכון בכיתה ט', ומאז לא למדה מת'. וזה היה לפניי כמה שנים טובות, מסתבר. כולם שם בני 24 כזה. ומה זה "כולם", אנחנו 7 אנשים בדיוק. לפחות אני זוכרת דברים :]. דווקא מוזר לי שהחורף הגיע. ואני חיכיתי לו עוד. המשך יום חביב<?> שיהיה.

למעלה