שרשור יומי 15.12

danzk

New member
שרשור יומי 15.12

שבת שלום

a Warming Sign

New member
וול,איי ג'אסט גאט מייסלף אה דייט.

אלוהים יודע איך זה יסתדר עם החברות. יהה,חנוכה

a Warming Sign

New member
האמת שלא../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. נראה לי שזה אומר שמצאתי חן בעיניו

mAAyAn 1

New member
חנוכה../images/Emo70.gif

פעם התלהבתי תמיד שהגיע חנוכה, בגלל החופש, עכשיו פחות
["פעם"...מי ישמע עברו שנים מאז... אבל אני מרגישה כך...השעמום:/] חג שמח[:

shiran™

New member
נצלש עצוב לשרשור היומי הריק

אם תיכנסו ללינק תראו שזה באמת עצוב. עזבו את הלינקים שלהן.. עזבו את זה שהן סתומות.. רק תסתכלו איך הן מדברות, איך הן כותבות.. איך הן מגיבות על כל דבר. יש שם אפילו 2 בנות שרבו, לא המשכתי להסתכל בהמשך השרשור בגלל הגועל שחטפתי .. אני לא אשמה.. כנסו, תראו ואולי תגידו לי איך אני אמורה לחיות בעולם עם אנשים כאלה? הם מתרבים מיום ליום.. הנוער .. לא שאנחנו לא נכללים נוער.. אבל אנחנו קצת יותר בוגרים בהתנהגות שלנו.. אבל יש מלא בני נוער שפשוט.. עצוב שיש כאלה.. ולא רוצה לחשוב למה הם יגדלו... אפילו בארץ נהדרת צוחקים על זה.. עם הבלוג של מאי.. ואם כבר אני אומרת מה אני חושבת אז אני רוצה להגיד גם משהו על העונה החדשה של ארץ נהדרת. בשבוע שעבר היה שם מערכון עם הפרסומת של הראל "דאגות.. אנחנו דאגות.." אני בטוחה שכולם יודעים איזה פרסומת זאת, אז במערכון, הראו את אולמרט הולך לישון, אבל, הדאגות העירו אותו, ובמקום 3 הנודניקים מהפרסומת המקורית הראו שם את 3 החיילים החטופים.. אני אישית לא הבנתי מה מצחיק. ולא הבנתי איך אפשר בכלל לרדת על נושא כ"כ רגיש. אלה 3 חיילים שלנו, חטופים, זה לא אנושי לצחוק על דבר כזה. זה הוציא לי את החשק בכלל להמשיך להסתכל... לא יודעת למה אתמול, שוב הסתכלתי, ושוב, היה מערכון שהוציא לי את החשק להסתכל. המערכון עם ליברמן. שאומר "היי ליברמן" וזה מאוד הזכיר "משום מה" את היי היטלר וזה פשוט הגעיל אותי. לא יודעת. מגעיל. התוכנית אומנם עדיין מצחיקה אבל יש נושאים שפשוט לא צוחקים עליהם. מי שראה השבוע ושבוע שעבר יכול להגיב, מסכימים איתי? יאללה רק מפורום גיים בויז תראו מה יצא לי לכתוב.

a Warming Sign

New member
חסר הלינק../images/Emo194.gif

למרות שאני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת. לגבי ארץ נהדרת,כולנו ראינו את המערכון והזדעזנו,זה פשוט עבר כל גבול. הם מנסים בכוונה לעבור קווים אדומים אבל זה היה פשוט דבילי וממש לא לעניין. מצד שני,זה גם לא לעניין שהימים חולפים להם בשקט כשגרה ואף אחד לא מנסה לעשות כלום כדי להחזיר אותם
..אני רואה את הכותרות בחדשות ובכנסת דנים בנושאים הרגילים כאילו כלום.זה כבר מובן מאליו
,פשוט עצוב. ארץ נהדרת כבר ממש ממחזרים,אתמול שמעתי את התכנית מהסלון כשישבתי בחדר אחר וזיהיתי את כל הדברים חוזרים על עצמם בלי להסתכל אפילו..זה כבר לא מצחיק.

m i r u s h i

New member
הם צוחקים על המון דברים רגישים..

העונה הזו..קצת מאכזבת למען האמת. העונה נפתחה ע"י מערכון שבו המדינה הופצצה בנשק גרעיני. אני אישית הרגשתי שזה היה ממש לא מצחיק והוריד לי את כל החשק מלצפות בתוכנית [המערכון על אורי גלר היה היחיד שבאמת גרם לי לצחוק..] ובתוכנית השניה מה שאמרת ובתוכנית של אתמול צחקו על הוקינג. אני לא חושבת שהם ימשיכו עוד עונה אם זה ימשיך ככה.. \:

shiran™

New member
לא ראיתי את המערכון אבל שמעתי עליו

ואסי כהן מחקה אותו באמת מעולה. קופי אבל זה באמת לא קשור המערכונים שראיתי הגעילו אותי. וגם המערכון עם הבלוג של מאי, עם חברה שלה שכל שניה מקיאה או הניתוח הפלסטי שהן עשו לאחרת... מגעיל בטירוף. בכל זאת המערכונים שהזכרתי, זה לא כאלה שחלק יתחברו אליהם ויצחקו מהם וחלק לא - כי על דברים כאלה לא צוחקים. לדעתי.

onix 88

New member
ועכשיו נשאלת השאלה-

איך את הגעת לראות את זה?
מראות קשים בהחלט.

a 90s Noah

New member
מה שלי הכי הפריע זה שצחקו על הקטע

עם בני סלע. זה חוסר טאקט...20 ומשהו בנות והמשפחות שלהן ישבו ובטח היו בשוק שעשו צחוק מהעניין הזה.

a 90s Noah

New member
מה קרה לשרשורים היומיים?

יש בכלל את של היום? או את של אתמול? אני בשוק! זהו אני קונה פלאפון עם אינטרנט..זה לא נראה לי בכלל מה שהולך פה. קיצר עוד מעט נוסע לחיפה, מחר אני נוסע אחה"צ ליומולדת 50 של דוד שלי ומפסיד מפגש מחלקה בפפגאיו
. כדאי שיהיה אלכוהול

למעלה