נצלש עצוב לשרשור היומי הריק
אם תיכנסו ללינק תראו שזה באמת עצוב. עזבו את הלינקים שלהן.. עזבו את זה שהן סתומות.. רק תסתכלו איך הן מדברות, איך הן כותבות.. איך הן מגיבות על כל דבר. יש שם אפילו 2 בנות שרבו, לא המשכתי להסתכל בהמשך השרשור בגלל הגועל שחטפתי .. אני לא אשמה.. כנסו, תראו ואולי תגידו לי איך אני אמורה לחיות בעולם עם אנשים כאלה? הם מתרבים מיום ליום.. הנוער .. לא שאנחנו לא נכללים נוער.. אבל אנחנו קצת יותר בוגרים בהתנהגות שלנו.. אבל יש מלא בני נוער שפשוט.. עצוב שיש כאלה.. ולא רוצה לחשוב למה הם יגדלו... אפילו בארץ נהדרת צוחקים על זה.. עם הבלוג של מאי.. ואם כבר אני אומרת מה אני חושבת אז אני רוצה להגיד גם משהו על העונה החדשה של ארץ נהדרת. בשבוע שעבר היה שם מערכון עם הפרסומת של הראל "דאגות.. אנחנו דאגות.." אני בטוחה שכולם יודעים איזה פרסומת זאת, אז במערכון, הראו את אולמרט הולך לישון, אבל, הדאגות העירו אותו, ובמקום 3 הנודניקים מהפרסומת המקורית הראו שם את 3 החיילים החטופים.. אני אישית לא הבנתי מה מצחיק. ולא הבנתי איך אפשר בכלל לרדת על נושא כ"כ רגיש. אלה 3 חיילים שלנו, חטופים, זה לא אנושי לצחוק על דבר כזה. זה הוציא לי את החשק בכלל להמשיך להסתכל... לא יודעת למה אתמול, שוב הסתכלתי, ושוב, היה מערכון שהוציא לי את החשק להסתכל. המערכון עם ליברמן. שאומר "היי ליברמן" וזה מאוד הזכיר "משום מה" את היי היטלר וזה פשוט הגעיל אותי. לא יודעת. מגעיל. התוכנית אומנם עדיין מצחיקה אבל יש נושאים שפשוט לא צוחקים עליהם. מי שראה השבוע ושבוע שעבר יכול להגיב, מסכימים איתי? יאללה רק מפורום גיים בויז תראו מה יצא לי לכתוב.