שרשור יומי 15-10-2005

The Peanut

New member
הו ../images/Emo12.gif

לשבת ולבהות במדורה - מגניב! לשבת, לבהות במדורה ושכל העשן ייכנס לי לעיניים - לא כל כך מגניב!
יופי שלא כל החדר שלי מלא חול או משהו.

The Peanut

New member
היה מגניב ../images/Emo3.gif

ללא ספק, להתעורר בשש בבוקר באמצע הים ושכל מי שעובר יסתכל עליך כמו הומלס זה משהו שכולם צריכים לעשות!

The Peanut

New member
כן, קצת ../images/Emo13.gif

טוב נו, הרבה. ועוד בבוקר נזפו בנו שעשינו מדורה. למרות שהיו מלא אנשים לידנו שגם עשו, הם היו חכמים וברחו לפני הזריחה!

Liza1987

New member
שיהיה לכולם יום מקסים.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

אתמול בלילה היה נחמד.. נפגשתי עם חברה.. היו ם - אפגש עם חברים... אין לי שמץ של מושג אם נלך לפאב.. או סתם לבית-קפה.. אבל מה שבטוח - יהיה כיף.
.

shiran4u

New member
משפט שידיד שלי הקריץ הרגע:

"חרמנות זאת לא סטייה, זו דרך חיים"

miracle16

New member
ים-יבשה-יבשה-ים-ים

אז היום הייתי בים בחוף ממש ממש יפה! (עוד לא ראיתי כזה בארץ..) והיה שם גלים ממש כיפים כאלה שלא מתנפצים ואז פתאום הגיעו כמה גלים בגובה מטורףףףףףףף יותר גבוהים ממני.. בראשון החלטתי לצוף מעליו כרגיל אבל התנפץ לי מעל הראש (לא נחמד) בשני החלטתי שוב לצוף והגל העיף אותי על איזה זקן מסכן אחד בשלישי החלטתי לצלול ולעבור מתחתיו.. זה עבר בשלום אבל אז ברגע שהתרוממתי בא מאחורי עוד גל שהתנפץ מעלי ושבר אותי סופית.. ויתרתי ויצאתי החוצה אה וגיליתי שאני הרבה יותר לבנה ממה שחשבתי.. זה פשוט מטורףףףףף ונשרפתי בטירוף..

eitam s

New member
אני הייתי אמור להיות בים היום ../images/Emo10.gif

באיזה חוף היית?

miracle16

New member
זה החוף שלפני דדו...

זה מאחורי מלון מרידיאן.. חוף מצוייןןןןןןןןןןןן

סיונתו

New member
חח עיטם עשית לי חשק...

לים
אז הייתי בים
ונעמס אפילו הלכתי למקס ברנר (והיה תור ולא היה לי כוח לחכות) למישו יש הסבר למה שמו בתוך הסניף של ארומה בפיתוח כספומט
|?!

../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifאיזה יום מאאאגניב היה לי!!

הלוואי וכל יום יהיה יום כזה
היה כיףףףףף

למעלה