שרשור יומי, 14.10

obz4

New member
אפשר עוד להציל

תפתחי אותו ותנסי לייבש אותו מבפנים...זה יכול עוד לעזור. לחבר שלי גם נפל כמה פעמים לאסלה ושרד וחבר אחד נכנס עם הפלאפון פעמיים למים, רק אחרי איזה חצי שעה שהיה במים שם לב שהוא בכיס-והפלאפון שרד את זה.

Marble Arch

New member
הבעיה היא שאני לא יודעת איך לפתוח

את הפלאפון.. זה סליידר של נוקיה וזה לא נפתח לי! רק כשהוא נופל הוא נפתח, אבל לא ניראה לי חכם להפיל אותו עכשיו..

תייבשי אותו

אחרי כמה זמן הוא אמור לעבוד לך. לי הוא נפל בגולן, יותר נכון להגיד שהפילו לי אותו אבל אחרי כמה ימים הוא חזר לעבוד אומנם מאז הוא עשה בעיות וכבר הספקתי להחליף אותו אבל הוא עבד במשך בערך שנה וזה העיקר.

פורטיסחרוף!!!!!!!!!1111

מי שלא בא - כנראה קוראים לו מעיין.

jenngirl

New member
אם חושבים על זה../images/Emo82.gif

זה דיי אתה והאמן בהופעה. כי אתה בעצם מתרכז בו,שר את השירים,מתחבר לשירים... ועם חברים מידיי פעם מדברים,מציצים לראות אם הם שם ואם הם חייםP: לי יצא להיות ב-2 הופעות לבד[בשתיהן חברה נטשה באמצע כי היא הייתה חייבת ללכת] והיה לי דווקא אחלה. למרות שהופעות עם מעיין אלו ההופעות הכי טובות. אין דבר יותר טוב מלהציק לבן עמי ולצחוק על אנשים שמתרגשים משירים כמו "זה רק הלב שכואב לך". אבל היי העיקר שנהנית.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה של משינה. פורטיסחרוף פתחו את הערב ושרו יותר ממשינה. איך זו הייתה קודם כל הופעה של משינה? :^)

נו אז מה שהם פתחו את הערב?

גם ככה תמיד אומרים שבסוף מגיעיים הדברים הכי שאווים ע"ע משינה. ואני יכולה להגיד לך שכל מי שהיה לידינו חיכה כבר שמשינה יגיעו. פורטי היה רק הקדמה אומנם הקדמה נחמדה אבל הוא עדיין לא היה הדבר האמיתי.

למעלה