שרשור יומי 13-12-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 13-12-2005 ../images/Emo111.gif

נגמרה השביתה הקונדום מוקדש לכרמיצי- סמל המין של הפורום, רק כי גילינו שהיא מנצלשת את דרור מינית (דרור ראה הוזהרת
) כרמית- וואט איט מין סתמי?! יום נעים
יעלי- יו אר דה וואן פור מי, יור מיי אקסטזי... יור דה וואן איי נייידדדדד קצין מיון חייל הים
ואז נראה יום טוב אפילו חביב אולי אפילו עם חיוך שיהיה כבר שישי רבאק

yaeli87

New member
חחח הבנתם? כרמית מנצלשת!לא מנצלת!

חחחחחחחחחחח אח סיוני איך עלייך בעולם הזה וואט איט מין סתמי!!!!!! שיהיה לכם יום נפלא מלא חרמנות טהורה

חחח איזה מותק את יעלי ../images/Emo25.gif

ותודה על הדאגה, אבל לא קרה כלום... אני סתם קצת עצובה מאתמול (מהמסיבת פרידה, כמו שיעלי אמרה).

SuGaRBabe1

New member
העייפות...

הקפיצו אותי היום לעבודה אז עבדתי 8 שעות במקום 4... אני כולי עייפה... ושוב ידיד שלי התקשר אליי באמצע הלילה אבל הפעם דיברנו רק שעה וחצי... אממממ מה מחר? מחר יש עוזרת שמעירה אותי מוקדם... ואז אני חוזרת לישון בחדר של אחותי... ב-13:00 קמה סופית והולכת לעבודה מ-3 עד 6... אולי ידיד שלי (אחד אחר) יבוא לבקר אותי בעבודה ואז נחזור ביחד לגבעתיים לפגוש עוד חברה... ובערב אצל ענבר :)

kinbar

New member
:-Oיום אחרון../images/Emo178.gif

איך פתאום הגיע הגיוס שלי?? אני רוצה להישאר...:( לא הצלחתי בכלל לישון בלילה נרדמתי בשבע בבוקר...מעניין אם מחר אני אצליח. היום אני נוסעת לקרית אונו, ומשם כנראה לעזריאלי לפגוש אתכם. בסוף אני רק אגיע אחרי ארבע, אבל אני חייבת לעוף הביתה עד חמש וחצי... אז זו בעיה
ובערב באים אליי חברים ויהיה כיףףףף

miracle16

New member
אוף אוף אוף!!!

הייתי אמורה לנסוע לראות את אחיינית שלי אחרי ששבועותתת לא ראיתי אותה.. בסוף אמא לא מרגישה טוב ואנחנו בבית.. ואני לא יודעת מתי תהיה לי עוד הזדמנות לראות אותה בין השיעורי נהיגה השיעורים הפרטיים אה ועוד משהו.. בת דודה שלי מנסה שוב לסדר לי עבודה זמנית במשביר! הלוואי והיא תצליח הלוואייייייייייי וחוץ מזה נמאס לי כבר מלנקות את הבית הזה ונמאס לי שאני היחידה שעושה את זה.. אה והורדתי את הפרקים הבאים בONE TREE HILL זו כזאת סדרה מושלמת! והתפלאתי כי האיכות היה ממש ממש טובה אה והצחקתי את עצמי... שמעתי את הפרק עם אוזניות כי אין לי למטה רמקולים ואז הורדתי לרגע את האוזניות אבל המשכתי להסתכל ומשהו היה לי מוזר ופתאום הבנתי שהפרק לא מתורגם ואני כבר רואה 2 פרקים בלי תרגום ולא שמתי לב.. זה היה מוזר! והבנתי כל מילה.. הופתעתי אה ודבר אחרון כדי לסיים את המגילה.. חימצנתי מחדש וכרגע זה נראה די ג'ינג'י כזה אבל עוד כמה חפיפות זה יתבהר וזה נראה ממש טוב! כל הכבוד לאמא.. היא צריכה לפתוח מספרה:) יום נעים לכולם!!!

למעלה