שרשור יומי 12.20.06

Karin917

New member
חופש?../images/Emo12.gif

בשבילי זה סתם חנוכה.. אין שום חופש. עבודה בחנ"ג,עבודה בהיסטוריה,עבודת גמר באזרחות,חיבור,עבודה במתמטיקה [שאין לי אותה אפילו],פרוייקט באנגלית,לקרוא משהו בערבית,דוח קריאה באנגלית [אני כנראה לא אעשה..], מבחן בפיזיקה ומבחן בהיסטוריה. מתוך כל זה התחלתי רק את הפרוייקט באנגלית ואת העבודת גמר באזרחות.. מישהו מוכן לדחוף אותי מהגג מחר?

EDTH

New member
חחח

גם לי יש עבודה בחנ"ג בגלל שהוצאתי פטור מריצות.. מקודם התחלתי אותה.. מה זה לעזאזל חוק "הכל או לא כלום" בפעילות שרירי השלד? חוץ מזה עבודה בספרות על סיפור פשוט.. שלא קראת..י ללמוד ל4 מבחנים.. לעשות חיבור.. הזכרת לי שיש לי גם פרויקט באנגלית שצריך להתחיל מתישהו.. ובטח עוד כמה דברים ששכחתי .. הא ולנגן
..

mickaelllll

New member
חופש נשאר חופש למרות הכל!

אופס טוב שהזכרת את הפרוייקט באנגלית כמעט שכחתי אותו.

odeleya

New member
יאאאאאאאא ../images/Emo3.gif

חופששש!!! (השלמת מבחנים... עבודות.. למידה לבגרות...) צחוקים עם החבר'ה... כמה שיעורי נהיגה... ט-ס-ט שעברתי היום!!! (שני...) אולי מחר אני אסע לים... אהה אני לא באה למפגש...לא יכולה... תהנו לכם!!!

elivnat

New member
אביההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב!!!! איזה כיף לךךךךךךךך עד 120 (קמ"ש, כמובן, בכביש מהיר, לא באיזור עירוני!!!)

odeleya

New member
תודה רבה!!!../images/Emo9.gif

נראה לך???? אני פחדנית.. לקח לי שנה להעיז לעלות מהירות... למרות שהיום לזה שלפני הוא כל הזמן אמר "קצב..קצב..." אז אני דווקא ככה עליתי הילוכים וזה..

elivnat

New member
חחחח יפההה

מזכיר לי, היום אחותי נהגה והיה קטע שהתנועה בקושי זרמה, אז כל שניה היא עצרה , אז אמרתי לה "מזל שהאוטו הזה הוא לא הילוכים.. תארי לך מה זה עכשיו כל שנייה הייתה על קלאץ' וברקס..."

elivnat

New member
אחלה חופשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום ראשון נסעתי למשפחה בירושלים.. ישנתי אצלם וביום שני בבוקר הלכתי לראיונות לש"ל שהיו בירושלים..בערב הייתה מסיבת יומולדת קטנה כזאת לחברה שלי. יום שלישי הזמנתי עדשות מגע קבועות. היום נסעתי לדוד שלי שגר ליד אשקלון.. מחר בע"ה נראה מה נעשה.. אולי אני אתחיל ללמוד למבחן באזרחות שיש לי ביום שני. הלוואי שיום ראשון תהיה שביתה
מקווה שיצא לי להפגש עם ידיד שלי לפני שייגמר החופש.. הבנאדם מתגעגע

דללה

New member
איך כבר נגמר השבוע??? ../images/Emo12.gif

לא הספקתי כלום!!! יש לי עבודה בספרות, עבודה בחנ"ג, 2 חיבורים ופרוייקט להגיש בשבוע הבא ואפילו לא התחלתי!!! שלא נדבר על החזרות, הבייביסיטר והעבודה שפקדו אותי השבוע
חיבוק מישהו??

למעלה