בשבילי זה סתם חנוכה.. אין שום חופש. עבודה בחנ"ג,עבודה בהיסטוריה,עבודת גמר באזרחות,חיבור,עבודה במתמטיקה [שאין לי אותה אפילו],פרוייקט באנגלית,לקרוא משהו בערבית,דוח קריאה באנגלית [אני כנראה לא אעשה..], מבחן בפיזיקה ומבחן בהיסטוריה. מתוך כל זה התחלתי רק את הפרוייקט באנגלית ואת העבודת גמר באזרחות.. מישהו מוכן לדחוף אותי מהגג מחר?
גם לי יש עבודה בחנ"ג בגלל שהוצאתי פטור מריצות.. מקודם התחלתי אותה.. מה זה לעזאזל חוק "הכל או לא כלום" בפעילות שרירי השלד? חוץ מזה עבודה בספרות על סיפור פשוט.. שלא קראת..י ללמוד ל4 מבחנים.. לעשות חיבור.. הזכרת לי שיש לי גם פרויקט באנגלית שצריך להתחיל מתישהו.. ובטח עוד כמה דברים ששכחתי .. הא ולנגן
חופששש!!! (השלמת מבחנים... עבודות.. למידה לבגרות...) צחוקים עם החבר'ה... כמה שיעורי נהיגה... ט-ס-ט שעברתי היום!!! (שני...) אולי מחר אני אסע לים... אהה אני לא באה למפגש...לא יכולה... תהנו לכם!!!
מזכיר לי, היום אחותי נהגה והיה קטע שהתנועה בקושי זרמה, אז כל שניה היא עצרה , אז אמרתי לה "מזל שהאוטו הזה הוא לא הילוכים.. תארי לך מה זה עכשיו כל שנייה הייתה על קלאץ' וברקס..."
יום ראשון נסעתי למשפחה בירושלים.. ישנתי אצלם וביום שני בבוקר הלכתי לראיונות לש"ל שהיו בירושלים..בערב הייתה מסיבת יומולדת קטנה כזאת לחברה שלי. יום שלישי הזמנתי עדשות מגע קבועות. היום נסעתי לדוד שלי שגר ליד אשקלון.. מחר בע"ה נראה מה נעשה.. אולי אני אתחיל ללמוד למבחן באזרחות שיש לי ביום שני. הלוואי שיום ראשון תהיה שביתה
מקווה שיצא לי להפגש עם ידיד שלי לפני שייגמר החופש.. הבנאדם מתגעגע
לא הספקתי כלום!!! יש לי עבודה בספרות, עבודה בחנ"ג, 2 חיבורים ופרוייקט להגיש בשבוע הבא ואפילו לא התחלתי!!! שלא נדבר על החזרות, הבייביסיטר והעבודה שפקדו אותי השבוע