שרשור יומי 12.2.06 10 הולכים לקנות נעליים בנק רופא שיניים עוד משהו?!?!?!? . יום טוב ושבוע נפלא .
Y yaeli87 New member 12/2/06 #1 שרשור יומי 12.2.06 10 הולכים לקנות נעליים בנק רופא שיניים עוד משהו?!?!?!? . יום טוב ושבוע נפלא .
S SuGaRBabe1 New member 12/2/06 #2 הו שורפות לי העיניים :[ מחר הרבה דברים לעשות... הולכים לקנות מכנסיים למד"ס וגומיות לשיער... להחליף את השפצור לדיסקית שקניתי [כי המוכר בריקושט דפוק] וגם לבנק אם נספיק וזהו... עוד 10 ימים :[ מחר הספירה עוברת למספרים חד ספרתיים...
הו שורפות לי העיניים :[ מחר הרבה דברים לעשות... הולכים לקנות מכנסיים למד"ס וגומיות לשיער... להחליף את השפצור לדיסקית שקניתי [כי המוכר בריקושט דפוק] וגם לבנק אם נספיק וזהו... עוד 10 ימים :[ מחר הספירה עוברת למספרים חד ספרתיים...
כ כרמית וזהו New member 12/2/06 #7 בשביל מה קנית שיפצור לפני שיש לך את הדיסקית...? ממש קשה להכניס את הדיסקית:S.
L lions queen New member 12/2/06 #4 ../images/Emo23.gifשרשור חמוד.. אמממ חדר כושר בבוקר בנק (מינוס ) אולי מספרה.. ואחר כך צער בעלי חיים בתל אביב (שיקום סוסים) אה ובלילה להיפגש עם ידיד שרוצה לדבר ( )
../images/Emo23.gifשרשור חמוד.. אמממ חדר כושר בבוקר בנק (מינוס ) אולי מספרה.. ואחר כך צער בעלי חיים בתל אביב (שיקום סוסים) אה ובלילה להיפגש עם ידיד שרוצה לדבר ( )
S SomebodyElse New member 12/2/06 #5 לגבי נעליים - לקנות נעליים שחורות לצבא למרות שאמרו שלא ואפילו שלחו לי SMS בנידון?
כ כרמית וזהו New member 12/2/06 #6 לאאאאאאאאאאאאאא. אין צורך לקנות הרי מביאים לכן ומיותר לבזבז על זה כסף. בטירונות הנעליים שניתנות בבקום הן חובה. בסדיר תקנו, כרגע חבל על הכסף.
לאאאאאאאאאאאאאא. אין צורך לקנות הרי מביאים לכן ומיותר לבזבז על זה כסף. בטירונות הנעליים שניתנות בבקום הן חובה. בסדיר תקנו, כרגע חבל על הכסף.
K keren007 New member 12/2/06 #12 בעיקרון אם קנית נעליים ותביאי קבלה הם יתנו לך החזר, אבל זה לא משנה את העובדה שצריך לנעול את הנעליים של הצבא במילא :\
בעיקרון אם קנית נעליים ותביאי קבלה הם יתנו לך החזר, אבל זה לא משנה את העובדה שצריך לנעול את הנעליים של הצבא במילא :\
S SuGaRBabe1 New member 12/2/06 #17 כרמית את תמיד מבאסת את כולם :[ קיבלתי מכתב הביתה שאם כבר קניתי נעליים, להביא אותן ביום גיוס עם חשבונית וקבלה ונקבל החזר. למה סתם לבאס :[
כרמית את תמיד מבאסת את כולם :[ קיבלתי מכתב הביתה שאם כבר קניתי נעליים, להביא אותן ביום גיוס עם חשבונית וקבלה ונקבל החזר. למה סתם לבאס :[
M M r s J o n e s New member 12/2/06 #8 יאוווווווו עברתי את המיונים להדרכת יח"ש ואני הולכת להיות מדריכת חיר . וזה משמח לאללה . ושיהיה יום מצוייייין.
יאוווווווו עברתי את המיונים להדרכת יח"ש ואני הולכת להיות מדריכת חיר . וזה משמח לאללה . ושיהיה יום מצוייייין.
כ כרמית וזהו New member 12/2/06 #9 יוווווווו אני כל כך שמחה בשבילך!!! איכותית שכמותך . כל הכבוד, באמת
T The Peanut New member 12/2/06 #11 יההההההה ../images/Emo24.gif מזלטוב, כפרעלייך! חברה שלי בדיוק סיימה את הקורס שלה השבוע. את הולכת להנות כ"כ!!
יההההההה ../images/Emo24.gif מזלטוב, כפרעלייך! חברה שלי בדיוק סיימה את הקורס שלה השבוע. את הולכת להנות כ"כ!!
M M r s J o n e s New member 12/2/06 #18 תודה לכולן../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif. נמש תשתקי:]