שרשור יומי 12-04-06

yaeli87

New member
שרשור יומי 12-04-06

חזרתי לתפקיד קולולולו!!! טוב,אני בבית אחרי שסגרתי שבת,טחנו אותי בשמירות אבל היה הכי כיף בעולם
[דרור מקווה שגם אתה נהנת] מזל טוב ובהצלחה למתגייסות [הצעירות] הטריות
נתנו לנו שלשוש כיפי לפנים בדרך ה-כ-י שווה שיש
אני מאושרת!!!! התגעגעתי ה-מ-ו-ן!
יום נפלא וחג שמייח

nettus

New member
חג שמח אנשים

קמתי במצב רוח מצויין היום דיברתי אתמול בטלפון 3 שעות ואני אפילו לא יגיד עם מי עכשיו, מי שיודע פחות או יותר את הסיפור יקשר פחות או יותר לכיוון של האנשים האלה. יווווווווווו מי היה מאמין כמה אהבו אותי שהיייתי קטנה... טוב די בכול מקרה גם בלי שום קשר לזה יש לי מצב רוח מצויין, אני בחופש וטוב לי

miracle16

New member
חג שמח וכשרררררררררררר

הצבא דפק לי את כל השעות.. אתמול במקום לצאת הלכתי לישון ב9 וקמתי ב6 ופיספסתי באולינג ועכשיו אני עייפה ואני כל הזמן עייפה! נהגתי קצת והיה בסדר עד שאבא עבר להיות המלווה שלי ואוף..! בשיעורי נהיגה הראשונים היה לי יותר עצמאות מאשר כשאני נוהגת איתו! בערב נוסעים למרכז לליל סדר ואני מקווה שיהיה טעים ושכולם יבואו ויעלי שלי חולה . הדבר הראשון שראיתי כשחזרתי הביתה זה אותה בעגלה והיה לה פרצוף מסכנולי

חג שמח לכולם! ../images/Emo155.gif

חזרתי אתמול בערב הביתה ואני נשארת עד שבת בערב [גקם לחיילים שיצאו צירפו ת'סופ"ש לחופש?] היו שבועיים נחמדים בקומונה. הייתי הרבה במשפחה מאמצת שלי ושבוע הבא המשפחה שלי הולכת לפגוש אותם ביום הולדת שלי. עשינו טיול של יום אחד לחניכים בעין יזרעאל [איפה שהיה חפש את המטמון בטלויזיה, מקום סבבה אבל לא כזה יפה כמו שהראו בטלויזיה... הביתן הזה איפה שהייתה מירי בוהדנה, נראה כמו בוטקה של שומר רק יותר גדול...]. אבל עדיין היה נחמד, שכשכנו במים עם החניכים ועשינו גם על האש. ניקינו גם את כל הקומונה לפסח ושבוע הבא אנחנו עושים 3 ימים קייטנה. עוד 6 ימים יום הולדת!!!

למעלה