שרשור יומי 11.12.05

miracle16

New member
המורה ממש לא מזלזל בי

להפך.. הוא "שוטף" אותי על טעויות כאלה ועושה איתי מיליון שיחות זה גם מורה שההורים בערך מכירים ככה שהוא לא יעשה כזה דבר (מה גם שאני ממש אוהבת את המורה הזה הוא אחלה!)

אז בואי קחי עוד עצות

לא רק לפי תמרור את יכולה לדעת אם את עומדת להכנס/לצאת ל/מרחוב חד סיטרי או דו סיטרי. אם מצויר לך על הכביש פס עצירה מלא, זה אומר שאת נמצאת ברחוב חד סיטרי. אם הקו נמצא רק בחלק אחד של הכביש, זה אומר שאת עומדת להכנס לכביש דו סיטרי או לצאת מכביש דו סיטרי. בנוסף, תמיד יש לך את כיוון המכוניות החונות שיכול לעזור בקביעה הזו. אגב, אם את לא עירנית מספיק, פשוט תקבעי שיעורים לפעמים שאת לא מותשת אחרי עבודה או אחרי שינה או אחרי בילוי עד 7 בבוקר. באמת, אחרת חבל על הכסף. ואני שמחה שאת אוהבת את המורה שלך, אבל מורה רציני, לדעתי [ואין לי שום מומחיות בזה מלבד העובדה שגם אני הייתי
], לא חוזר ומסביר את הטעויות, אלא מתקן את המצב, ועושה כל מיני דברים אחרים, ולא מחכה שתפלי באותן טעויות שוב ושוב.לדעתי כדאי לך לנסות לעבור מורה
או לקחת כמה שיעורים אצל מורה אחר..

the last anigma

New member
על ידני, אוטומט ועירנות!

יש אופציה, שמעבר לנהיגה על אוטומט יעלה את רמת העירנות שלך, כי לא תהיי מרוכזת בהעברת ההילוכים... אבל זו רק הצעה... אני אישית כל כך משועממת מהנהיגה על אוטומט שהעירנות שלי יורדת...

miracle16

New member
אמם.. מראש החלטתי שאני אלמד על אוטו

אוטומטי אבל עכשיו אני מסתדרת סבבה עם ההילוכים ככה שחבל לעבור לאוטומטי... אפילו עם הגלישה בכניסה לצומת אני מסתדרת המורה אמר שהוא שלח את הטופס שלי למשרד הרישוי ומחכה לתאריך לטסט.. אז נתחיל לעשות טסטים ונראה מה יקרה.. אין מה לעשות יותר מזה

Infin1ty

New member
עוד פיתרון

למרות שנאי רק בשיעור 14... ברחוב חד סיטרי תמיד יהיה לך תמרור עד הצומת הבא! אם בצומת הבא אין תמרור כלשהו זה דו סיטרי!!! כאשר את לוקחת פנייה מרחוב חד סיטרי ואין תמרור כלשהו (בדר"כ בצד ימין) אז זה נהפך לרחוב דו סיטרי. תזכרי תמיד שאם בצומת הבאה אין תמרור זה נהפך לדו סיטרי מחד סיטרי (אם היה תמרור לפני)

miracle16

New member
יש גם עוד פטנט..

אם יש תמרור כלשהו (זכות קדימה/עצור) בצד שמאל אז זה חד סיטרי חחח אני ידועת את כל הפטנטים זה פשוט לא כל כך עוזר לי

Infin1ty

New member
אולי את סתם לחוצה?

לי למשל היום היה שיעור ממש מעולה, כמעט ללא בעיה אחת וגם תירגלנו רוורס אז היה ממש טוב..

Dawson girl

New member
:|

קניות טלויזיה טלפון שדחו לי את הגיוס לפברואר
אני ממש מקווה שזה בגלל מה שאני חושבת שזה :| תחזיקו לי אצבעות?

אעע איזה יום ../images/Emo9.gif

נכנסה משכורת שמנמנה וחמודה. ועבדתי
(5 שעות... חחח איזה בדיחה זה היה). ועוד מעט אירובי, ואז שוב לעבודה
(מפגרת שכמוני, שכחתי לרשום משמרות לשבוע הבא
)

למעלה