שרשור יומי 11.12.05

yaeli87

New member
שרשור יומי 11.12.05

יבה הזמן רץ! עוד יום שלא עושים בו כלום..
יום נפלא ושבוע טוב

סיונתו

New member
יעליצ'וצ'ו שלי|! ../images/Emo25.gif

היום יש לאהובתי אישתי אחותי יומולדתתתתת היפה שלי בת 19
והיה סופשבוע על הפרצוף
שבוע עצוב לפניי לילה טוב

nettus

New member
בוקר טוב אנשים

היום אני הולכת לאורטופד נראה מה הוא יגיד ואיך הוא יתיחס אלי חזרתי הביתה אחרי סוף שבוע בעין גדי, היה שם ממש נחמד

yavin

New member
בוקר טובבבב ../images/Emo42.gif

מחר נוסע , פעם אחרונה מקווה, לחטמ"ר בנימין להביא טופס 119 משם וזהוווווו בעבע לא אוהב את המקום ההוא שיהיה יום מעניין (-;

Skaat Girl

New member
בוקר...../images/Emo42.gif

אין מה לעשות היום
שיהיה לכולם המשך יום נפלא

miracle16

New member
חייבת לשתף אותכם ב2 תמונות

של אחיינית שלי...חוץ מזה היום נתח בשיעור נהיגה חראאאאא שיעור מספר 87 ואני כבר מיואשתוקיבלתי משכורת.. 630 שקל על 4 ימי עבודהאני מרוצה:)

miracle16

New member
קטנה קטנה אבל תחמנית

ולאלה שלא מבינים.. היא מנסה לקחת בקבוק בירה מהמקרר

Skaat Girl

New member
שיר כנסי...

קודם כל תמונה ממש חמודה
איזה מאמי היא... בקשר למשכורת כל הכבוד
ובקשר לנהיגה יש לי משהו קטן להגיד... אני רואה שאחרי כל שיעור נהיגה שלך את באה לכאן וכותבת שהיה לך שיעור חרא ושאת מבואסת מזה נורא... ואני שואלת את עצמי,חשבת לנסות להחליף מורה
אולי זה בעיה אצל המורה שלך,אולי הוא לא מתאים ללמד אותך
אני לא יודעת אם את לומדת על הילוכים או אוטמטי...אבל למקרה שעל הילוכים אז חשבת לעבור ללמוד על אוטומטי
אולי זה יעזור לך
בכל מקרה...תחשבי על מה שכתבתי...כי חבל שאת במספר שיעורים כזה ואת לא מתקדמת לשום מקום...אני לא אומרת את ברע אלא רק בטוב... אז תחשבי על שני הקטעים האלה לעומק בהצלחה

miracle16

New member
אז ככה

אני לומדת על ידני אבל ההילוכים וזה זה לא הבעיה.. כל הבעיה היא שאני לא כל כך ערנית בנהיגה ואני פשוט מפספסת בקביעות תמרורים וכאלה! זאת אומרת שאני תמיד מפספסת תמרורים של חד סיטרי ואז אני מנחשת ואני לא רואה תמרורי אין כניסה ומפספסת שדרות ואז כמובן נכנסת לנתיב הנגדי.. או אני מתחילה לפתנות ומאבדת את הנתיב שלי באמצע ומתחילה לשוטט לא מדובר על בעיה עם האוטו עצמו או עם המורה אני מתה על המורה שלי והוא לא מתעצל והוא מסביר לי כל פעם מחדש על הטעויות וחוקים וכאלה אבל אני פשוט איך אני אסביר את זה.. לא רואה מה שקורה בכביש! זה נורא מתסכל ואני באמת לא מתקדמת כי אני ממשיכה לא לראות וזה כרגע הבעיה העיקרית והיחידה שלי ואני יודעת שאת לא אומרת את זה לרע:) גם לי זה נראה מוזר שאני לא מצליחה לנהוג מה שגם מטומטמים עושים:)

Skaat Girl

New member
כנסי...( :

קודם אני שמחה שלקחת את זה בטוב בכל זאת,זאת הייתה כוונה שלי... תיראי לפי דעתי מהמצב שאת מספרת כרגע... אני חושבת(ושוב זאת רק דעתי את מוזמנת לשים עלייה ***) אני חושבת שאת צריכה לקחת הפסקה קטנה אולי זה יכול לעזור לך
הרבה אנשים עשו את זה בגלל מצב כמו שאת הגעת אליו... תנסי שום דבר לא יכול להזיק... בכל מקרה אני מאחלת לך המון בהצלחה ומקווה שהמצב יישתפר

miracle16

New member
יש בעיה עם הפסקה קטנה

חשבתי על זה.. אבל יש בעיה כי אני עוד כמה חודשים מתגייסת ובזמן הצבא לא בטוח שאני אוכל לעשות רשיון זה בעייתי הפסקה של 10 ימים גרמה אצלי לנהיגה כמו בשיעור 5! נדבקתי לימין לא הסתדרתי עם ההגה ושכחתי דברים בסיסיים ככה שאני לא רוצה לאבד את מה שהשגתי.. אם כבר ההורים שלי משקיעים טונה כסף ברשיון אז לסיים עם זה וגמרנו

Skaat Girl

New member
אבל גם שאת בשיעורים זה לא עוזר...

את עדיין לא מתקדמת... אז אולי זה בעיה אצלך בראש
נגיד שאת באה לשיעור את באה רגועה
את באה עירנית
כל הדברי םהאלה נורא חשובים... אם את באה נגיד בידיעה של אוי עוד שיעור חרא בטוח הוא יהיה חרא... צריך לבוא רגועים שלווים(חחחחח) אבל רציני את צריכה להגיע עירנית עם מוטיבציה להצליח

miracle16

New member
כן אני באה רגועה וערנית

אגב רגועה זו בעיה גדולה מאוד תשהיה לי בטסטים... כי רגועה בזמנים כאלה אני לא אהיה:) ובחצי מהשיעורים אני באה לאמא ואומרת היום יהיה לי שיעור טוב ככה שמוטיבציה לא חסרה לי

ShukyDD

New member
מצד שני

לא בטוח שאם תמשיכי ככה זה פשוט "לסיים עם זה וגמרנו" ובכלל לא בטוח שתוציאי רישיון עד הגיוס

miracle16

New member
קשה להפסיק כשאתה יודע שאתה קרוב

כי התרגלתי כבר לתפעול עצמו של הרכב וכבר קיבלתי ביטחון עצמי (מתבטא בכך שהתחלתי לנסוע בקצב נורמלי) ועדיין נשארו לי כמה דקויות אמנם חשובות מאוד של הערנות ושל להבחין בדברים לפני שהם קורים ולהגיב בזמן וכמו שצריך אז להפסיק עכשיו זה פשוט לא נראה נבון.. בעיקר כשאני רואה שהפסקות עושות לי רע.. מאוד מצד אחד אני לגמרי מבינה אתכם ואתם אומרים דברים הגיוניים וגם אני חשבתי שאולי זה המורה ואולי כדאי לי להפסיק אבל בכל זאת החלטתי לתת "פוש אחרון" כי אני רוצה את זה מאוד ואני יודעת שאני יכולה.. מקווה מאוד שיהיה לי רשיון לפני גיוס:) ב"ה

ShukyDD

New member
אבל מה זה יודע שאתה קרוב

לפי התיאורים שלך את ממש לא קרובה איך את יודעת שאת קרובה? כשכל פעם את באה ומתלוננת כמה לא התקדמת בכלל ואפילו נהיה יותר גרוע?

לדעתי גם תחליפי מורה

בינינו..... מההכרות שלי עם מורים לנהיגה (ויש לי מלא דודים כאלה) אז כשיש להם תלמיד בשיעור 87 וכאלה הם מזה מזלזלים בו ולא ודחפים אותו לעבור....

למעלה