שרשור יומי 11.11

kinbar

New member
יום שישייייייייייי

איזה יום כיפיייי היום היה לי בערך היום הכי מעייף שהיה לי החודש...קמתי בשבע :-\ ואז עבודה, ואז נסעתי להשבעה של חברה בגלילות, ומשם נסענו לעזריאלי ואכלנו, ואז רצינו לתפוס אוטובוס הביתה אבל היה איש חשוד בתחנה אז פחדנו לעלות והלכנו הביתה ברגל...ואני עייפהההההההה טוב אני הולכת לישון ולקום מחר בערב..לילה טוב

SuGaRBabe1

New member
איזה לילה מעאפן....

פעם הייתה וודקה.... עכשיו כבר אין... וכן זאת היתה וודקה אמיתית אבירם
ואממממ מישהו היה אמור לבוא אליי, ובסוף נרדמתי והוא לא בא, ואולי טוב שכך... ועכשיו התעוררתי ואני לא מצליחה להרדם שוב :( ואני אמורה איכשהו לקום ב-8... אין לי מושג איך אני אעשה את זה.. בכל מקרה אני נוסעת מחר לדודים שלי בצפון ואני אחזור במוצ"ש... אני מפסידה די הרבה דברים כאן אבל אני לא יכולה להבריז הפעם כי נוסעים לכבוד היומולדת של אבא שהיתה השבוע... אניוואי... תתנהגו יפה... ותעשו לי טובה, תתרחקו מוודקה :[ [נעמי, אל תצחקי עליי
]

Infin1ty

New member
אמרתי לך שאלכוהול זה חרא של דבר..

רק אל תהרסי את התמימות שלך

SuGaRBabe1

New member
בוא נגיד את זה ככה...

אם הוא היה באמת בא אליי, יש מצב שכבר לא הייתי תמימה יותר... סתם לא, אבל הייתי עושה שטויות והייתי מתחרטת על זה.. אז באמת עדיף שהוא לא בא :)

Infin1ty

New member
עדיף שתפסיקי לשתות ../images/Emo13.gif

זה דופק תמוח, דופק תבריאות ודופק עוד כמה דברים

Dawson girl

New member
אני הייתי עדה להיעלמות הוודקה :|

חח הילה תתרחקי מהוודקה XD סתם כפרע
תשתי קולה במקום

סיונתו

New member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

יעליייייייייי את כזאת מותקקקק הוא בא בסוף (חזרתי עכשיו מהלכת...רוץ...וואט אבר...) ישבנו אצלו בג'יפ ועד עכשיו היינו ביחד
לא יכלתי להפסיק לנשק אותוווווו צעקתי לך ולא שמעת
אוהבתותכם לילה טוב... ואל תעמדו בקצב
אני הפוכה מתה
יוצאת איתו מחר... מחכה המון...

yaeli87

New member
סיוני את הכי יפה בעולםםםם../images/Emo99.gif

תקנאו!!!!11 אני ראיתי אתמול את סיוני!~!!!!!!|נישקה| והיא כזאת יפה אללי...!!! וכולה קטנה..חחחחחחחח *תגידי לחברה שלך שיש לי את הגלים בגב הכי יפים בעולם!!! חחח* קיצררר היה ממש כיף ברוץ\לכת מה שזה לא יהיה... ואני שמחה בשבילך מותק אין היום מה לעשות
יום נפלא ושבת שלום
אייקונים לטלצ'וליקה-

צהריים טובים ../images/Emo42.gif

עוד מעט עבודה וכאלה... סגירה היום, ואין לי כוח. נקווה שלא יהיו הרבה אנשים.

Liza1987

New member
יום מקסים לכולם.. ../images/Emo6.gif..

עבדתי היום.. בבוקר.. ואולי אצא בערב..
..

../images/Emo23.gifעוד יומיים היום המאושר בחיי../images/Emo23.gif

היום היה כיףףףף הייתי עם החברות הטובות שלי
שבת שלום לכולם
יום קסום

למעלה