שרשור יומי 11.1.2007

פייייייייייייייייי איזה יום מתיש../images/Emo10.gif

ב-10:30 מגן באנגלית ב-13:00 מגן במתמטיקה 2 מגנים ביום!!! זה פשוט עובר את גבול הטעם הטוב! הגעתי הבייתה ב- 16:00
לא נורא, העיקר שיוצאים היום לכבוד היומולדת שלייייייייייייייייייי
המשך יום מדהים- אורטל

דללה

New member
|מפהק|

4 שעות יותר מדי
מגן 90 באנגלית קניון
מערכת חדשה אין יותר שיעור חינוך ביום חמישי (משמע- מסיימים ב2
) אממ.. זהו לדעתי... ומחר יש ערבית

EDTH

New member
../images/Emo86.gif

חנ"ג ספרות- המורה הביאה איזה עבודה קטנה להגשה שבוע הבא.. כאילו שחסרים לי דברים לעשות
אנגלית- שעתיים.. המורה מגיש אותי על 85. ספרות מתמטיקה- שעתיים.. קיבלתי במבחן 91 קיבלתי סופסוף את שני הספרים שהזמנתי מספריית בית ספר- "אם יש גן עדן" ו- "אל תגלה"... כנראה אתחיל היום לקרוא את "אם יש גן עדן"...

spikes1

New member
אייי

היה לי הרגע את הקרב הורדת ידיים הכי טוב שהיה לי בחיים שלי בחדר כושר עשיתי קרב עם מישהו שהוא 10 ס"מ מעלי ונראה לי 50 קילו מעלי ועובי יד פי 5 משלי וואייי איזה כזה טובבב משהו כמו 3 דקות אנחנו עומדים אף אחד לא מוריד את השני ובסוף בסוף הבאתי צעקההה והורדתי אותו עד עכשיו אני בקושי מרגיש את היד וגם חזרתי הרגע מהבית ספר+ חדר כושר ישר אחרי זה... יאללה.. השיר שלנו.. נראה מה תמרה תעשה

דללה

New member
../images/Emo47.gif ניקוד יומי 11.1.07 ../images/Emo47.gif

איתי- 219 נק'
ליז- 163 נק' סמי- 105 נק' ניצן- 75 נק' קובי- 48 נק' תם- 25 נק' מור- 30 נק' אפרת- 29 נק' אריה- 23 נק' שיליבילי [עדיין אין לי מושג מה השם שלך
]- 20 נק' ליבנת- 20 נק' רינת- 18 נק' מיטל- 15 נק' קארין- 15 נק' נתנאל- 15 נק' דנית- 14 נק' איילת- 14 נק' חמי- 10 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' ורד- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' רעות- 10 נק' מינימונית- 10 נק' אושרי- 5 נק' אורטל- 5 נק' צביקה- 5 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' שיר- 5 נק' מיכל- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי- 5 נק' אוריאן- 5 נק' מתן- 5 נק' dodow [אין לי מושג איך קוראים לך
]- 5 נק' אור 1988- 5 נק' רע- 5 נק' מינימונית- 10 נק' ארנון- 5 נק'

iti4

New member
עכשיו אני..

בביוטכנולוגיה כותב מהמחשב ויש לנו ניסוי מזדיין אבל כולם פה שמים זיין על המורה.. הוא היפי חמוד כזה......חחח תמיד זה ככה ואז שמים מוזיקה פול ווליום ובסוף שנה כולם נכשלים בבגרות.....חוץ מזה הכול סבבה מה איתכם??

iti4

New member
אהה

יש לנו שני מורים לביו טכנולוגיה: אחד היפי חמוד כזה והמורה השניה היא פולניה רצחנית שנראת כמו דוכסית מהמאה ה18 בקיצור משהו מפחיד וגדול

למעלה