שרשור יומי 11.1.2007

n0 id3a

New member
שרשור יומי 11.1.2007

היום יש לי מבחן באזרחות.
עוד 11 שעות.... אני יודע רק אילו עמודים בחומר (גיליתי לפני שלוש שעות...)... ויתרתי
חרא יום הולך להיות... לפחות רביעי היה מוצלח.
מה איתכם?

devilz

New member
בלע....

מבחן בספרות... חנג... אזרחות... מעבדות בביולוגיה
את שאר מה שהיה פה אני מעתיקה לשרשור הוצאת עצבים.. בא לי לצעוק וכל הבית ישן... אז נעשה את זה וירטואלית...

elivnat

New member
בגרות בספרות בעעע../images/Emo3.gif

ויומולדת לגיסתייי
אני אצא לבגרות בערך ב2 וחצי, אשב אצל חברה שלי עד 4, אחרי זה לפני הבגרות אני אקנה מהשוק צ'ופרים לחניכים שלי.. ואז נעשה את הבגרות הזאת

mickaelllll

New member
איזה כיף...

שביתה קטלנית היתה שכחתי מהצרות ליום אחד... איזה מהר זה עבר

אור1988

New member
לליבנת

לילה טוב.. רציתי להזכיר לך שהבגרות מתחילה ב2 וחצי אז איך זה שאת יוצאת מהבית בשעה זאת והולכת לחברה עד 4... חוץ מזה המון בהצלחה לך ולכל הניבחנים בבגרות בספרות.. יום נעים..

מסוממי

New member
בהצלחה לכל עושי הבגרות

יום מבאס, 6 שעות עם זעירא שזה יכול לחרפן כל אדם אחרי זה תנך ואז 4 שעות פיזיקה ככה שאם לא התחרפנתם אצל זעירא אצל מורחובסקי אתם לא תצאו בחיים אבל אם נעזוב את העובדה שאני מסיים היום ב7 יש גם חדשות טובות זוכרים את אברהם הפאלפון שלי (אני לא באמת קורא לו אברהם)...אז שכן שלי היה במוסקבה והוא אמר שהוא יקנה לי שם מכשיר חדש...ככה שהיום אני אמור לקבל פאלפון חדש אז לפני שזורקים את אברהם כמה מילים עליו: לא להאמין איך שגדלת, כבר בן 3 ומתפקד כמו...בן 3....מקשים דפוקים והרמקול חלש לפחות המסך עובד בהתחלה התלהבתי, אני זוכר את היום שבו הבאתי אותך פעם ראשונה לבצפר וראיתי את אילון עם אחיך התאום...התעצבנתי עליו אני זוכר איך נכנסתי איתך לתוך האגם בטיול השנתי ואז העברתי שעתיים ביבושים בשמש אני זוכר ואני אזכור גם בעתיד ת.נ.צ.ב.ה
להתראות חבר

אין לי לימודים

יש לי סמינריון מהיום עד מוצ"ש בחיספין,רמת הגולן. בהצלחה לנבחנים בספרות! המשך יומצויין לכולם

11.1.07-בעיית הסנדוויץ.....

ווואיייי אני כולי רותחת מעצביםםםם....מכירים את זה שאתם הסנדוויץ??? זאת אומרת הילד האמצעי?? אז כשמישהו רב איתך אז הילד הגדול עליך והקטן בא וצועק "לאא לריבב דיייי דייי" וההורים נגדך? אז זה בדיוק מה שהיה לי היום-אני חולה כבר איזה שבועיים וחצי,שבוע לא הייתי בבית ספר חזרתי ושוב לא הרגשתי טוב ועד עכשיו אני לא ואני עם אנטיביוטיקה,קיצר קראו לי שקרנית וזה,ואז הפיצול כשרציתי ללכת אמרו לי לא אל תלכי את לא מרגישה טוב...ואז קמה מריבה ענקיייתתת....קיצר אני מזה עצבנית,דוגרי זה לא כיף לא להרגיש טוב כל-כך הרבה זמןןןן

nomad21

New member
יום יומי ביותר..

לא עושה היום כלום, וזה ימשך ככה עד ראשון.. :)

odeleya

New member
אוףףף

לא שלח לי את ההודעה! הדבר הכי חשוב שהיה כתוב בה הוא שאני יומיים אחרי הבגקרות באזרחות...

odeleya

New member
אהה אזרחות היה בסדר..

אבל פיזיקה!!!!!!!!!! היא עשתה מבחן ארוך (בערך באורך של מבחן וחצי!) וגיליתי יותר מדי טעויות....(ועוד שבוע יש עוד אחד...)

iti4

New member
../images/Emo4.gifלא משו

הייתי צריך להגיש עבודה בביוטכנולוגיה והבאתי למורה דיסקט שכמעט הרס לה את המחשב... רק זה חסר לי יחס לא טוב עם המורה לביוטכנולוגיה\כימיה ועזבו שהיא איזה 1.80 פולניה עצבנית

קובי221

New member
גם היום לא הלכתי ללמוד.

אני לא מרגיש טוב, אבל היום אני מרגיש השתפרות. מקווה שביום ראשון אני כבר אוכל לבוא לביה"ס, כמה שזה נשמע מצחיק- אבל משעמם בבית כשכולם בביה"ס!!!
.

למעלה