שרשור יומי 10/10/05.

סיונתו

New member
איך../images/Emo35.gif

את לא מתבלבלת
אני קראתי את אותו ספר 3 פעמים זה נחשב

the last anigma

New member
שלא תעיזו לשים ידיים על המשכורת שלי

רצח יהיה פה אם תנסו... מוהאהאהאהא

A N I g M A

New member
היום משכורת.

פף. אני צריכה לקחת אותה מהעיר, ואין לי כח ללכת. אני אתגבר
שיו כרמית את מושית!

משכורת ../images/Emo9.gif

משכורת שמנה במיוחד
למרות שבספטמבר לא עבדתי שבועיים... אתמול בערב נרדמתי מול הטלויזיה (פיק אפ זה ה-סדרה להירדם מולה חחחח מצטערת יואבי). והיום קמתי באיזה 1
ישנתי כ"כ טוב.... היום אין שומדבר מיוחד לעשות... רק שהיום הזה יעבור כבר...

Dawson girl

New member
אללי איזה לילה ../images/Emo122.gif

נסעתי עם הגיס לנתב''ג (כביש שש
) טוב שלא עברנו חצי מדינה XD הייתי קרובה לכולכם בערך
אפילו למיצי
אספנו את אמאבא משם. אחרי עשר דקות שנסענו מהשדה, התקשרו ואמרו שאמא לקחה מזוודה לא נכונה אז חזרנו לשם כדי שהם יחליפו XDDDDDDDD חזרתי בפאקינג ארבע נראה לי
וישנתי קצת מדי אבל קיבלתי מתנות שוות

Dawson girl

New member
המ

פונצ'ו אדום מצמר ממש עבה ספר באנגלית על אמנים סוריאליסטיים
קופסה של מקס ברנר
ומין תמונה כזו שתלויים עליה 3 פרפרים מסוגים שונים

yavin

New member
../images/Emo13.gif עד עכשיו הי יום מאגניב

ומקווה גם שישאר
קמתי בבוקר והלכתי לביה"ס היום כמה חברה משנה שעברה, עשינו מעט שטויות קיבלתי סתירה בלב מהמנהלת שלי על זה שיצאתי מהצבא חי אבל בסוף זה נגבר בחיבוק ונשיקה [מיקי הכוסית שלי] ממ התקשרו אלי מ"הד" וקבעו לי ראיון ל 26 לחודש , כדי לדעת מה קורה עם הלימודים. עידכנו אותי בביה"ס שהטיול השנתי הוא מה28.11 עד ל 1.12 ואני ועוד כמה חברים וחברות הולכים לטיול השנתי שלהם [אנקוריסטים מאגניבים שכמונו]. אחרי זה הלכנו אני ונמנמית ידיה שלי ודפקנו כמה נתונות קורעות, יצאו מזה יפות לדעתי=] ואחרי זה ישבנו בשיעור שחל אשריקו המחנך שלנו של שנה שעברה ואחרעי זה הלכנו לעשות קעקוע לידידה שלי לין =] (כוכבים שכאלה) וו וו וו ואו אכלנו חח ואז הבאתי את המשכורת והפקדתי אותה וזהו נאי פה =] ארוך אבל מהנה =]

The Peanut

New member
היום ../images/Emo12.gif

הייתה הפסקת חשמל בקיבוץ. זאת אומרת, לא היה חשמל בבית שלנו. אז הלכתי לשכבה עם הכלב שלי וראיתי איתו "מוצאים את נמו"
הוא מת על הסרט הזה. וכן הוא מבין הכל
אח"כ נהגתי שעה וקצת עם אבא שלי, רצינו לעשות החלפות אבל כל המורים היו עסוקים
לדעתי הם סתם מפחדים לנהוג איתי.

Dawson girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרעלייך נועם

Dawson girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרעלייך נועם

למעלה