שרשור יומי 08/09/2006

devilz

New member
שרשור יומי 08/09/2006

אה... מחר להתעורר..... לא!!!!!!!!!

elivnat

New member
סופסוף סופ"ש הגיע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

לקום מאוחררררררר התרגלתי כבר לקום ב6 בבוקר
בעעעעעע אז אני אשלים שעות שינה, אקום לעזור קצת לאמא, אסרוג, אקרא ספר, אלמד לתיאוריה, מה שיתחשק לי... בערב אני אצא כמובן, ובע"ה מחר, יענו יום שבת, אחותי באה לארץ

NaaMuna

New member
לילה טוף..

מחר אזרחותתתת..כמעט כל היום. ותנ"ך.. שוב.. בעע..

Good 2b Me

New member
וואי, איך שאני עייפה../images/Emo199.gif../images/Emo175.gif

הייתי אתמול בהופעה של עברי לידר+אביב גפו+כוכב נולד
היא כיייףףף
הלכתי היום לביצפר חצי ישנה... אבל הנה יש לי שבת שלימה לישווווווון איזה כייף.. השבת אני בירושלים אצל אחותי עם כל המשפחה..
שבת שלום

Shusho

New member
יה

היו לי רק שעתיים היסטוריה והמורה שלי פסיכית לגמרי אז היה כיף. עכשיו לישון!!!!!!! יואו הכוכב נולד הזה היה מעייף.

MORIYAE

New member
אני עייפההה../images/Emo199.gif

גמני הייתי אתמול בווליום ת"א, היה שווה!! עברי לידר,כמובן היה מצויין
אביב נתן הופעה מעולה
וסה"כ היה נחמד <לא נשארתי לכוכב נולד...
> קיצר, אני ממש עייפה.. שבת שלום לכוללללם..

שבתתת

היה היום די משעמם.. תושב"ע מחשבת 2 תנ"ך מוסר תושב"ע אני הולכת להשלים בע"ה בשבת את כל השעות שינה של כ-ל השבוע.. שבת שלום!

devilz

New member
זה היה יום ארוך...

2 ביולוגיה... על הבוקר... נשחק השכל... שעה אזרחות... (המורה מעצבנת אותי!!! שיעור הבא בוחן אפשר לחשוב מה למדנו?!?#?@!?$@#!@$) שעה חנג.... (טוב... מה יש לומר חנג.. אומר הכל...) שעתיים מתמטיקה.... (הצילו!!!! זה כזה... רר...) ואחרי זה נשארתי עוד לנסות לעבוד על הביופוט... רצינו לסיפריה.. היא הייתה סגורה... ניסינו לשבת פשוט באמפי רמזו לנו שעומדים לנעול תבית ספר... יצאנו.. .חזרנו.. התיישבנו... באחת המעבדות... 3 פעמים ניכנסו אמרו לנו שנועלים... פעם 3 פשוט.. העיפו אותנו....(כמה זה עצוב!!?!?) הלכנו התיישבנו על מדרגות במרכזון ניסינו לעשות משו... בסוף... פשוט התייאשנו... לעזעזאל... רק עכשיו חזרתי הביתה...

FenifoX

New member
סוף סוף!

חיכיתי שהשבוע הזה יגמר
שעתיים תלמוד וזהו =]..חבל שזה היה תקוע באמצע היום, אבל חפיף.

NaaMuna

New member
שבת שלומלום אבריבאדייי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

השבת- לישוןןןן

למעלה