שרשור יומי 04.02.06 עוד 10 ימים השבעה איזה כיף. קופיקו. פיף. שבת שלום!
Y yaeli87 New member 4/3/06 #1 שרשור יומי 04.02.06 עוד 10 ימים השבעה איזה כיף. קופיקו . פיף. שבת שלום!
כ כרמית וזהו New member 4/3/06 #4 איכס. עד לפני חצי שעה הייתי שמחה שלא ראיתי שיש גיוס למפעילת תקשוב מבצעי ועכשיו גיליתי שיש גיוס לזה ואנלא רוצה את זה. מי מתחתן איתי
איכס. עד לפני חצי שעה הייתי שמחה שלא ראיתי שיש גיוס למפעילת תקשוב מבצעי ועכשיו גיליתי שיש גיוס לזה ואנלא רוצה את זה. מי מתחתן איתי
ס סתם אפרת New member 4/3/06 #5 ../images/Emo9.gif חם בחוץ וזה ממש כיף . לאח שלי יש יומולדת היום, אז בערב כל המשפחה באה אלינו... שיהיה לכולכם יומעולה .
../images/Emo9.gif חם בחוץ וזה ממש כיף . לאח שלי יש יומולדת היום, אז בערב כל המשפחה באה אלינו... שיהיה לכולכם יומעולה .
M M r s J o n e s New member 4/3/06 #11 איזה יום סטלבט../images/Emo9.gif. שכבתי שעות על הנדנדה ולא זזתי ועכשיו אני ממיינת דברים כי חדרי הקט עומד לעבור מייק-אובר רציני. יום מעולה שיהיה .
איזה יום סטלבט../images/Emo9.gif. שכבתי שעות על הנדנדה ולא זזתי ועכשיו אני ממיינת דברים כי חדרי הקט עומד לעבור מייק-אובר רציני. יום מעולה שיהיה .
1 10GaZ New member 5/3/06 #12 שיואו../images/Emo99.gif הייתי עם חני בצימר בצפון לכבוד חצי שנה לנו ו19 לה (יום אחרי יום). היה מ-ד-ה-י-ם
שיואו../images/Emo99.gif הייתי עם חני בצימר בצפון לכבוד חצי שנה לנו ו19 לה (יום אחרי יום). היה מ-ד-ה-י-ם