שרשור יומי 03.01.06

yaeli87

New member
שרשור יומי 03.01.06

סיווני הולכת
. בהצלחה סיווני
. יום נפלא
.

סיונתו

New member
../images/Emo140.gif בהצלחה סיווני (עם 2 ו'-ים ../images/Emo123.gif)

אורן העיר אותי בבוקר
קןקי כזה קמתי עכשיו ואני הולכת לעבודה, חברה טובה שלי התגייסה היום ולא יכלתי ללכת איתה כי אתמול עבדתי יותר כי עובדת אחת חולה, והיום אני עובדת יותר כי עובדת אחת חולה ועכשיו אני חייבת לה פיצוי
ואחרי העבודה אני נוסעת לטעימות באולם של הברמצוה של אח שלי (שהיא בעוד איזה 4 חודשים) קיצר, שיהיה בהצלחה
עוד אחת הלכה... אני עדיין לא מאמינה שהוא באמת היה איתי אתמול ולא חלמתי את זה.. הלכתי לישון עם איזה טבעת על היד וקמתי וכל האצבע שלי חלודה ובלעעע וזה לא יורד
טוב שיהיה יום נעים

yavin

New member
בעבע לא יום נחמדי

מהצבא חיבו אותי על 900 ש"ח. כשהתשרתי אז הם "לא יודעים על מה החיוב" בעבע מחר אני אמור לקבל תשובה ולבדוק אולי יהיה להם תשובה אם לא עו"ד יעזור ועכשיו גם הבנק הזה... אוףףף אין לי כחחח

yavin

New member
תתפלא חח

נהייתי אנטי צבא לחלוטין [להפך הגישה שהייתה לפני הגיוס חח]

miracle16

New member
עוד יום עובר לו..

התחיל עם שיעור נהיגה שהלך לא משהו... עכשיו אני צריכה לנקות את המטבח שנראה כאילו מהפכה הלכה בו ולא בא לי.. בא לי לעשות משהו ואין מה לעשות או עם מי.. בעע אתמול הייתי בברית של אח של חברה.. היה נחמד מאוד וראיתי את החברה הזאת אחרי שלא ראיתי אותה מנובמבר.. היה ממש נחמד ונהנתי ותוך כדי גיליתי שבגדי תינוקות ממש יקרים.. פאקינג 50 שקל לאוברול מניאטורי עם פחות ממטר בד! אבל זה כל כך יפההה

hell cen be fun

New member
רופאי שיניים זה הרשע!!

היום היתה תאונת דרכים אז היה אקשן במוקד. צוותי חילוץ וכיבוי אש. בא הגל"ב. למשאית שלום. מה עוד?.... זהו. חופש מהיום ב 10 בערב עד מחר ב 10 בבוקר.

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo42.gif

קמתי לפני שעה... היה כיף לישון.. :) ולכל המניאקים שהסתלבטו עליי אתמול בצ'אט - אכלתם זין! נחשו מי התקשר?...

yaeli87

New member
אני כזאת גאון!!!

אמרתי לך יחכה יומיים ויתקשר היום מי גאון מי?!

nettus

New member
כועב לי......

דייי נמעס לי מהכעבים האלה אני כבר לא יודעת מה לעשות שאני יושבת כועב לי שאני עומדת כועב לי שאני שוכבת כועב לי שאני הולכת כועב לי בררררררררר תהרגו אותי וזהו

GirlFromHell

New member
ראסמי יום יפה

אחד ממש ממש חמוד התחיל איתי היום וסתם ככה נתן לי את המספר שלו =) מה שמזכיר לי שהיום יש לי ולחבר שלי שנה וחודש. נו מילא =) ואמממ אני בדרכי לעבודה עכשיו נקווה שאני לא ארדם שם..... יום יפה שיהיה לכם =)

למעלה