''ציטוטים נחמדים מהפרק !!!
חחחחחח, היא הפילה אותו מהאופניים ואפילו לא שמה לב. פחחחחחח... קאגומה: ''אתה תמיד עושה פרצופים חמוצים'' אינויאשה: ''מטומטמת, אני תמיד כזה !!!'' איזה חמוד... ג'יננג'י בוכה לאימא ... קאגומה: ''את מדברת על זה?'' תופסת באוזן של אינויאשה והוא בפרצוף טיפה כעס. איזה יפה אבא של ג'יננג'י !!! קאגומה: ''אם תתקפו את ג'יננג'י אינויאשה ישתולל מזעם ויהרוס את הכפר שלכם'' או משו כזה !!! קאגומה: ''תולעת'' *בצעקה מחרידה. סבתא: ''היא מפחדת מתולעים אך לא מג'יננג'י?'' נראה לי שזה היה ככה !!!! זה כאן מת...'' (מתחת) *נ-פ-י-ל-ה* אינויאשה: ''קאגומה בסכנה!'' אווו קאגומה: ''ג'יננג'י לא מסוגל לפגוע אפילו בזבוב'' אווו ג'יננג'י: ''את היחידה שמתייחסת אליי כאל בן-אדם'' אינויאשה: ''תראה להם עד כמה אתה חזק'' קאגומה: ''ג'יננג'י'' *בהערצה* לאחר שנתן את התרופות לתושבים. אינויאשה: ''למה, אתה ...'' *בכעס* לאחר שציפה שהתושבים יפחדו מג'יננג'י. קאגומה''אני מאושרת'' אינויאשה: ''מאושרת?'' *לא מבין מה היא רוצה מהחיים שלו* קאגומה: ''זאת הפעם שאתה מדבר אליי בפתיחות כזו'' אינויאשה: ''זה גורם לך אושר?'' *בזילזול* אינויאשה: ''את גורמת לי להרגיש חלש'' ... בלה בלה בלה (לא זוכרת) ... קאגומה: ''... אינך לבד'' אינויאשה: ''איני לבד'', ''איני לבד'' אינויאשה''אני לא יודע איך הגעתי למצב כזה'' אינויאשה: ''אבל קאגומה תמיד לצידי''