שרשור יומי וזה [=

ארג.

ג'יננג'י נחמד. העיניים שלו ממש מוזרות
היה פרק ממש יפה. רואים שהוא אוהב את קגומה נו. "קגומה בסכנה!" ואנשי הכפר לא בסכנה..הא? ארג. קיקיו מתה לגמרי מתישהו? אני ממש ממש ממש שונאת אותה.><

J e i n

New member
איזה פרק יפה!!!!!!

אחד הטובים ביותר עד עכשיו!!! אינו צ'אן היה כזה בישי!!!!
היום היה גם נורא מצחיק וגם עצוב! סוף סוך העלילה מבחינת היחסים של קאגומה ואינויאשה מתקדמת. אינו כזה חמוד! סוף סוף הוא למד לסמוך על קאגומה. בקיצור:
מחר אמור להיות מעניין! עם קיקיו (בלי רעשן!)....

נכון פרק יפה!!

היה פרק יפה מאוד אבל לפי דעתי היו יותר טובים ומחר באמת הולך להיות מעניין אם קיקיו. איזה חמודים אינויאשה וקאגומה.

''ציטוטים נחמדים מהפרק !!!

חחחחחח, היא הפילה אותו מהאופניים ואפילו לא שמה לב. פחחחחחח... קאגומה: ''אתה תמיד עושה פרצופים חמוצים'' אינויאשה: ''מטומטמת, אני תמיד כזה !!!'' איזה חמוד... ג'יננג'י בוכה לאימא ... קאגומה: ''את מדברת על זה?'' תופסת באוזן של אינויאשה והוא בפרצוף טיפה כעס. איזה יפה אבא של ג'יננג'י !!! קאגומה: ''אם תתקפו את ג'יננג'י אינויאשה ישתולל מזעם ויהרוס את הכפר שלכם'' או משו כזה !!! קאגומה: ''תולעת'' *בצעקה מחרידה. סבתא: ''היא מפחדת מתולעים אך לא מג'יננג'י?'' נראה לי שזה היה ככה !!!! זה כאן מת...'' (מתחת) *נ-פ-י-ל-ה* אינויאשה: ''קאגומה בסכנה!'' אווו קאגומה: ''ג'יננג'י לא מסוגל לפגוע אפילו בזבוב'' אווו ג'יננג'י: ''את היחידה שמתייחסת אליי כאל בן-אדם'' אינויאשה: ''תראה להם עד כמה אתה חזק'' קאגומה: ''ג'יננג'י'' *בהערצה* לאחר שנתן את התרופות לתושבים. אינויאשה: ''למה, אתה ...'' *בכעס* לאחר שציפה שהתושבים יפחדו מג'יננג'י. קאגומה''אני מאושרת'' אינויאשה: ''מאושרת?'' *לא מבין מה היא רוצה מהחיים שלו* קאגומה: ''זאת הפעם שאתה מדבר אליי בפתיחות כזו'' אינויאשה: ''זה גורם לך אושר?'' *בזילזול* אינויאשה: ''את גורמת לי להרגיש חלש'' ... בלה בלה בלה (לא זוכרת) ... קאגומה: ''... אינך לבד'' אינויאשה: ''איני לבד'', ''איני לבד'' אינויאשה''אני לא יודע איך הגעתי למצב כזה'' אינויאשה: ''אבל קאגומה תמיד לצידי''

HAN2005

New member
חח תגובות להרבה הודעות..

ג'יננג'י מעצבן בגלל שהוא דפוק בשכללל..... הוא כזה ענק ומפחד מאנשים.. זה כזה מעצבן אותייי.. זה לא היה פרק מאכזב הוא היה רק קצת תקוע למרות שבאמת חמוד... וואללה משפט סיום יפה... זוכרים תקטע שכאילו לא רצו לשחק איתו בכדורר.. עצוב עצוב... בגלל זה אניואשה רוצה להיות שד שלם.. (מה שמוזר כי בתור חצי שד הוא חזק יותר מכולם)

פרק יפהה!!!

אותי דווקא הצחיק זה שמירוקו וסאנגו היו ביחד... וסאנגו אמרה "דווקא יותר מסוכן שאתה בסביבה" זה הצחיק!!! קיצר היה פרק יפה מאד!!! מחר עוד יותר יפה!!!

Happy me

New member
פרק מהמם אבל...

מתי יקרה בינהם משהו הא? אבל מה שהכי עיצבן אותי בפרק היה הפרק הבא זה אולי נישמע טיפשי אבל בפרק הבא יש את קיקיו (בעעע)! שלא נידע מצרות. ןעוד משהו אחד, העונה השנייה לא אמורה להתחיל כבר? בכל מיקרה הלוואי שקיקיו תמות כבר המעצבנת הקטנה!!!! היא גונבת לי את אינו! (וגם לקגומה רק שלא נישכח אותה)

Hadassmn

New member
היה פקק ממש נחמד!

חחח אהבתי את צמה שאינויאשה אמר בסוף על קגומה אשכרה הוא דואג לה חח :קגומה בסכנה" חחחחחח

כייייייייייייייי

שער שחור זה הכי יפה XD חחחחח אממ סתם... כי זאת הצורה של אינו בתור בן אדם..ולא בתור שד.... אינו חתיך ררררר....חע חע חע L i o r a

אלוהים ג'יננג'י כזה חמוווווווד!

וזה היה פרק טוב לגבי אינו ^^ אהבתי את כל הדגש בעניין ה"שד למחצה"

למעלה