שרשור יומי וזה [=

פולי3

New member
שרשור יומי וזה [=

כי אני רוצה לפתוח ואני הולכת לאכול^^ נקווה שיהיה היום פרק טוב טוב..

איררון

New member
נכון!

מעניין מה עם השד הגדול עם העיניים הטובות שעובד באיסוף ירקות :p ושמעתי שקאגומה ואינו יהיו לבד D: העניינים מתחממים!!!

GalBatz

New member
ג'יננג'י די מעצבן.../images/Emo3.gif

אבל לא נורא. פרק נחמד.

פולי3

New member
ארג ! זה היה פשוט מאכזב !

זה היה פרק מאכזב. ממש מאכזב. ציפיתי ליותר. אבל קגומה ואינו כאלה חמודים ביחד, אארג.

Buyo H

New member
היא מפחדת מתולעת???!

עצוב~_~ ג'יננג'י מעצבן>< הוו! מחר זה הפרק עם המערה! וואו.. זה הגיע מהר..!! זכרתי שזה בפרקים קצת יותר מתקדמים.. טוב, אבל העיקר שיש קיקיו... היא כל כך מגניבה

De-Panther

New member
אני חושב שזה הפרקים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהסתבכתי בהם וסתם שיגעו אותי

shirosh2503

New member
היה פרק חמוד=)

היה פרק ממש חמוד..איזה מאמי אינויאשה ..המשפט סיום של הפרק שהוא אמר על קגומה..מחר קיקיו..בעעע

איררון

New member
D: מחר יהיו הרבה קרבות!

ו*רעשן רעשן* תופיע. אתם יודעים מה, על הצלת אינוישה אני אקרא לה קיקיו

../images/Emo168.gifיהיה הרבה קרבות??

הוו איזה יופי =)) באמת רציתי איזה קרב טוב בפרק של אתמול [עם ג'יננגי] אבל סתם הייתה איזו תולעת מטומטמת שהיה קל להרוג אותה..אמממ הפרק עצמו היה חמוד כאילו ניסו ללמד אותי פה מוסר השכל שלא צריך לפגוע באחרים רק כי הם נראים שונה [תושבי הכפר וג'יננג'י] חע חע חע אוף..אני לא אוהבת את הפרקים עם קיקיו...באיחוד לא אחרי הנשיקה שהיתה לה עם אינו!!!!!!!!!!!!! L i o r a

הקטע בסוף...יפה....

"אינני יודע מתי זה התחיל, אבל קגומה פה לצידי" מירוקו: אני נשארתי לשמור, אתן יכולת להיות רגועות! סאנגו: (לוחשת) האני חושבת שיותר מסוכן כאן איתך לבד.... שיפו: אל תדאגי! גם אני כאן! מיוגה: גם אני! מירוקו: נושף באכזבה.... נזיר עם מחשבות זימה.... סוף סוף אינו וקגו לבד שוב! חבל שלא היה יותר אינו+קגו! אבל היה יפה! במיוחד הקטע בסוף כשהוא סיפר לה איך הוא היה לפני שפגש אותה.... "לא נתתי שיציקו לי, שלטתי בכוח הזרוע, וכעבור זמן קצר הייתי לבד" "אני שמחה שנפתחת אלי כך" "זה מה שמשמח אותך?" "ועכשיו אתה כבר לא לבד, אני כאן איתך" חושב "אינני יודע מתי זה קרה, אבל אני כבר לא לבד, קגומה כאן איתי"

הו ^^ אני אוהבת אינו/קאגומה

זה כל כך חמוד ^-^
פרק רגיל.. אין מה לומר. ממש ממש נחמד

למעלה