שרשור יומי ה27.9

../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

לא מגלים סודות בחברה..

Gal isr

New member
בטח שעורר אותי

כל הבוקר הייתי ב High בגללו. היה ממש כיף הבוקר
הייתי עובד יחיד בסניף..אז יצא שהפעלתי מטבח שלם לבד, היה מצחיק בעיקר.

tuti100

New member
הסופש מתקרב.. :)

אבל למה כמעט כולם סוגרים?
אממ היום .. עוד מעט שיעור נגינה שעתיים ואח"כ צריכה ללכת לביצפר (
) למסור טפסים לרסיטל.. חוץ מזה.. כלום נראה לי.. שיהיה יום טוב.

../images/Emo6.gif חילי זה נחמד ../images/Emo3.gif

חליל צד.. זה נחמד.. זה מזכיר לי את חברה שלי.. שתמיד ביקשו ממנה שתנגן בטקסים בבי"ס (היסודי)

על חליל צד.....

המסכנה.. (
) נסגרה ההרשמה ללימודי כינור לגיל שלה (כשהיא הלכה) אז היא התפשרה על חליל צד

גל, עשית לי ת'יום ../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif

אני בעבודה... ומגיע לי מזל"ט... נרדמתי בפעם הראשונה באוטובוס
סוף סוףףףףףף היום יש לי מלאאאאא אבל מלאאאאאא טלפונים לעשות ופקסים לשלוח.. לסיים למיסטר הזה את המאמר שלו ולשלוח לו... לשחק קצת באיי סי (עם דנה) ואז להפגש עם מעייני.... וכמובן שאח"כ לחזור הבייתה.. יומעולה לכולנו
אולי אני באמת אנצל את ההזדמנות להתקשר לעדי...

yanivtr

New member
עוד מעט הולך לעבודה, בינתיים

כל הגוף כואב! אתמול עשיתי קארטינג, ודפקתי פנייה במהירות, ומשום-מה הבלמים לא עבדו!! נכנסתי ישירות בצמיגים שמסביב, לא בצד, לא בפינה, ממש התנגשות חזיתית עם "קיר הצמיגים"!! [אנערף איך שקוראים לזה] כמעט עפתי מהמכונית. קיבלתי מכה בירך, בגב וביד. וזה ממש כואב עכשיו!

yanivtr

New member
../images/Emo122.gif

לא יודע, אחר"כ האחראי שמה ראה מה קרה, אמר לי שיעיף אותי אם אני אמשיך ככה- הסברתי לו שאין בלמים, עשינו בדיקה קצרה- וכן היה. ואני יכול להישבע שניסיתי לפנות לא היה! פסדר...שיהיה... אבל בכללי- קארטינג זה ממש כיף! מומלץ! [רק תבדקו שאתם באמת יכולים לבלום לפני שאתם מתחילים לנסוע...מין קטע שכזה שחשוב לבדוק}

shiran™

New member
הייתי בסרט!

הוא אחלה! ומחרררררר ישששששששש מחרררר טיול לירושליים עם חלק מהבנות מהכיתה (אז מה אם אני כבר לא שמיניסטית?) ועם המדריכה הכי הכי הכי!! יאי

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

קמתי בבוקר עם חיוך על הפנים שלא ירד עד עכשיו בערך. סתם כי אתמול בערב היה לי נורא נחמד וקיבלתי הודעות משמחות,וקנו לי פלאפון שווה. והיום בעבודה הזמן עבר לאט אבל הייתה לי משמרת עם אחלה בנות,למרות שהייתי בצד השני שזה אומר בקופה לבד. הבוסית שלי נתנה לי לקחת עוגה חינם הביתה[עוגה ששווה 75 ש"ח] כי הייתה לי יום הולדת. ובאמצע היום מלא אנשים מביה"ס באו והיה נחמד לראות אותם,וגם 2 חברות טובות שלי באו לבקר אותי. אני לא כל כך מרגישה טוב,נראה לי שיש לי חום וכואב לי הגרון ממש. מחר אני בסוף עובדת ואין לי חופש,באסה.אבל בסדר,יצאתי מקומבנת ושבוע הבא אני אסדר את עצמי עם ההופעה של עברי[: עוד מעט להתארגן ואז ב-8 וחצי קבעתי עם כמה חברות בקופי שופ לחגוג יום הולדת. יום נעים לכולכם

למעלה