שרשור יומי ה16/3/06

M r s J o n e s

New member
שרשור יומי ה16/3/06

כי מישהו חייב לעשות את העבודה השחורה
. שבוע פשוט מצויין
.אתמול אפילו פגשתי את אוהד אלישע
,רק חבל שאין לי מושג מי זה
. אולי בערב על האש לכבוד מרץ 06 ומחר עבודה. שיהיה סופ"ש מצויין
.

yaeli87

New member
כמה טוב שבאתי הביתה ../images/Emo9.gif

סיימתי היום טירונות.. אחח היה לפנים! מאחלת לכולכם טירונות כזאת. כלכך כיף. המפקדת שלי
...הסמל שלי
..המ"מ שלי
.. איף..היה כיף. לא רוצה לעזוב
. עכשיו אני רוצה לצאת לקורס מ"כים ומשם לקורס קצונה,תחזיקו אצבעות
. התגעגעתי,הלו אתם יודעים,לא הייתי כאן פאקינג שבועיים..
.

yaeli87

New member
חח צילמו בשבילי..שכחתי את המצלמה

הו וטלצ'ו עשיתי טירונות בניצנים

yaeli87

New member
מיטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בהלם! מה את עושה כאן?
[ואיזו חתימה יש לך...] אעעעע לא לא הייתי בסוף...ידעתי שאני אלך ללכת ולא לשם.. הבנתי שרק אורטל דריה ושני היו..חחח מה קורה מותק?

מאמי, ../images/Emo25.gif

אצלי הכל מצוין :) מה איתך? אני בפורום הזה כבר מזמן, פשוט לא כותבת הרבה. גם אני לא הייתי בסוף.
דריה, נטלי, שני ואורטל היו, חוץ מהן - אין לי מושג מי עוד. אני ישנתי עד 1, ואז נטלי התקשרה אליי ונלחצתי בטירוף... כבר לא היה לי איך להגיע. אבל המפקדות לא באו בסוף, אז נרגעתי.
ומה עם החתימה שלי?
אגב, ממתי את רוצה להיות מכי"ת? ומה את מתכוונת לעשות עם זה?
את רצינית בעניין?

yaeli87

New member
כפרה עלייך...

סינרגיה בחתימה שלך...
וכן אני רצינית בקשר למ"כים אני עדיין לא יודעת מה אני עושה עם זה מה את?

אה, אני חולה על סינרגיה.../images/Emo99.gif

ואני מיום חמישי לא מפסיקה לחשוב על הקורס מכי"ם הזה. אני לא יודעת מה לעשות, ואני לא יודעת אם טופס 55 באמת יעזור. ביום ראשון אני אמורה להגיע לכפר-סבא, להתייצב לתפקיד החדש, וכולי עצבים!!! אין לי כוח עכשיו למלחמות עם הצבא, אבל אין ברירה. עוד מחר אני אבקש טופס 55, כמה שיותר מהר, וגם רשמתי מכתב. ואני מקווה שאני אצליח לעבור לתפקיד שאני רוצה. יווו, שמעי. יש לך אייסיקיו? יש לי את פומבה באייסיקיו, והיא איגנרה אותי.
כוסעמק. לא אמרתי לה מי אני אז היא איגנרה אותי.
. וההודעת Away שלה זה - "נגמר... אוף
" מעניין הא...

yaeli87

New member
יאאאאאא איזה מצחיק

אני רוצה את עוצלי ונופצי באייסיקיו חחחח 126368437- האייסיקיו שלי... וסינרגיה זה החיים
טוב תשלחי לי ת'מספר של פומבה..חחח נראה אם אני אגיד לה מי אני נכון שהיא ממש ממש ממש כלבה שהיא פשוט הלכה ככה בלי לפרד?!?

../images/Emo6.gif,

יש לי את נופרי
, אבל היא לא מתחברת. ואני אשלח לך את פומבה. ואיזה מוזר זה היה שפומבה פשוט הלכה בלי להגיד כלום, והמ"מ אמרה לנופר "תלכי מכאן עכשיו".
ואז גם היא לא אמרה כלום ופשוט הלכה... רק עוצלי נשארה, ובסופו של דבר הלכה גם בלי להגיד כלום. איזה מבאסות. באמא שלי...
ואת אשכרה מתכוונת להגיד לפומבה מי את?! חחחחח חפשי "דיסקית", זה הכינוי שלה...
נקרעתי!!! אבל היא איגנרה אותי, סעמק.

yaeli87

New member
חחחחחחחחח דיסקית

איך מתאים לה!!! כתבנו מכתבים לעוצלי וכשהיא קיבלה את החולצה נתנו לה גם את המכתבים עם זה והיא ישבה שם בצד וקראה אותם וראו שהיא ממש ממש התרגשה
כפרעליה!! חח ואז המ"פ בא אליה והיא הסבירה לו על החולצה והיא נקרעה מצחוק.. איך אני אוהבת אותה.. נו תתחברי אליי לאייסיקיו

../images/Emo6.gif, ראיתי. כולה הייתה מאושרת.

וראיתי את הרוש מסבירה לכל הסגל מה הולך על החולצה... היא התחילה להגיד "סתםםםם, סתםםם, סתםםם!" ואז היא הסבירה להם מה זה אנטונלה...
נקרעתי! ומישהו רשם משהו גם לנופר?
ודוגרי מתאים לה לקרוא לעצמה דיסקית, אבל מה עובר עלייה?! לא מצאה כינוי יותר טוב?
והכי הרג אותי זה שהיא רשמה ב-Away "זה נגמר...
" הייתי בהלם. אני אתחבר אלייך יותר מאוחר מאמי, אני יוצאת עכשיו לקנות כמה דברים. נדבר.

yaeli87

New member
חחח כן ראיתי את הרוש מסבירה

ואת הקטע עם הסתם..חחחח ואז כל המחלקה נקרעה מצחוק לא קלטת איזה פרצוף היה לה?? כפרה עליה...חחח סבבה מותק,תהני

למעלה