שרשור יומיי!!

לאו14

New member
שרשור יומיי!!

סורי על האיחור
איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
הלכתם כבר לים השבוע?
איך עובר עליכם החופש?
או שסתם בא לכם להגיד משהו?

מ א מ י2

New member
אניאניאני D: ../images/Emo219.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?בסיידר,מצחיק שיר היום?ואת,משהו ממני תמונת היום:אינלי כוח יש לכם משהו מצחיק לספר?האמ לא :| משהו עצוב/מעצבן לספר?עדיין לא הורידו לי ת'גבס ;[ משהו מיוחד שקרה היום?לא הלכתם כבר לים השבוע?לא איך עובר עליכם החופש?משעמם או שסתם בא לכם להגיד משהו?"זה ציפור?! זה מטוס?! לא! זה אפס..שנדבקו לו התחתונים לתחת"

עונה../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? חם מאוד שיר היום? "כל הציפורים תמונת היום: יש לכם משהו מצחיק לספר? הראיון של הראל ברדיוס 100 כבר מצחיק משהו עצוב/מעצבן לספר? אין משהו מיוחד שקרה היום? אין הלכתם כבר לים השבוע? לא איך עובר עליכם החופש? משעמם או שסתם בא לכם להגיד משהו? I love u all!!

אנוכי ../images/Emo60.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? עבר יום חביב למדיי.. הספקתי לסדר גם כמה מגירות שדרשו ניקוי אבק וזריקת דברים ישנים.. שיר היום? משהו ממני! אני גם שומעת אותו ממש עכשיו ב-90FM תמונת היום: האמ.. זאת. בלי שום סיבה מיוחדת.
יש לכם משהו מצחיק לספר? לא. אני עצבנית בגלל פורום נינט. משהו עצוב/מעצבן לספר? לפורום נינט יש משתמשים מעצבנים. משהו מיוחד שקרה היום? הראל עלה במצעדים.. וזה מצויין! הלכתם כבר לים השבוע? קיבינימט.. לא
איך עובר עליכם החופש? מעולה. רק שימשיך.. אני עוד לא מוכנה נפשית לשנה ב'. או שסתם בא לכם להגיד משהו? יהיה טוב. יהיה מעולה. בסופו של דבר

simhit

New member
וווווואאאאאאאיייייייייייייי../images/Emo99.gif

אאאייזוווו תמונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

simhit

New member
נכוווןןןן ../images/Emo99.gif

גמאני אוהבת את שניהם מאודמאודמאודדדד
(ושוב- איזה תמונהההההה יפהההההה
)

מ א מ י2

New member
איז תמונה מדהימה ../images/Emo2.gif ../images/Emo219.gif

בחיים לא ראיתי! |גונבת
|

עונה!!

איך עבר/עובר עליכם היום?די בסדר כל היום רק ניקיתי ועכשיו אני נהנת מהתוצאות שיר היום?אפילו ששריפות תמונת היום: יש לכם משהו מצחיק לספר?לא ממש משהו עצוב/מעצבן לספר?כן הכלב שלי ואני טיילנו בשביל מדברי כזה ליד כביש והוא ראה מכונית אפשר לחשוב פעם ראשונה והוא רץ אליה והוא כבר גדול אבל החלקתי וזה כאב
והיה מביך כי היו שם אנשים משהו מיוחד שקרה היום?לא ממש הלכתם כבר לים השבוע?לא כי אני לא גרה בסביבה שיש שם ים אבל אני הולכת לבריכה כל יום איך עובר עליכם החופש?די כיף חח או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא ממש

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?נחדדד
שיר היום?כל הציפורים..
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?לא..
משהו עצוב/מעצבן לספר?לא..
משהו מיוחד שקרה היום?לא..
הלכתם כבר לים השבוע?כן
איך עובר עליכם החופש?הוא כבר עוד מעט נגמר ולא רק זה גם היום הראשון של הלימודים נופל על היום הולדת שלי.. אבל לא נורא אני אומת.. בכל עצב יש גם משהו טוב.. חח
או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא..

ולסיום היום ../images/Emo27.gif ../images/Emo60.gif

סקר חדש!
כמה הודעות מחקתי היום?!?!
אני אתן לכם רמז: זה יותר ממספר ההודעות שמחקתי ב-4 השנים שלי כמנהלת בפורומים של תפוז ביחד!

komtei

New member
מה עם חופש הדיבור?

לא ידעתי שיש פה דיקטטורה מה זאת אומרת למחוק לי את ההודעה!!! מה אתם לא יודעים להתמודד עם האמת? נכון שהיא כואבת אבל בחיים כמו בחיים צריך לפתוח את הקלפים על השולחן ולא למחוק הודעות זה פשוט מאוד בריחה מהמציאות!!!

אין לי בעייה עם שום דעה.. ../images/Emo60.gif

ואני נותנת חופש דיבור רחב יותר מדי אפילו.. מה שאתה עשית.. זה לפתוח הודעה חדשה ולהשמיץ את הראל שורה אחרי שורה.. אם כל כך חשוב לך שאנשים ידעו כמה אתה שונא את הראל - אתה מוזמן להקל על עצמך ולכתוב זאת - אך בשפה יפה ונקייה! אני לא מוכנה שתפגע בפרטיות שלו ובכבוד שלו. ואני לא מבינה את ההשוואה שלך בין הראל ורפאל. אני דווקא אהבתי גם את מישל וגם את מאיה יותר ממנו.

komtei

New member
אבל מה לעשות שזאת האמת.

זה עוד מילים עדינות לאמת האמיתית אבל אני פשוט גם רוצה להבהיר את זה כדי שפשוט מאוד מלא בנות פה מפתחות אשליות וזה מוציא אותם מהמציאות כואב לי הלב על טובי בנותינו שהולכות כעדר רחלים אחרי התיש הסריס. אני חדש פה בפורום ואיך שאני רואה הכיוון פה בפורום הוא לרפאל שיש לו את אותן תכונות של הראל סקעת חוץ מ...

יקירי... ../images/Emo60.gif

הכיוון הוא לרפאל? מאיפה הבאת את זה? דווקא לפני כמה ימים היה שרשור נגד רפאל
אתה רואה מה שאתה רוצה לראות כדי לנסות להוכיח איזו טענה מוזרה שיש לך. האמ.. "כואב לי הלב על טובי בנותינו שהולכות כעדר רחלים אחרי התיש הסריס". לא צריך לכאוב לך הלב כלל וכלל, אני הולכת אחרי הלב שלי. וטוב לי ככה.

למעלה