שרשור יומיי!!

לאו14

New member
שרשור יומיי!!../images/Emo24.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכולם ערבב מושלםם!!!

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?מאוד משעמם ומאוד מבוזבז שיר היום? "ואת"- עובר אצלי חרישות יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו מצחיק שקשטר לחברה שלי. היא סיפרה לי על מבחן בספרות שהיא עשתה, היא עונה על שאלה על איזה ספר מעפן, ולאחת מהדמויות קוראים "אבו נחלה" וחברה שלי בטעות כתבה במבחן "אבו נפחה", זה היה כל כך קורע, כל היום אני צוחקת על הקטע הזה. משהו עצוב/מעצבן לספר? שסתם הלכתי היום לבצפר, במלא המורה לאזרחות מכתיבה לנו מילה במילה מהספר.!! משהו מיוחד שקרה היום? אין או שסתם בא לכם להגיד משהו? היי.. חח..

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

חיחי שכחתי לענות!! איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה לגמרי..קצת מעייף.. שיר היום?ילדות רעות- אויי אני מזהאוהבת ת'שיר הזה!! יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..לא נראה לי..חוץ מזה שאמרתי לחברה שלי כזה "וואי לע***[חברה אחרת שלי..שלא הייתה לידי] יש תיק ממש יפה...מה הוא חדש או משו?" אז חברה שלי אומרת "כן..התיק חדש" אז רציתי לקרוא לע*** כדי לשאול אותה אז צעקתי כזה "תיייקקקקקקקקק" במקום ת'שם שלה..אויי נשפכתיי מצחוקק!! משהו עצוב/מעצבן לספר?אמ..קיבלתי 72 בגאומטריה..
משהו מיוחד שקרה היום?היה לי מבחן של 7 דפים באנגלית..מבחן קשה סוףף! או שסתם בא לכם להגיד משהו?אמ..לא!!

skaatushonet

New member
עונה=]

איך עבר/עובר עליכם היום?סססדר שיר היום?"ואת" יש לכם משהו מצחיק לספר?לא הלכתי היום לבצפר.. משהו עצוב/מעצבן לספר?אני לא מרגישה טופ.. משהו מיוחד שקרה היום?לא.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?אממ אני חולה על "ואת"!

למעלה