שרשור יומיי!!

לאו14

New member
שרשור יומיי!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? שיר היום? תמונת היום: יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה היום? הלכתם כבר לים השבוע? איך עובר עליכם החופש? או שסתם בא לכם להגיד משהו? המשך יום מקסים!! ושהחוםםם הזהה יפסקקק
אוהבת
לאו

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo219.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?משעמם שיר היום?קבלי אותי תמונת היום:אינלי כוח יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה היום?לא הלכתם כבר לים השבוע?לא איך עובר עליכם החופש?משעמם או שסתם בא לכם להגיד משהו?מחררררררררר

מ א מ י2

New member
הנה התמונה שלי!!../images/Emo45.gif

מזמן הקטיושות
למי שלא רואה בסימון הכחול- "שחר אדום,שולח מסר לתושבי הצפון" XD

בזוקההה

New member
עונה../images/Emo26.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? חביב בינתיים...(טפו טפו) שיר היום? איתי(קרן פלס) חברה שלי הדביקה אותי}-[ תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר? המממ כל הזמן קורים דברים מצחיקים:) משהו עצוב/מעצבן לספר? כן...עוד שבועיים בצפר ויש לנו כיתות חדשות ואני מזה לחוצה עם מי אני אהיה...יש ילדה שבחרה במגמה שלי ואם אני אהיה איתה אני אתאבד
.יש 2 כיתות של המגמה..זה סיפור ארוך למה אני לא רוצה להיות איתה. אבל אני לא יודעת מה לעשות אם אני אהיה איתה
דייייי
משהו מיוחד שקרה היום? חברה עוד מעט תבוא הלכתם כבר לים השבוע? לע... איך עובר עליכם החופש? חביב...לא יותר מזה.. או שסתם בא לכם להגיד משהו? לא=]

skaatushonet

New member
עונה נה נ נחמן מאומן =/

איך עבר/עובר עליכם היום?סביר שיר היום?משהו ממני תמונת היום:אין יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?כןןןןןןןןןןןןןןןן גרררררררר משהו מיוחד שקרה היום?התחלתי לעשות לחברה שלי יומן הלכתם כבר לים השבוע?לא איך עובר עליכם החופש?חביב או שסתם בא לכם להגיד משהו?חחחחחחחם ליייייייייייייייייייייי

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?רגיל..
שיר היום?ימים אחרים
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?לא..
משהו עצוב/מעצבן לספר?חםםםםם ואתמול נגמר רולאבוגן
משהו מיוחד שקרה היום?לא
הלכתם כבר לים השבוע?
איך עובר עליכם החופש?מהר...
או שסתם בא לכם להגיד משהו?שהחופש לא יגמר לעולם

עונה ../images/Emo85.gif איך עבר/עובר עליכם היום?../images/Emo85.gif יומצוין!! שיר היום?../images/Emo85.gif אלייך שר וניפרדנו כך תמונת היום:../images/Emo85.gif אין לי יש לכם משהו מצחיק לספר?../images/Emo85.gif נסענו לקניון ואני וחבורתש לי באנו עם תיקים והבנים באו ככה איך שהם. בחזור אחד מהם צחק עלינו על התיקים ואז הוא קלט שהוא שכח את השקית עם מה שהוא קנה ../images/Emo6.gif משהו עצוב/מעצבן לספר?../images/Emo85.gif הוא גם בטעות חסם לחברה שלי ת'פלאפון ../images/Emo4.gif משהו מיוחד שקרה היום?../images/Emo85.gif הייתי בקניון הלכתם כבר לים השבוע?../images/Emo85.gif לא איך עובר עליכם החופש?../images/Emo85.gif מעולההה או שסתם בא לכם להגיד משהו?../images/Emo85.gif הצד שלו הצד שלה - סרט חמוד + כמו כל הקומדיות הרומנטיות [מה שמשעשע זה שאנחנו הבנות רצינו לראות והבנים לא וכשיצאנו הם נהנו ואנחנו לא ../images/Emo6.gif ]

לאו14

New member
סורי שלא השקעתי..../images/Emo141.gif

בסמיילים וכל זה.. פשוט מיהרתי נורא.. ואני יודעת שאביב לא פה..אז..=/=/=/

AgAm S

New member
עונה../images/Emo27.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה שיר היום?"ואת"
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה היום?לא הלכתם כבר לים השבוע?כן איך עובר עליכם החופש?סבבה או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר. שיר היום? אל תלכי לי-אייל גולן תמונת היום:...... יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה היום?כלום הלכתם כבר לים השבוע?לא איך עובר עליכם החופש?חראאאא או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא.

למעלה