שרשור יומיי!!

לאו14

New member
שרשור יומיי!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
הלכתם כבר לים השבוע?
איך עובר עליכם החופש?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? יום מקסים לכולםם!!!

מ א מ י2

New member
אני D: ../images/Emo219.gif

[כדי להעביר ת'זמן פה,אני יושבת כמו מפגרת,ומלא בנות מעצבנות ת'י] איך עבר/עובר עליכם היום?כרגע? ר-ע שיר היום?נפרדנו כך תמונת היום:אינלי פה יש לכם משהו מצחיק לספר?האמ לא משהו עצוב/מעצבן לספר?נחתכתי ביד ויש לי 45792457 פלסטרים :( משהו מיוחד שקרה היום?האמ,עוד לא |לחץ| הלכתם כבר לים השבוע?נופ איך עובר עליכם החופש?משעמם או שסתם בא לכם להגיד משהו?עוד מעטטטטטטטטטטטטטטטטטט

מ א מ י2

New member
אני עם מחשב נייד =] ../images/Emo219.gif

פחחחחחח נראלכם שאני יעזוב ת'כם בלי לדבר?! אני יתגעגע ויהיה לי משעמם!

מ א מ י2

New member
חחח כע=] ../images/Emo219.gif

ותודה
. איך לעזאזל חייתי ככה כל ה-11 שנים שלי?! הא?!

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? מעייף מאוד!! שיר היום? כמובן של הראלוש, ו- blaze תמונת היום: יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? כואבות לי הרגליים מרוב הליכת יתר.. משהו מיוחד שקרה היום? הלכתם כבר לים השבוע? לא איך עובר עליכם החופש? בסדר או שסתם בא לכם להגיד משהו? הלכתי היום לירושלים וטיילתי שם בכותל והלכו לי הרגליים מרוב הליכה..

עונהנהנה../images/Emo3.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? ברוך ה' מצויין
שיר היום? בית"ר שלי של ראובן המלאך
תמונת היום
משהו מצחיק? לא... משהו עצוב או מעצבן? לא... משהו מיוחד? כלום חחחח
הלכתם כבר לים השבוע? השבוע לא עדיין לא....
החופש עובר מצויין!! באלי לי להגיד יאלההההההההה בית"ר!!!

עונהה.. ../images/Emo15.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? גרוע שיר היום? המחרוזת של הראלי בפסטיגל תמונת היום: אין לי כוחח אח"כ.. יש לכם משהו מצחיק לספר? ממש לא.. משהו עצוב/מעצבן לספר? לא הלכתי לרחובות!!!!!!!!!
משהו מיוחד שקרה היום? היתי בעבודה והתיבשתי סעמקק.. הלכתם כבר לים השבוע? נופ.. איך עובר עליכם החופש? סיידר.. או שסתם בא לכם להגיד משהו? שואנת שמש
וסורי שנעלמתי אני חולה..

למעלה