שרשור יומיי!!

לאו14

New member
שרשור יומיי!!../images/Emo13.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
איך אתם מתמודדים עם החום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? יומושלםםם!!

Maayana1992

New member
שלום,יום טוב

איך עבר עלי היום? ככה ככה..הייתי חולה אז נישארתי בבית.. שיר היום:אין לי אהבה קטנה-שירי מימון(אני מיזדהה עם המילים של השיר ביגלל מה שעובר עלי ביגלל איזה אחד
...) משהו מצחיק?לא.. משהו מעצבן?כן,אחותי משהו מיוחד?לא ממש..יום משעמם. מיתמודדת עם החום?אניסובלת מאנמיה-חוסר דם וחוסר ברזל אז לא חם לי במיוחד..והיה לי חום בבוקר אז היה לי מאוד קר.. בא לי לומר משו?כן שאני אוהבת את הראל ובא לי להיתחטן איתו-אחח ליפעמים חלומות מיתגשמים אבל החלום הזה לא יתגשם לעולם לצערי הרב-שהראל יתחטן עם אהובתו ושיהיה מאושר-אמן ואמן ואמן!!!

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סתם..סתם יום..משעמם טיחו!! שיר היום?"רחוק מידי:- ילדות רעות.. יש לכם משהו מצחיק לספר?אממ..לא.. משהו עצוב/מעצבן לספר?כן..היה לי מבחן במתמטיקה..הלך לי פסדר..והתעצבנתי על ידיד שלי..[בןן זונהה] משהו מיוחד שקרה היום?לא.. איך אתם מתמודדים עם החום?אממ..נשארים בכיתה..במזגן.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?
לא..

מה עם מקום במצעדים?? ../images/Emo20.gif איך עבר/עובר עליכם היום? נחמד... רגיל.. יבש... שיר היום? hips don't lie אין יל אימיולא ו קאזה, אני שומעת שירים רק ב100FM ואני אוהבת את השיר הזה אז הוא כל יום שיר היום... חוץ מ"ואת" יש לכם משהו מצחיק לספר? כן, היום שאלתי חברות: איך אומרים "שיפרה" במבטא צרפתי? ועניתי: שיפחה ואז היא עלתה במדרגות, ושמעה הכל ../images/Emo6.gif (מי שלא מבין- שיפרה היא המחנכת שלי) משהו עצוב/מעצבן לספר? לא היה יום סביר מאוד... משהו מיוחד שקרה היום? פידחתי את עצימ פעמיים עם המורה והמנהל והצלחתי לעשות מלא בטן בספורט... איך אתם מתמודדים עם החום? לא מתמודדים... סובלים! או שסתם בא לכם להגיד משהו? כן את זה: (לליאורי ששכחה!!) ../images/Emo25.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo106.gif מקום ראשון במצעד של ערוץ 24!!!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo106.gif http://www.music24.co.il/DailyChart.aspx

לאו14

New member
אויייי סוריי..../images/Emo141.gif

באמת שכחתי.. אני פשוט לא רגילה..
תודה יפתיי!!

i love skat

New member
עונהה..../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?אווף, איזה יום מתסכלללל, גם ללמודלמבחן גם לקבל בשורה שהרכז שלנו פורשש..עצוב..
שיר היום?what you made of.. יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו מיוחד, סתם צחוקים בפעולה..צחוק עצוב משהו עצוב/מעצבן לספר?כן, אין לי מאיפה להתחיל..באלי לכתוב מגילה לפרוק הכל אבל אין לי זמן לכתוב אותהה..
משהו מיוחד שקרה היום?מבחן במתמטיקה זה מיוחד?! איך אתם מתמודדים עם החום?לאט לאט ובזהירוותתת..
או שסתם בא לכם להגיד משהו?אני צריכה את הראל, הוא היחיד שאני רואה ויש לי חיוך על הפניםם.. אווווףף בעעעעעעעע גם כן עם החיים האלללההה

hyhy2

New member
עונהה :]

אהלןן נשמות מה קורה יפיופים שילייי? טוב אני עונהה חחחחח: איך עבר/עובר עליכם היום?בסדר חוץ מהיום חינוך המעפן בבצפרר..:/ בעע שיר היום?הראל סקעת-ואת!! =] אז איזה שיר כבר?!חחחחחחח אם לא זה?!?! יש לכם משהו מצחיק לספר?מממ היום מורה צעקה על המורה לספורט והוא היה כזה נבוך ונראה לי הוא רצה לזרוק עלייה איזה משוו חח זה היה קורעעע :D משהו עצוב/מעצבן לספר?אממ יום חינוך בבצפר משוו מעפן בטיירוףףףף =/ משהו מיוחד שקרה היום?מממ מבחן מחוזי בערבית.. חחח היה קלוללל!! :] וטוב שכךךך איך אתם מתמודדים עם החום?מזגן בכיתה ורוב הזמן בבית אז איכשהו מסתדרים... או שסתם בא לכם להגיד משהו?מממממממ שבוע טובבב לכולםם!! ויש לי ת'מחנכתתתת הכי הכי בעולםםםםםםםםםםםםם אוהבתותה רצחחחח!!!!!!! :]

למעלה