שרשור יום ב

mazor1111

New member
השתמש בנוסחא

סכום סינוס +סינוס וקוסינוס +קוסינוס. העבר הכל לאגף שמאל. פרקאת סינוס 4X לשני סינוס 2X קוסינוס2X הוצא גורם משותף. השווה כל גורם ל0

ivg

New member
תודה על ההדרכה! בדקו אותי:

x1=90+180k x2=+-45+360k x3=15+360k x4=165+360k האם התשובות שיצאו לי נכונות? אם לא אז איך פותרים את התרגיל כדי להגיע לתשובות אחרות? תודה מראש!

kipodit2002

New member
בעיה בוקטורים

אם נתונים לי שני מישורים בהצגה כללית ונאמר לי שהם נחתכים ועלי למצוא את ישר החיתוך שלהם, איך אני עושה את זה?

1ca1

New member
צריך למצוא את משוואות המישורים

ונניח מקבלים
ax+by+cz+d=0 ex+fy+gz+p=0 אז פותרים את מערכת המשוואות (מסמנים נעלם כפרמטר ומביעים את השתיים האחרים בעזרתו) וזה מביא את ההצגה הפרמטרית של ישר החיתוך...​
אין אפשרות פשוטה למצוא ישר חיתוך של 2 מישורים בהצגה פרמטרית, לכן עוברים למשוואות, ואין בעיה להעביר למשוואות, אם אני זוכר נכון זה עניין של פתרון מטריצה או משהו בדומה...

HALEGU

New member
../images/Emo92.gif|טופולוגיה אלגברית ../images/Emo92.gif

שאלות בטופולוגיה אלגברית . תוכלו לעזור לי? 1) נגדיר מסילה של מור במרחב טופולוגי X מ-x ל-y להיות העתקה (f :[0,a] -> X (a>0 כך ש-f(0)=x ו- f(a)=y א) הראה כיצד ניתן להגדיר פעולת שרשור על מסילות של מור באופן שתהיה קיבוצית ממש ( ולא רק עד כדי הומוטופיה). (כבר פתרתי!!!) ב) הראה כיצד ניתן להגדיר הומוטופיות –מסילה של מסילות של מור באופן שנקבל אותן מחלקות שקילות כמו במסילות רגילות. 2) הוכח : בכל קטיגוריה Homc(-,-) C הוא ביפנקטור C x Cop -> Set 3) הוכח : p: S^1 ->S^1 (המוגדרת ע"י p(z) =z^n ) היא העתקת כיסוי. 4) הוכח : לכל קומפלקס סימפליציאלי גיאומטרי K מתקיים: |SdK| =~ |K| 5) הוכח : קיימת קטגוריה coChain של קומפלקסי קו-שרשראות ולכל n>=0, חבורת הקו-הומולוגיה ה-n-ית מגדירה פנקטור Hn : coChain -> AbGp : 6) הוכח : קומפלקס השרשראות הנלווה מגדיר פנקטור C*s: Simpred -> Chain 7)הראה שלכל חבורת G , ההומולוגיה עם מקדמים ב- G מקיימת את אכסיומת הסכום. אכסיומת הסכום: אם X איחוד זר של מרחבים קשירים מסילתית ,Xa אז יש איזומורפיזם טבעי (מושרה ע"י ההכלות)

../images/Emo41.gif אינפיכס מתקדם

למישהו יש במקרה את ההוכחות למשפט פוביני ו/או הלמה של פואנקרה
תודה מראש

dedtheded

New member
נוסחת נסיגה-> נוסחה כללית

אני מחפש דרך להעביר את נוסחת הנסיגה של הסדרה:
A1=1 A2=2 An=3*(An-1)-(An-2)​
אשמח לדעת על דרך כללית לעשות זאת. בר.

dedtheded

New member
שכחתי להוסיף...

מחפש דרך להעביר נסוחת נסיגה ממעלה 1 לנוסחה כללית.
An=f(n)

בבוצי

New member
פתרון מלא

[cos(a+b)]^2+[cos(a-b)]^2= [cosa*cosb-sina*sinb]^2+[cosa*cosb+sina*sinb]^2= 2*[cosa*cosb]^2+2*[sina*sinb]^2=​
עכשיו אני משתמש בנוסחה של חצי זווית כאשר a זה חצי מ-2a
[(1+cos2a)(1+cos2b)]\2+[(1-c0s2a)(1-cos2b)]\2= 1+cos2a*cos2b​
ביי ובהצלחה בבוצי

למעלה