שרשור יוומי

שרשור יוומי ../images/Emo13.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום-
משהו מצחיק שקרה היום?
משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום?
משהו מיוחד שקרה היום?
ירד היום גשם?
ירד עליכם היום גשם?
משהו חדש שלמדתם היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? המשך יום נעים ושבת שלום, לינוי

עונננננה

איך עבר/עובר עליכם היום? די טוב כולו בהליכה שיר היום? כל הציפורים תמונת היום- >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> משהו מצחיק שקרה היום? אה כן היום בכיתה שלי איזה ילד אחד לקח עט אחד ובישהיל הקטע צייר על הציפורניים שלו פרחים פחחח (זה עט במיוחד לציפורניים ולפלסטיק) משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום?חברה קצת מעצבנת!! משהו מיוחד שקרה היום?לא ממש ירד היום גשם?לא ירד עליכם היום גשם?לא משהו חדש שלמדתם היום?לא או שסתם בא לכם להגיד משהו?מחרתיים טיול שנתי!!!!

simhit

New member
אניייייייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? אושר ואושר עד עצם הרגע הזה שיר היום? אמממממ......"אהבה" ו"היא לא דומה" תמונת היום- => משהו מצחיק שקרה היום?
משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? שום כלום =] משהו מיוחד שקרה היום? תפסוווווווו את בני סלעעעעע!!!! יוהוווווווווווווווווווו
(
*אהמ*) ירד היום גשם? לא ירד עליכם היום גשם? בכלל בכלל לא משהו חדש שלמדתם היום? אמממ שום דוור או שסתם בא לכם להגיד משהו? לורנושית י'חנפניה אחתת אני לאהוב אותךךך יותרר
‏{הנה הוא הגיע ה"יותר"}

simhit

New member
../images/Emo207.gif משו קטן ../images/Emo214.gif

רק רציתי להוסיף, לא כול כך חשוב אבל..
ראיתם אתמול בארץ נהדרת את הקטע שהם עשו על גלגל"צ? כול הזמן הם השמיעו את "ואת" של הראל בהתחלת השידור היה וגם כול האמצע וגם בסוף היא אמרה ונסגור ת'שידור עם הראל סקעת- "ואת" ואחר כך שהם ישבו לבחור שירים ולא נשאר להם כבר מה להשמיע אז אחת נכנסת לעזור להם, אחד אומר לה :"אין לנו מה להשמיע" אז היא אומרת "מה עם "ואת" של הראל סקעת?" אז הוא אומר :" אוווו!!! זה גלגל"צ!!!!" אחר כך הוא אומר להה מה עם שמות של להקות? אז היא :" ג'ירפות, דורבנים, תאו" אז הוא שואל מה זה תאו? היא: " קראתי הפוך זה "ואת" של הראל סקעת" אז הוא שוב: "אוו! זה גלגל"צ!!!!!" לא הראו את הראל אבל זה בערך קשור לאדעת סתם רציתי להוסיף....
קצת מסובךך להסביר ממש אם מישהי רוצה לראות הנה זה: http://www.keshet-tv.com/nehederet/LobbyVideo.aspx איפה שכתוב "גלגל"צ- בגלל המוסיקה"

עונה../images/Emo85.gif איך עבר/עובר עליכם היום? יומצויין!!!! שיר היום? שבת, אתם יודעים... תמונת היום- אני והכרטיס של ההופעה!! משהו מצחיק שקרה היום? ישנתי. וישנתי. וישנתי. משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? לא היה מעצבן כלום. משהו מיוחד שקרה היום? לא אכלתי חטיפים ושוקולד כל השבת!!! ותפסו את בני סלע!!! ירד היום גשם? מה גשם מה? ירד עליכם היום גשם? שומדבר... משהו חדש שלמדתם היום? אין!! מיום שני לא למדתי כלום או שסתם בא לכם להגיד משהו? ניחכאגרטגיאכ אני מאושרתתתתתתתתתתת!!!! ולא ברור למה

../images/Emo113.gifעונה P:

איך עבר/עובר עליכם היום? סבבה שיר היום? לראות אותך צוחקת- סטלוס ואורן חן תמונת היום- >>>כפרעליו :]] משהו מצחיק שקרה היום? נממ כלום משהו עצוב/ מעצבן שקרה היום? גם כלום משהו מיוחד שקרה היום? נממ היה לנו מבחן במתמ'?! P: ירד היום גשם? לא ירד עליכם היום גשם?לא.. משהו חדש שלמדתם היום? לא או שסתם בא לכם להגיד משהו? כןן הראלי?! אני אוהבת אותךךך P: פורום 1226?! חולה עליכםםם

למעלה