שרשור טרום-פורים

nutmeg

New member
שרשור טרום-פורים

יאללה - להתחיל לשרשר רעיונות לתחפושות. עליהן לעמוד בקריטריונים הבאים:
להיות קלות להכנה רצוי מחומרים שמצויים בבית.
לעמוד בתקציב סביר (חשבו על משכורת של חייל!!).
להיות נוחות ללבישה (כדי שאפשר יהיה גם לרקוד ולהנות במסיבה ולא רק לעמוד ליד הקיר בתוך קופסא כל הערב!).

Idan91

New member
רגע רגע, ../images/Emo187.gif

את מחפשת תחפושת לעצמך או למישהו ממין זכר?

nutmeg

New member
שיהיה כאן לכל מי שצריך

בלי הבדלי גזע מין ומידת נעלים.

Idan91

New member
אה, ועד שתעני, ../images/Emo187.gif

נזכרתי בתחפושת נהדרת, אחותי התחפשה לזה כשהייתה בי"ב. נזירה בהריון!

Outlast

New member
זה נחמד, אבל יותר נחמד הנזירה

המופרעת, עם בגד מלא חורים וקעקוע ענק.. זה מאוד משעשע..

De-Panther

New member
אוקיי לכו על הטופ!! כן כן!! נכון יש

את כל התחפושות הרגילות האלה שילדים סתם מתחפשים אליהם?? כמו קאוובוי לייצן נינג'ה... אבל לילדים יש את זה מוכן וזה יוצא מאוד קיטצ'י ומגעיל ללייצן ונינג'ה אני לא יודע מה לעשות ובכלל אני חושב שזה דוחה... אבל קאוובוי זה הדבר!! מוכרים כובעים אמיתיים כאלה וגם לפני כמה חודשים מצאתי בקוסמוס(אחד מאלה שבצפון אין לי מושג איזה) מכנסיי ג'ינס מדהימות שמתאימות לזה בול ואיך לא בלי החולצה המשובצת והדקה... אבל אני רוצה להתחפש עם חבר לכיפה אדומה וסלסלת הפירות שלי... אז איך אני אתחפש גם לזה וגם לזה?? נכון דיברנו על החולצה של הקאוובוי?? נניח והיא תיהיה צהובה נניח והיא גם תיהיה קצת ארוכה(אחרי הכל מכניסים אותה למכנסיים...) אז למה שלא ברגע שיש את התחרות תחפושות נוציא את החולצה מהמכנסיים נשים רגליים על הראש והנה יש לכם סלסלה ואז כשאתה סתם רוצה להסתובב תכניס את החולצה למכנסיים והנה יש לך קאוובוי מקצועי
עכשיו השאלה הנשאלת היא האם לגדל שפם או לבוא בלי שפם בכלל(שפם מצויר זה רע)

nutmeg

New member
ROAD KILL

בורסיה של חיה או איש דרוס איש: לוקחים חולצת טי ישנה לבנה, וספריי צבע שחור. יורדים לחנייה, מתניעים את האוטו, מסדרים את החולצה על הריצפה ליד הגלגל האחורי, צובעים אותו בצבע שחור, נכנסים לאוטו ודורסים את החולצה. מה שיוצא - כמובן - זה חולצה לבנה עם סימן של גלגל כל החזה (עדיף לסדר את החולצה באלכסון לאפקט אומנותי). אחר כך לובשים מכנסיים נוחים, נעלים נוחות ומעל את החולצה כאילו נדרסת... המהדרין יכולים לקנות בחנויות המתמחות באביזרי פורים איפור של צלקות ודם, וטפטף גם גם על החולצה... וזהו! אפשר כמובן גם שיער פרוע, תחבושות פלסטרים... מגיעים "דרוסים" למסיבה. אם יש לכם למשל תחפושת של חתול - אותו כנ"ל רק חתול...

אז לי יש עוד כמה הצעות:

1) גבר ישראלי טיפוסי: נעלי התעמלות אדידס, ג'ינס מידה 48 שגולש לאגן ומציג חריץ מפואר, תחתוני פלאנל, חולצה של "קורס נגמ"שים 123, נובמבר 84", כרס, קרחת קטנה, זיפים, ומבט מזוגג ועָגַלִי בעיניים. לא צריך אביזרים. לא דיאודורנט, לא אפטר שייב, ובטח ובטח לא צריך איי קיו. חשובה גם הגישה לחיים: עלובה. 2) תחפושת של מיקי חיימוביץ' (אפשרי בשילוב זוגי עם תואם יעקב אילון): כולה צריך פיאה בלונדינית, שיניים צחורות, בגדים סולידיים וצ'ק ע"ס 800 אלף דולר מבצבץ מהכיס, מעורבות חברתית עקרונית וגישה לחיים: מתוקה. 3) צפונית: נעלי פלטפורמה ורודות, ג'ינס מתרחב עם לבבות, משופשף מהחנות, חולצה של בריטני ספירס עד הבטן, איפור קליל, גלוס, פיאה שחורה משחור, תיק של בריטני ספירס, בתוכו מגזין עם תמונות של בריטני ספירס, הדיסק האחרון שלה בדיסק מן, פלאפון סמסונג שהרגע נקנה בכסף של אבא, ארנק עם כסף של אבא, וגישה לחיים. עמוקה. 4) ולסיום - תחפושת פולנית: סנדלים אורתופדיות, גרבי נילון עד הברך, שמלה צהובה עם פרחים סגולים, חזיה מידה טריפל D, פיאה סגולה, איפור כבד (רצוי שפתון ורוד מזעזע), לק אדום, צמיד זהב וטבעות, תיק לכה שחור עם ריבועים, בפנים הליפסטיק הורוד, ספרון טלפונים של החברות והרופאים הקבועים, כדורים לכל מקרה או מחלה פתאומים, מטפחת, סוכריות שגנבת בנופש האחרון בטבריה, ארנק בלי כסף, תמונות של הנכדים של מישהו אחר, וגישה לחיים. עגומה.

Gizmo14

New member
אם כך זה אומר שאפי היא הנזירה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה דעתך על זה לאזארוס

רציתי להוסיף לתחפושת הצפונית-

אם שיערכן הטבעי זהוב ואתן חוששות שלא תוכלו להתחפש לצפונית ממוצעת, אל חשש! כל שעליכן לעשות הוא לצבוע פס שחור במרכז הראש (ככה קרוב לשורשים) וכבר אתן נראות כמו מחצית מהבנות בת"א.
שירה

Gizmo14

New member
אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

התחפושת הכי מקורית, זולה, ופשוטה להכנה... עכשיו רק נשאר לשכנע את אמא שלא נורא למרוח לה ספריי על הגלגל (כי אם אבא רק ישמע על הרעיון הוא ימות...או יותר גרוע- אני אמות
)

De-Panther

New member
חתול צלוי!! איך להתחפש לזה?? יש לכם

רעיונות??
אנשי הארי פוטר יבינו
|חתוצ|

Gizmo14

New member
*מבינה*../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

חפש תחפושת של חתול... הכן מדורה... זרוק אותה פנימה
הוצא אותה... שים במקרר (שלא תקבל כוויות חס וחלילה
) ולבש

De-Panther

New member
אבל אז יצא תחפושת חתול צלויה ובתוכה

בנאדם... אני צריך משהו אחר בשביל כזה דבר... למה לא נציע את זה בפורום לאנשים??

jahnon

New member
תחפושת ישנה

טבחית כושית. מי שצריכה שתשים כרית מתחת לשמלה פרחונית (טבחיות כושיות הן בדר"כ עבות בשר). עגילים גדולים (אני השתמשתי בקליפת תפוז דקה). לצבוע את הפנים בצבע שחור (משחת נעליים יכולה להתאים, והיא גם ממסטלת) לאכול הרבה גרעינים (או סתם למצוץ מלח לשפתיים עבות) לקשור מטפחת לראש. אפשרי גם חגורה עם כלי בית וכמובן כף עץ גדולה.

תתביישו! זה הרעיונות שיש לכם? נזירה

דרוסה? חתול מת? פולנייה וגבר טיפוסי? איה הדביקות שכה אופיינית לפורומנו? איה ההצעות מהגן של הילדים? אל דאגה- שירה להצלה!
פיית הלילה
מלאך
פרפר
זוג מאוהב (וזו תחפושת לשניים, אם לא הבחנתם בכך)
ארנבת נו, זה מתחיל להזכיר פורים.

למעלה