זה לא עניין של עקביות זה עניין של מורכבות
אני מבין שעבור קיצוניים, אם הדעה שלך לא אחידה בכל דבר ודבר, אז אתה 'לא סגור על עצמך', אבל זה ממש לא כך. אם כבר הדברים שלך חסרי פרופורציות וחסרי היגיון, מה הקשר א-מיניות בכלל. חוץ מזה הומוסקסואלית אומנם קיימת בטבע, ולכן היא נטייה טבעית(עבור מי שנולד כזה), אבל באותה מידה גם טבעי שהומוסקסואלית היא בגדר מיעוט, הרי אם הרוב היו הומוסקסואלית ברור שהמין לא היה שורד, כנ"ל לגבי אם הרוב היו א-מיניים, ותראי פנדות למשל שבסכנת הכחדה, זה נורא. על דברים איתי עכשיו על הפריות מלאכותיות זה בכלל לא קשור לטבע. לגבי מוסכמות חברתיות, אני חושב שלא טוב לצאת באופן נחרץ נגדם(סתם מתוך דווקא) וגם לא טוב להסכים עם כל אחת ואחת מהם ללא שיקול דעת אישי ובעיוורון מוחלט. ברור שהגישה שלי בנושא היא מורכבת נורא, אבל עבור קיצוני לכוון אחד או קיצוני לכוון האחר זה יראה כאילו אין לי דעה, אבל זה לא שיש לי דעה, פשוט בכל דבר בדבר יש לי דעה, ואני לא חייב להסכים עם דבר חברתי אחד רק משום שהסכמתי עם דבר חברתי אחר. חוץ מזה את בכלל לא יצאת נגד מוסכמות חברתיות, אם כבר להפך, את מושפעת משטיפת המוח, של הטיפוח, זה דבר טיפוסי לאישה, רק שעצלך זה ברמה כה קיצונית שזה אפילו גורם לך לגעל מגברים. חיזור ומשיכה, זה לא דברים שמעניינים אותי, במיוחד לא חיזור וכל הקטע של רושם "טוב" מזוייף, אני מעדיף שהמשיכה תהיה טבעית, למראה ולאופי ולדברים אחרים, לא בגלל 'מאמצים' ובכוח. אז את בוחרת לשתייך לכל מיני ציפורים, ואני בוחר לשתייך לכל אותם חיות שאין להם את זה(והם הרוב), טורפים לדוגמא. הבעיה שלי שאת מנסה לכפות ללכת לפי הדרך שלך, הדרך המלאכותית, אבל לי בניגוד עליך לא אכפת אם אנשים בוחרים ללכת על פי הדרך שלך, אני פשוט לא מוכן שיכפו על אנשים ישירות או בעקיפין, ללכת בדרך המלאכותית, המייסרת, והדרך שנגעלת מהכל שלא מספיק "מטופח" לדעתה. אם תמצאי גבר שמוכן לייסר את עצמו ולבזבז את זמנו כדי להיות 'חלק כמו תינוק', אז סבבה, זה עניינכם, אבל את לא יכולה להכריח אף אחד להוריד שיער או לשים איפור וכו, יש לך בררה לקבל אנשים כמו שהם או לשאר לבד, או רק עם נשים, שגם אובססביות לזה כמוך, או פשוט עושות את זה מחוסר בררה כי החברה לוחצת עליהן לזה. למעשה אם גבר בוחר להוריד שיער וכו, שיש סיכוי טוב שזה מבחירה שלו, אבל שאישה עושה את זה, זה לא ברור אם זה באמת מבחירה שלה, או מתוך לחץ חברתי ושטיפת מוח.