שרשור חתונות

שרשור חתונות

מי מתנדב להכניס כל יום חתונות שהוא מכיר מאיזה ישיבה ומקום החתונה וכל חברי הפורום יוסיפו מידע וחתונות שלא נכתבו למען תזכורת לחברים ששכחו או שלא ידעו. בברכה בשורות טובות ושנבשר אך ורק שמחות

חנוך617

New member
א. תשאיר לי קצת זמן

לשבת ללמוד. ב. מאיפה אדע את כל החתונות של אותו יום? ג. שחברי הפורום יכניסו כל אחד את מי שהוא מכיר. בהצלחה.

חנוך617

New member
קשה להיות נאמנים

לחברי פורום שמשנים ניקים בלי סוף. די חברה, כנסו בשם אחד וזהו. כך אפשר לבנות פורום אמין ומענין. לא התכונתי אישית אליך.

BONBON19

New member
התנצלות

לא התכונתי להפריע לך בלמוד התורה הקדושה ב.מאיפה שתדע אני סומך עליך ג.כמו שאתה מנהל את המאורסים יש לך את הכשרונות לנהל את החתונות

ואני חושב

שגם את המאורסים כל אחד יכתוב כבר בלילה מי התארס מהישיבה שלו ואני חושב שחנוך יהיה בעד ולא יתאכזב שיכתבו לפניו.

חנוך617

New member
נכון. זה הרי היה

הרעיון, שבתחילה אני כותב ובמשך הזמן יתרגלו שחברי הפורום כותבים כבר בלילה מאורס שהם יודעים. בינינו, זה הרבה יותר מענין בלילה.

BONBON19

New member
למען הסדר הטוב

נראה לי שכדאי שחנוך יכתוב מה שכתוב ביתד ואם אפשר גם המודיע ומי שרוצה יוסיף אחר כך אחרת יהיה המון הודעות ולא ישרשרו

asaf2000

New member
רכילות זולה וצהובה!!!!!

מה אתם עושים עם המידע הזה אח"כ בדיוק???

שיSY

New member
היה כתבה...

לפני בערך חצי שנה , בקו עיתונות דתית, על זה שיש בחורים מישיבות שהם רעבים והולכים לאכול בחתונות אפי` שלא מכירים... אחד מהם סיפר שהוא בא, אוכל, עושה סיבוב במעגל והולך... בכתבה היה מצוין שזה מצוי בכל האולמות, והכתב הלך לאולמי "היכלי מלכות" כדי לראות את התופעה הזו.

asaf2000

New member
יפה.. ../images/Emo13.gif

קראתי את הכתבה! אז אתה אומר שהם רוצים לדעת על כל חתונה כדי ללכת לאכול, אוקי.

למעלה