שרשור חרישה רשמי....

gorck

New member
שרשור חרישה רשמי....

כאן כולם מוזמנים לספר מה הציונים שלהם בכמה קטגוריות- 1) מועדים של כיתה י'- 2) מועדי חורף י'א- 3)ציונים לעתיד(?!) - והאם אתם מרוצים מהציונים שלכם?!

Efrat K

New member
אני ממש לא חרשנית

משום מה הציונים שלי היו בסדר,אבל לא מספיק טובים. 1) מועדים של כיתה י'-יחידת בקיאות בתנ"ך:78 תושב"ע שאלון ראשון(5 יחידות):76 לשון:75-הלך גרועעעעע
מדעי המחשב א':89 היסטוריה-הכי גבוה:92 2) מועדי חורף י'א- מתמטיקה שאלון ראשון(3 יחידות):93 3)ציונים לעתיד(?!) - אז ככה נתחיל עם הציפיות הגבוהות: *מתמטיקה-חייבת 100 גם במגן וגם בבגרות *אנגלית-חייבת 100 לפחות במגן *השנה אין דבר כזה פחות מ90 בבגרויות של היסטוריה וספרות,אין מצב לפחות מ100 במגנים של היסטוריה וספרות. *תושב"ע-לפחות שיהיה מעל 80 במגן. *תנ"ך-לפחות 80 במגן. בקיצור אין לי ציפיות גבוהות בכלל,אבל זה בעיקר בגלל העצלנות שלי.

tttttttttt1

New member
אוקי....

ציונים סופיים: כיתה י' שאלון ראשון בהיסטוריה - 85
שאלון ראשון בלשון [תוכנית חדשה כזאת] - 96 ערבית יחידת חובה [לא ברור למה] - 90 מחשבת ישראל יחידת חובה [גם לא ברור למה] - 96 כיתה יא' מתמטיקה - שאלון 05 ושאלון 03 - 100 היסטוריה ב' - 90 לשון שאלון ב' - 94 כימיה - 3 יחידות שאלון ראשון - 90 אנגלית E - 100 כיתה יב' ספרות 2 יחידות - 91 מתמטיקה שאלון 04 - 100 ביולוגיה - 2 יחידות -עבודת מחקר - 99 קצת באסה שאני עושה 4 יחידות מתמטיקה, אבל 100 סופי זה גם משהו,לא? נראה לי אלו כל הבגרויות שעשיתי

Blue Aura

New member
אתה זונע קטנה. ../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif

אולי תביא קצת לאחרים מזל?

tttttttttt1

New member
לבוא לעשות בשבילך

קצת בגרויות?
"אני שולח לך עכשיו, במסר אל חושי, קצת מזל - זה מזל מסוג שלא הכרתי לפני, זה חדש גם לי...בספירה שלי זה עובר עליך - אחד...שתיים....שלוששששששששששששששששש" הגיע? אם לא, את יודעת את מי צריך לתבוע!

../images/Emo121.gifהחייאה לחדר עשים ושלוששש!

אני חוזר. החייאה לחדר עשים ושלושש! עוד פעם אחת

gorck

New member
אני גם....

1) י' לשון- 85 הגשה, 73 בגרות, 80 סופי- לא מרוצה היסטוריה א'- 73 הגשה, 76 בגרות, 75 סופי- מאוד מרוצה! 2) י'א מתמטיקה 005- 86 הגשה, 90 בגרות, 88 סופי- מרוצה ביותר! אנגלית שאלון E- 95 הגשה (הכי נמוך בכיתה), 97 בבגרות (אני בשוק שכ"כ גבוה), 96 סופי- מרוצה מרוצה מרוצה

bAruLi

New member
למה להזכיר בצפר בחופש? ../images/Emo3.gif

כיתה י'- מתמטיקה 005- מגן-90, בחינה- 94, סופי- 92. הסטוריה- מגן 98, בחינה-89 (לא היה לי כוח להשקיע XD), סופי- 94. לשון- מגן 84, בחינה- 88, סופי- 86. כיתה יא'- מתמטיקה 006- מגן גרוע.. לא יודעת מה יהיה עם הבגרות :-\ שאלו ןמעצבן. אזרחות- מגן משוער- 85 ככה. אולי יותר. בבגרות? יהיה טוב (= תנ"ך- מגן משוער- 95 מינימום. בחינה- לא רוצה לפתוח פה
תאטרון- מגן משוער? אין לדעת. אבל אני מאמינה שגבוה. כיתה יב'- מתמטיקה 007 אנגלית E,F,G+בע"פ תנ"ך (יחידה 3) תאטרון- הפקה,+עיוני. ספורט. ספרות כיתה. ספרות מגמה. הבעה. היסטוריה ב'. אין לי מושג לגבי הציונים שיהיו לי במקצועות האלה. אולי רק בספרות מגמה, שאני משערת שיהיה גבוה, ובספרות כיתה גם.

SheWillBeLoved

New member
נמנמ אוקיי

1) מועדים של כיתה י'- פףף כמה בגרויות היו לנו
מתמטיקה- שאלון 005: מגן-94,בגרות-99,סופי-96. שאלון 006 ו-007: לא לא לא
הסטוריה- מגן-94, בגרות-86, סופי-90 לשון- מגן-95,בגרות-93,סופי-94 אנגלית מודיו E מגן-95, בגרות-83,סופי-89 פיזיקה מכניקה- מגן-75,בגרות-93, סופי-84. מדעי המחשב א'- מגן-85,בגרות-93,סופי-89 טוב לא זוכרת יותר
2) מועדי חורף י'א- עשיתי רק באנגלית, מודיו F. קיבלתי 88 סופי, אני רוצה לשפר. 3)ציונים לעתיד(?!) -אלוהים גדול
נקווה שאקבל מגנים שפויים והגיוניים. בד"כ דופקים אותי במגן:S

SheWillBeLoved

New member
למה לא?O:

השנה אני עושה חשמל ומגנטיות,וקרינה וחומר[וגם המעבדה המפגרת הזאת] ובכיתה י' מכניקה. למה איך זה אצלכם? ותודה רבה, הוחמאתי

Grey Faerie

New member
>:

בגרויות בכיתה י': (הכל ציונים סופיים)
לשון - 80
תולדות האומנות - 94
מחשבת ישראל - 100
היסטוריה א' - 96 מועדי חורף השנה לא עשיתי. ציונים לעתיד: וואו, תנ"ך צריך להיות ציון טוב כי זה ממש קל, היסטוריה כנ"ל. כימיה נראה, תלוי בכמה אלמד, מתמטיקה גם תלוי, מחשבת ישראל ציון טוב, אנגלית ציון טוב (כולה מודל E
) , ואממ זהו להשנה
אני מרוצה מהציונים בנתיים, חוץ מאומנות (הגישו אותי על 100. 94 זה מעצבן.) ולשון, שבמילא לא הייתי טובה בחרא הזה, אבל אני רוצה לשפר.

~

1) מועדים של כיתה י'- רק היסטוריה. בבגרות 95, סופי 90. 2) מועדי חורף י'א- לא יודעת, איבדתי את הסיסמא. ]: 3)ציונים לעתיד(?!) - נקווה לטוב.

ישמינה

New member
../images/Emo215.gif שלי..

כיתה י'.. תנ"ך- 95 הסטוריה- 99 לשון- 92 חורף י"א לא עשיתי.. והבגרויות קיץ מקווה ל- מתמטיקה 05, 03 - 100 חח תנ"ך, מחשבת, הסטוריה, תושב"ע- שואפת לסביבות 90.. ושנה הבאה מקווה להשלים מתמטיקה ל-5 יחידות (ירדתי השנה בגלל המורה).. וממש ממש מקווה להישאר ב-5 באנגלית! תכלס יש לי ציונים טובים למרות שאני לא מתכוונת להשתמש בהם בעתיד

למעלה